Αυτό μάλλον να το ξεχάσεις. Απαιτεί κρυπτογραφικό κλειδί που προϋπάρχει στο υλικό της συσκευής και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το Mi 8 έρχεται από το εργοστάσιο με ένα τέτοιο συμβατό κλειδί. Ακόμα και χρήστες του Poco ενδεχομένως να χρειαστεί να στείλουν τη συσκευή τους πίσω στην Xiaomi για να εγκατασταθεί το απαιτούμενο κλειδί.
Παιδιά από χθες μπορώ να ξεκλείδωσω την συσκευή. Εχεις δουλέψει κάνεις κάποια aosprom όπως pixel experience, syberia rom, havoc os κτλ?
Αξίζει να περαστεί μια τέτοια Ρομ?
Ευχαριστώ.
The power of Mi8 be with you
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
Παιδια προσπαθώ να αλλάξω το webview implementation στο developer options σε Chrome beta αλλά δε μου τον εμφανίζει τον Chrome... Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να φταίει?
Γιατί μπορεί να θέλει να κατεβάσει και άλλες εφαρμογές μελλοντικά που περιορίζονται από τον έλεγχο του SafetyNet. Ναι μπορεί να βάλει το Netflix με το χέρι, είναι λύση, αλλά λύση ημίμετρη. Μπορεί όμως να κάνει και κάτι που λύνει δια παντώς αυτό το πρόβλημα, ανεξάρτητα με ROM, εφόσον παραμένει απείραχτο το image του Magisk (δηλαδή δεν έχει προηγηθεί manual απεγκατάσταση ή factory reset).
Θα ήθελα εγώ να μάθω πως μπορώ να λύσω μόνιμα το πρόβλημα του safetynet pass.
Αν μπορείς να μου εξηγήσεις εδώ, αλλιώς σε pm.
Παιδιά από χθες μπορώ να ξεκλείδωσω την συσκευή. Εχεις δουλέψει κάνεις κάποια aosprom όπως pixel experience, syberia rom, havoc os κτλ?
Ευχαριστώ.
Αφού θέλεις να πειραματιστεις με rom νομίζω ότι εδώ οι ρομ που φτιάχνουν τα παιδεία σε αυτό το forum είναι οι καλύτερες δεν χρειάζεται να ψάξεις εκεί έξω
Ευχαριστώ.
Αφού θέλεις να πειραματιστεις με rom νομίζω ότι εδώ οι ρομ που φτιάχνουν τα παιδεία σε αυτό το forum είναι οι καλύτερες δεν χρειάζεται να ψάξεις εκεί έξω
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκεφτόμουν να δοκιμάσω κάτι άλλο πέρα από το miui γιαυτό ανέφερα εάν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει aosp roms!
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
Γιατί μπορεί να θέλει να κατεβάσει και άλλες εφαρμογές μελλοντικά που περιορίζονται από τον έλεγχο του SafetyNet. Ναι μπορεί να βάλει το Netflix με το χέρι, είναι λύση, αλλά λύση ημίμετρη. Μπορεί όμως να κάνει και κάτι που λύνει δια παντώς αυτό το πρόβλημα, ανεξάρτητα με ROM, εφόσον παραμένει απείραχτο το image του Magisk (δηλαδή δεν έχει προηγηθεί manual απεγκατάσταση ή factory reset).
Θα ήθελα εγώ να μάθω πως μπορώ να λύσω μόνιμα το πρόβλημα του safetynet pass.Αν μπορείς να μου εξηγήσεις εδώ, αλλιώς σε pm.