@demakhsαν είναι να μαλώνουν τόσο συχνά ,να μπω να τα χωρίσω τότε!! Χαχαχαχα . Θα μπω στις ρυθμίσεις τότε να απενεργοποιήσω το ένα μπας ησυχάσει το άλλο να ηρεμήσω και εγώ.
@demakhsαν είναι να μαλώνουν τόσο συχνά ,να μπω να τα χωρίσω τότε!! Χαχαχαχα . Θα μπω στις ρυθμίσεις τότε να απενεργοποιήσω το ένα μπας ησυχάσει το άλλο να ηρεμήσω και εγώ.
@mula ενας εδώ στο xda λέει να γίνουν κάτι ρυθμίσεις στην κατηγορία a-gps στις ρυθμίσεις .εγώ τις πέρασα αυτές τις ρυθμίσεις αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει τεστ να δω αν λύθηκε το πρόβλημα. Αν έχεις και εσύ παρόμοιο θέμα μπορείς να του ρίξεις μια ματιά .
Το προβλημα με το gps λυνεται αν κανεις απεγκατασταση τα update των google map, και κλεισεις το αυτόματο update στο play store. Η πιο απλη λυση ειναι να κατεβάσετε waze! Το δοκιμασα και μου δουλεψε αψογα! Για δοκιμαστε το
Το δοκιμάζω εγώ τώρα - δείχνει κανονικά πάνω αριστερά τις ειδοποιήσεις για 3 περίπου δεύτερα και μετά τις χάνει... το Mi 8 και οι ειδοποιήσεις έχουν τσακωθεί
Κύριοι στις άλλες ROM όλα καλά; Εγώ είμαι με china dev 9.1.17 - αναβαθμίστηκε χτες μετά από 3 εβδομάδες γιατί είχε θέμα το κινητό με την *.12
Μια ερώτηση παίδες. Θέλω να χρησιμοποιώ τα mi μηνύματα και το face unlock Οπότε Και βαζω ως χώρα την Ινδία. Όταν όμως βάζω αυτή τη χώρα στα SMS κάποια μήνυματα εμφανίζονται με τους αριθμούς μόνο και όχι με την ονομασία τους. Τις επαφές δλδ. Έχουν το πρόθεμα +30 όλες οι επαφές μου.
Είναι κάποιο bug αυτό, λύνεται κάπως;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το τσεκαρα αυτό με τις ρυθμίσεις του a-gps και έβαλα του google maps να πάει μια διαδρομή και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.κατεβαζω το waze τώρα να κοιτάξω και εκεί την τύχη μου, αν και δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του google maps , νομίζω ότι είναι θέμα του gps του mi 8.
Παρεπιπτόντως σήμερα έφαγε την πρώτη Τούμπα το κινητό ,μου έπεσε όπως πήγα να μπω στο αμάξι κάτω στον δρόμο . Και σήμερα για κακή μου τύχη το είχα εντελώς γυμνό από θήκες και τέτοια, το κινητό σας πληροφορω δεν έπαθε τίποτα ούτε από μπρος ούτε από πίσω μόνο δύο γρατσουνιές στο πλαϊνό πλαίσιο που πρέπει να είναι από αλουμίνιο το υλικό.
Παρεπιπτόντως σήμερα έφαγε την πρώτη Τούμπα το κινητό ,μου έπεσε όπως πήγα να μπω στο αμάξι κάτω στον δρόμο . Και σήμερα για κακή μου τύχη το είχα εντελώς γυμνό από θήκες και τέτοια, το κινητό σας πληροφορω δεν έπαθε τίποτα ούτε από μπρος ούτε από πίσω μόνο δύο γρατσουνιές στο πλαϊνό πλαίσιο που πρέπει να είναι από αλουμίνιο το υλικό.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά πέρα από κατασκευή που είναι πολυ καλη,στο πέσιμο ο παράγοντας τύχη παίζει μεγάλο ρόλο.
Είσαι τυχερός.
Μου έχει πέσει σε λακούβα με νερό ενώ έβρεχε όπως έβγαινα από το αμάξι και όλα καλά