To ονομασα και σκετο twrp αλλα και twrp.img ,χωρις αποτελεσμα.Εχω Windows 10 αν παιζει ρολο.Το μετεφερα στον C φαινεται στο screenshot.
To κινητο φυσικα και το εχω βαλει σε fastboot mode.
Kαι εννοειτε ανοιξα το cmd και εβαλα τις εντολες,φαινεται παλι στο screenshot.
Kαπου αλλου μαλλον κανω το λαθος....
Πάμε πάλι. Δώσε ένα 'cd C:\Adb' και enter, πριν τις υπόλοιπες εντολές και θα δεις το φως το αληθινό.
To ονομασα και σκετο twrp αλλα και twrp.img ,χωρις αποτελεσμα.Εχω Windows 10 αν παιζει ρολο.Το μετεφερα στον C φαινεται στο screenshot.
To κινητο φυσικα και το εχω βαλει σε fastboot mode.
Kαι εννοειτε ανοιξα το cmd και εβαλα τις εντολες,φαινεται παλι στο screenshot.
Kαπου αλλου μαλλον κανω το λαθος....
Πάμε πάλι. Δώσε ένα 'cd C:\Adb' και enter, πριν τις υπόλοιπες εντολές και θα δεις το φως το αληθινόΕ
Επιτελους πετυχε!!!!!
Βεβαια μπηκε στο twrp κι ειναι ολα Κινεζικα αλλα θα βρω την ακρη καπως ,μην σας βασανιζω.
Σας ευχαριστω πολυ ολους!
πρεπει να βλεπεις 2 στηλες, απο 4 κουτακια.
στην 2η στηλη, αυτην που ειναι δεξια, το 3ο κουτακι, μετραμε απο πανω προς τα κατω,, νομιζω(?), ειναι οι ρυθμισεις, πιεσε το και επελεξε γλωσσα τα αγγλικα..
Καλησπέρα.Μόλις μπήκα και είδα τι γράφατε.. Εγώ που ξεκλείδωσα προχτές και έβαλα twrp κλπ το έβαλα με το απλό πρόγραμμα Xiaomi Aio Toolbox του παρακάτω οδηγού ούτε cmd ούτε εντολές κλπ. Γίνετε και έτσι αλλά με το προγραμματάκι αυτό εύκολα και ποιο απλά αρκεί να έχει περασμένους σωστούς drivers για να βλέπει το κινητό σωστά τους οποίους και αυτούς τους περνάει αυτό επίσης !! Ευχαριστούμε των @Germak σούπερ !!
Εβαλα να φλασαρω την XTRV,και τωρα εχω κολλησει που κανει το 1ο boot.
Εχει το λογκο και δειχνει να φορτωνει αλλα εχει κολλησει εκει.
Ξαναμπηκα recovery και εκανα wipe data ,και ξανα επανεκιννηση αλλα εχω κολλησει εκει που φορτωνει την ρομ.
Ξανα βοηθεια ο noobas...
Στο παρελθον σε αλλα αντροιντ κινητα εχω φλασαρει αρκετα κινητα οποτε ειμαι εξοικιωμενος.Κατι κανω λαθος εδω.
Ξαναμπηκα recovery και εκανα wipe data ,και ξανα επανεκιννηση αλλα εχω κολλησει εκει που φορτωνει την ρομ.
Ξανα βοηθεια ο noobas...
Στο παρελθον σε αλλα αντροιντ κινητα εχω φλασαρει αρκετα κινητα οποτε ειμαι εξοικιωμενος.Κατι κανω λαθος εδω.
Φίλε αν έκανες format data και πάτησες το yes τότε το κινητό είναι άδειο πρέπει να ξαναμπείς σε twrp να βάλεις μέσα την ρομ που θες και να την φλασάρεις !!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Ξανα βοηθεια ο noobas...
Φίλε αν έκανες format data και πάτησες το yes τότε το κινητό είναι άδειο πρέπει να ξαναμπείς σε twrp να βάλεις μέσα την ρομ που θες και να την φλασάρεις !!
Οχι ενταξει οπως ειπα δεν ειμαι ασχετος,ξερω τι κανω απλα εχω να το κανω πολυ καιρο.
Ολα ενταξει ανοιξε κι ειμαι ετοιμος να το στησω.
Σας ευχαριστω για πολλοστη φορα!
Φίλε αν έκανες format data και πάτησες το yes τότε το κινητό είναι άδειο
Με Format data , γίνεται format των partition, wipe internal storage, wipe cache, wipe dalvik/art cache , wipe data , στο system δεν γίνεται wipe , το system υπάρχει άρα υπάρχει λειτουργικό και δεν είναι άδειο το κινητό.