Πέρασα την global την τελευταία προχτές και έχω παρατηρήσει ένα lag ,την ώρα που είμαι στον chrome και είμαι κάμποση ώρα μέσα με το που θα βγω για να με βγάλει στην αρχική οθόνη του κινητού καταλαβαίνω ενα lag γύρω στο ένα δευτερόλεπτο μέχρι να δω τις εφαρμογές του κινητού, μου δείχνει βέβαια το φόντο αλλά οι εφαρμογές δεν μου εμφανίζονται κατευθείαν. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλον αυτό η είναι κανένα bag της εφαρμογής chrome?
Mια ερωτηση επειδη ψαχνω για ασυρματα in-ear ακουστικα. Υπαρχει καποιος που να χρησιμοποιει ασυρματα ακουστικα με qualcomm chipset να μου πει αν μπορει να τα συνδεσει ξεχωριστα μεταξυ τους στο Μi8 και οχι σε master/slave mode?
Διοτι αυτην την τεχνολογια την υποστηριζει ο 845 αλλα υπαρχουν καποιες συσκευες που ενω τον εχουν δεν υποστηριζουν την λειτουργια.
Παιδιά γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μπορώ με απλό flash να γυρίσω από Stable XTRV-MI8_V11.0.6.0.QEACNXM_v11-10 σε Stable XTRV-MI8_V11.0.4.0.PEACNXM_v11-9, ή θα μπρικάρω το τηλέφωνο?
Μετά την τελευταία αναβάθμιση πριν λίγες μέρες σταμάτησαν να έρχονται οι ειδοποιήσεις στο band 4 που έχω. Έδωσα άδειες που ζητούσε αλλά πάλι δεν έρχονται. Ξέρει κανένας τι συμβαίνει?
Καλησπέρα μάγκες έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε android 10,αλλά παρατηρώ ότι έπεσε η διάρκεια της μπαταρίας, ειδικά όταν δεν το χρησιμοποιώ. Μειώθηκε επίσης το Sot 45λ-1ωρα. Εχει δει κάποιος κάτι αντίστοιχο;
Ναι ισχύει αυτό με την μπαταρία.το είχα παρατηρήσει και στην xtrv όταν είχε γίνει η μετάβαση από 9 σε 10.
Εγώ έχω άλλο θέμα.οταν φορτίζει το κιν. σας βγάζει μύνημα fast charge ή σκέτο charge?