Μπραβο!!!
[Miui 10 8.7.3/5/10] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 15 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- Beta ROM
- Σημαντικό
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Για δώσε κάνα feedback αργότερα για μπαταρία εγώ την έβγαλα τελικά τραγικό battery drain έχανα πάνω από 20% την νύχτα και το android system μόνιμα πάνω από 40%. Δύσκολα έβγαζε μέρα. Και όλα αυτά χωρίς ροοτ, με καθαρή εγκατάσταση.
-
Για το vince αγνοήστε την ειδοποίηση για ενημέρωση. Θα το φτιάξουμε αργότερα και θα σταματήσει να σας βγάζει ειδοποίηση.
@axtarmas7 δεν ξέρουμε με σιγουριά ποτέ θα υπάρξει ενημέρωση για το hennessy. -
Για δώσε κάνα feedback αργότερα για μπαταρία εγώ την έβγαλα τελικά τραγικό battery drain έχανα πάνω από 20% την νύχτα και το android system μόνιμα πάνω από 40%. Δύσκολα έβγαζε μέρα. Και όλα αυτά χωρίς ροοτ, με καθαρή εγκατάσταση.
Ο/H dmarccos έγραψε:
Πέρασα κι εγώ την αρωμα στο vince μετά από format data. Δεν επανέφερα κανένα backup έκανα στήσιμο από την αρχή
Ερωτήσεις-παρατηρήσεις:
Φαίνεται να ψιλοκολάει, λογικά θα στρώσει τις επόμενες μέρες
Δεν υπάρχει ρύθμιση για το grid;
Πάλι η φόρτιση σταματάει στο 96%
Περιμένω να δω τι γίνεται με το μήνυμα για την SD, για την ώρα το βγάζει μόνο μετά από reboot
Ο updater μου εμφανίζει διαθέσιμο update την ίδια έκδοση 8.7.3 (έκανα και καθαρισμό cache) -
-
-
@panagos7 όλες οι rom είναι εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…6017-8-4-26-Xiaomi-MI-4C/
Για miui 10 έχουμε δρόμο ακόμη μέχρι να παραδώσει η xiaomi miui 10 και για τις υπόλοιπες συσκευές... -
Να παιδιά η χρήση πιστεύω ότι είμαστε καλά
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θεματακι. Από το πρωί που έβαλα μέσω ΟΤΑ το update έχω κατανάλωση μπαταρίας μεγαλύτερη από πριν. Παρατήρησα όμως ότι η Αναβάθμιση έχει ένα τρελό ποσοστό.. Ξαναέκανα καθαρισμό cache ( wipe dalvic cache and cache) αλλά τίποτα. Καποια πρόταση;
(το Υλισμικο που γραφει δίπλα στο εφαρμογές είναι λάθος μετάφραση;)
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Σου ανέβασε ποσοστό η Αναβάθμιση προφανώς γιατί κατέβαζες ή προσπαθούσες να κατεβάσεις και είναι λογικό να σου έχει ανέβει το ποσοστό χρήσης.
Θα κατέβει σταδιακά.
Όσο για το "Υλισμικό" είναι σαρδάμ της μετάφρασης της Global.
Ο/H Piclaso έγραψε:
-
Στο mido έχει στρώσει η Rom, πολύ καλή γενικά, και σε μπαταρία σούπερ.
Το μόνο μείον στο κλείδωμα συσκευής από το power button πιάνει με την 2η και εμένα προσωπικά αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν δείχνει τον πάροχο, μόνο στην lock screen εμφανίζεται.
Σε γενικές γραμμές είναι άριστη.
Μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν και ασχολούνται για να έχουμε εμείς αυτό το ωραίο αποτέλεσμα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες