Ναι, αυτό είναι γενικό της 10 για όλες τις συσκευές. Μπορεί να είναι σκόπιμο. Θα δείξει...Ο/H mikele13 έγραψε:
και εμένα προσωπικά αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν δείχνει τον πάροχο, μόνο στην lock screen εμφανίζεται.
[Miui 10 8.7.3/5/10] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 15 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- Beta ROM
- Σημαντικό
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Εγκατάσταση σε mido ολα πολυ καλα... Αναμενω να δω τη μπαταρια τις επομενες ημερες. Δυο μικρο - bugs που παρατηρησα ειναι τα εξής: Πρωτον αργει καποια δευτερολεπτα να εμφανισει την αρχικη οθονη κλειδωματος μετα απο ανοιγμα της συσκευης. Δευτερον, χανει την εικονα της αρχικης οθονης μετα απο καθε boot της συσκευης. Εκανα το εξης...αντεγραψα την εικονα που θελω (χρειαζεται root) στο system/media/lockscreen, αφου πρωτα την μετετρεψα σε πλατος 1080 (αλλιως με πετουσε εξω στις ρυθμισεις: ταπετσαρια). Ενω τωρα κραταει την εικονα μετα το boot, τη χανει παλι ομως οταν η συσκευη ειναι τελειως σβηστη και κανω power on. Κατα τα αλλα παει σφαιρα... Ανευ ουσιας, αλλα το antutu πηρε 2000 πανω...
-
-
Ο/H sonymegas έγραψε:
Ησουν τυχερός τελικά και εγώ mido έχω το redmi note 4 sd και έχω 2 bugs..
Ο/H MyLord έγραψε:
Πέρασα κι εγώ την aroma στο mido και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο σημαντικό πρόβλημα.
Δύο πράγματα που με "ενοχλούν" είναι πρώτα ότι όταν πάω να ανοίξω το κινητό με διπλό κλικ στην οθόνη ή από το κουμπί μου βγάζει πριν το μοτίβο το σπαστικό slide unlock και η επιλογή να το απενεργοποιήσω στις επιλογές προγραμματιστή δεν είναι ενεργή.
Και δεύτερο ότι δεν έχει ή τουλάχιστον δεν την βρήκα εγώ κάποια επιλογή να εμφανίζονται τα γράμματα κάτω από τα εικονίδια όταν κατεβάζω την κουρτίνα και για να δω πχ σε ποιο ασύρματο δίκτυο είμαι συνδεδεμένος πρέπει να την ανοίξω εντελώς.
Δεν είναι τραγικά αλλά για εμένα, κυρίως το πρώτο, είναι λιγο ενοχλητικά και προφανώς έχουν σχέση με την μαμά rom.
Όπως και να έχει το μπράβο είναι λίγο για την δουλειά που κάνετε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον είσαι άτυχος!!!! -
Καλημέρα, θέλω να περάσω για πρώτη φορά την Miui 10 (8.7.5) οπότε χρειάζομαι Format Data (θα διαγραφούν τα πάντα οπότε κρατάω backup στον υπολογιστή), στην συνέχεια Factory Reset, μετά Wipe Cache – Wipe Dalvik Cache - Wipe Data, βάζω την ROM στην συσκευή και Install, σωστά?
Ρυθμίζω την συσκευή σαν νέα και κανα κάνα δυό reboot. Μετά από αυτό το σημείο μπορώ να επαναφέρω μηνύματα, ιστορικό κλήσεων και επαφές από το backup στο cloud? Στην συνέχεια μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους από Titanium Backup ή θα δημιουργήσουν πρόβλημα αυτές οι επαναφορές δεδομένων?
Δεν έχω θέμα να στήσω την συσκευή από την αρχή, απλά να ξέρω πως δεν θα έχω κολλήματα μετά την επαναφορά (σσ υπάρχει άλλος τρόπος να επαναφέρω στην συσκευή αυτά τα δεδομένα?) -
Εγω για να καταλαβω είναι επισημη 10 miui; η ειναι δοκιμαστικες;
-
Ο/H marabu έγραψε:
Ο/H sonymegas έγραψε:
Ησουν τυχερός τελικά και εγώ mido έχω το redmi note 4 sd και έχω 2 bugs..
Ο/H MyLord έγραψε:
Πέρασα κι εγώ την aroma στο mido και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο σημαντικό πρόβλημα.
Δύο πράγματα που με "ενοχλούν" είναι πρώτα ότι όταν πάω να ανοίξω το κινητό με διπλό κλικ στην οθόνη ή από το κουμπί μου βγάζει πριν το μοτίβο το σπαστικό slide unlock και η επιλογή να το απενεργοποιήσω στις επιλογές προγραμματιστή δεν είναι ενεργή.
Και δεύτερο ότι δεν έχει ή τουλάχιστον δεν την βρήκα εγώ κάποια επιλογή να εμφανίζονται τα γράμματα κάτω από τα εικονίδια όταν κατεβάζω την κουρτίνα και για να δω πχ σε ποιο ασύρματο δίκτυο είμαι συνδεδεμένος πρέπει να την ανοίξω εντελώς.
Δεν είναι τραγικά αλλά για εμένα, κυρίως το πρώτο, είναι λιγο ενοχλητικά και προφανώς έχουν σχέση με την μαμά rom.
Όπως και να έχει το μπράβο είναι λίγο για την δουλειά που κάνετε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Εγω για να καταλαβω είναι επισημη 10 miui; η ειναι δοκιμαστικες;
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0