Όλες οι συμβουλές/λύσεις έρχονται από βόρεια Ελλάδα. Από Αθήνα κανείς που να ξέρει κάποιο service??
Επισκευή συσκευής που έπεσε σε θάλασσα !!
-
-
Υπάρχουν πολλά καταστήματα, εγγυημένο προσωπικά δεν γνωρίζω
-
Καλησπέρα και από μένα.
2-3 μέρες πριν το κινητό βράχηκε λίγο στην θάλασσα, έκτοτε δεν άνοιγε στην αρχή και όταν προσπαθούσα να το φορτίσω κλειστό αναβόσβηνε ένα κόκκινο λαμπάκι. Πριν καναδυο μέρες άνοιξε ύστερα από αρκετή ώρα που είχα πατημένο το on off, πλέον φαίνεται να λειτουργούν όλα εκτός από την φόρτιση. Μόλις μπει ο φορτιστής τις περισσότερες φορές η μπαταρία πάει αυτόμαστα στο 100% και ύστερα από λίγο φτου κι απ την αρχή. Πριν λίγο ύστερα από επανεκκίνηση η μπαταρία πήγε στο -2 και μόλις το σύνδεσα στον φορτιστή πάλι 100%, επίσης να αναφέρω ότι ορισμένες φορές μου έβγαλε ένα μήνυμα για χαμηλή θερμοκρασία. -
Θα σου πρότεινα να μη το φορτίσεις πάλι και να το πας για έλεγχο USB Board πλατίνα φόρτισης.
Πρέπει να έχει πάρει νερό και να έχεις πρόβλημα καιε τη μπαταρία. -
Πάω σε οποιδήποτε service τύπου Γερμανός ή μονο σε εξουσιοδοτημένο Xiaomi;
-
Από πού το αγόρασες;
Αν είναι επίσημη εισαγωγή επικοινώνησε με τον επίσημο εισαγωγέα.
Αν είναι από άλλο πας σε οποιονδήποτε μαγαζί που επισκευάζει κινητά.
Που είσαι; -
Από vickmall το είχα αγοράσει και μένω Θεσσαλονίκη.
-
Για μίλα με mygad στην Καστοριά και με το qubestore στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης...
-
Ευχαριστώ
-
Εδώ είμαστε. Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη και ότι άλλο θέλεις.
-
Είδα ότι το qubestore εχει 2 καταστήματα Θεσσαλονίκη και το ένα κοντά μου. Θα ενημερώσω αύριο για τυχόν εξέλιξη.
-
Καλησπέρα σας. Εγινε αλλαγή μπαταρίας στο τηλέφωνο γιατί την προηγούμενη την έκαψε η αλμύρα προφανώς. Λειτουργησε κανονικά 3-4 μέρες και τώρα μου κάνει άλλα κόλπα, ο δείκτης της μπαταρίας είναι κολλημένος στο -2% και όταν το φορτίζω ανάβει κόκκινο χρώμα στο λαμπάκι, έτσι δεν ξέρω αν όντως φορτίζει και πόσο φορτίζει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0