Είμαι κάτοχος ενός xiaomi redmi note 4 global 3/32, το οποίο αγόρασα από Κίνα τον 4/2017. Το τελευταίο διάστημα η συσκευή βραχυκυκλώνει με το hands free. Όταν το χρησιμοποιήσω δείχνει ότι δεν είναι συνδεδεμένο και λειτουργεί σα να μην υπάρχει. Και όταν το αφαιρέσω, δείχνει ότι υπάρχει hands free και δε μπορώ να μιλήσω σε κλήσεις, εκτός κι αν χρησιμοποιήσω ανοικτή ακρόαση! Περίμενα μήπως με την τελευταία αναβάθμιση λυθεί το θέμα, όμως πήρα την miui 9.6 αλλά τίποτα... Κατέβασα και το SoundAbout, πάλι τίποτα.... Στο service της you στον Κηφισό, με ενημέρωσαν τηλεφωνικα ότι δεν αναλαμβάνουν συσκευές από παράλληλη εισαγωγή! Κάποιες προτάσεις; Είναι κρίμα, γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλή συσκευή...
βραχυκυκλώνει με το hands free - xiaomi redmi note 4 global 3/32
-
-
-
Ευχαριστω για την απάντηση!
δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτο που λες και δεν νομίζω ότι θέλω να μπω στη διαδικασία να "βάλω χέρι" τόσο βαθιά στο τηλέφωνο!
βρήκα στο φόρουμ εδώ μια απάντηση που ίσως δουλέψει και θα τη δοκιμάσω σήμερα αύριο....
αν δουλέψει να δώσω φιντμπακ εδώ! -
Ο/H afana έγραψε:
Ευχαριστω για την απάντηση!
δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτο που λες και δεν νομίζω ότι θέλω να μπω στη διαδικασία να "βάλω χέρι" τόσο βαθιά στο τηλέφωνο!
βρήκα στο φόρουμ εδώ μια απάντηση που ίσως δουλέψει και θα τη δοκιμάσω σήμερα αύριο....
αν δουλέψει να δώσω φιντμπακ εδώ!
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0