Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Tool
- MIUI
-
-
Καλησπερα , Ετρεξα το προγραμμα και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εντοπιζει το cecho.exe .. Καποια βοηθεια για το πως να το αποκτησω ? Σας ευχαριστω πολυ
-
Γιώργο είσαι "θεούλης" , έφυγαν όλα φίλε μου με τη μια, το θέμα είναι πως και οι εφαρμογές της Microsoft ήταν του συστήματος αλλά απεγκαταστάθηκαν μια χαρά, όπως δλδ είναι και το LinkedIn και το flipboard briefing. Τι να πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ.
-
Ο/H nikmanol1 έγραψε:
Καλησπερα , Ετρεξα το προγραμμα και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εντοπιζει το cecho.exe .. Καποια βοηθεια για το πως να το αποκτησω ? Σας ευχαριστω πολυΑλλιώς τρέξε το exe.
-
LinkedIn και το flipboard briefing μπορείτε να μου πείτε τί είναι επίσης το πληκτρολόγιο του mi 8 μπορούμε να το αφαιρέσουμε? Ευχαριστώ
-
Μπραβο Γιωργαρε
εισαι θεος
ευχαριστω πολυ -
Ο/H paylos mavroeidis έγραψε:
LinkedIn και το flipboard briefing μπορείτε να μου πείτε τί είναι επίσης το πληκτρολόγιο του mi 8 μπορούμε να το αφαιρέσουμε? Ευχαριστώ
-
Η αυριανή έκδοση θα έχει LinkedIn και Flipboard
-
Δεν έχω λόγια, περιμένω ανυπόμονα την αυριανή αναβάθμιση......
-
Καλημέρα! Προστέθηκαν LinkedIn και FlipBoard. Ενημερώθηκαν τα Links στην πρώτη σελίδα.
-
Καλημέρα Γιώργο, ευχαριστούμε και πάλι.... παράκληση, επειδή έχω φοβερό battery brain στο mi note 3 στην εφαρμογή του Facebook και από εφαρμογές που το συνοδεύουν, συγκεκριμένα από το Facebook app manager, αν μπορείς να προσθέσεις κι αυτό κάποια στιγμή. Αυτό μου συμβαίνει από την στιγμή που πέρασα την Global Developer rom.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες