Δεν υπάρχει επιλογή. Δεν έχω ελέγξει αν είναι ασφαλής η απεγκατάσταση του ακόμη.
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Tool
- MIUI
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Συγχαρητήρια πάντως πολύ καλή δουλειά,αν μπορέσεις να προσθέσεις στην επόμενη αναβάθμιση τα θέματα
και τον File Manager καθως και εφαρμογές από τα Εργαλεία θα είναι ακόμα καλύτερα ! -
Ο/H thanfun έγραψε:
άλλο επίσης ενδιαφέρον εργαλείο το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε κατεβάζοντας από εδώ Xiaomi_ADB_Fastboot_Tools_2.2.3,
Ο/H KostasAngelopoulos έγραψε:
αν μπορέσεις να προσθέσεις στην επόμενη αναβάθμιση τα θέματα
και τον File Manager καθως και εφαρμογές από τα Εργαλεία θα είναι ακόμα καλύτερα !
(και συγνωμη που το παραθετω εδω μαζι με την πολυ καλη δουλεια του George Kaggelaris, αλλα απλα το βρηκα και ισως βοηθησει καποιον) -
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αλήθεια άλλο τηλέφωνο εκτός xiaomi έχεις συνδέσει στο PC σου;
επισης ταυτοχρονα χανεται και αυτο το εικονίδιο
εχω τα τελευταια windows παρεμπιπτόντως (οκτ-νοε 19)
δεν δοκιμασα ακομα σε αλλο πισι, οταν το κανω θα επανερθω
σε αλλο πισι (intel cpu) δεν εχω προβλημα αλλα και στο δικο μου (amd cpu) τελικα νομιζω πως βρηκα την λυση (μου την βρηκαν δηλαδη)
σε καποιοα πισι δεν πρεπει να χρησιμοποιηθει θυρα USB 3.0 αλλα μονο θυρα USB 2.0
και αν θελουμε να χρησιμοποιησουμε θυρα USB 3.0 τοτε καλο ειναι να χρησιμοποιησουμε μια προεκταση καλωδιου USB
το δοκιμασα και δειχνει να λυνει το προβλημα μου (αποσυνδεση του τηλεφωνου απο το πισι οταν ειναι σε fastboot mode κατα την χρηση εργαλειων οπως adb tool κτλ)
η λυση απο εδω redmi note 5, connection failed between phone in fastboot mode and laptop - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
ευχαριστω -
Πάντα το λέμε για χρήση της θύρας USB 2.0.
-
-
Ο/H kostas έγραψε:
@George Kaggelaris μπορείς να προσθέσεις και το Facemoji Keyboard for Xiaomi ??
Ευχαριστώ -
εμφανίστηκε από τότε που πήρα την 10.2.1.0
-
Και pie 9 mi8 επίσης μια χαρά αφαίρεση...
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
το εργαλειο μπορει να χρησιμοποιηθει και σε samsung j5 2016 και σε htc desire 200 ?
-
-
Το δοκιμασα σε samsung και ενω μου λεει οτι εβγαλε το onedrive ουσιαστικα δε το βγαζει
θα ξαναδοκιμασω και ποιο αργα παλι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες