Μήπως το έχεις σε δεύτερο σκληρό και όχι στον C: ?
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Tool
- MIUI
-
-
Το usb debugging είναι κανονικά ενεργοποιοημένο και το φάκελο BRT_Batch τον έχω στον σκληρό CWinners find a way, losers find an excuse
-
-
Αυτό ήταν. Το exe που έστειλες άνοιξε και απεγκατέστησα ότι δεν χρειαζόμουν. Thanks a lot @NasDriverWinners find a way, losers find an excuse
-
Ο/H chief έγραψε:
Το usb debugging είναι κανονικά ενεργοποιοημένο και το φάκελο BRT_Batch τον έχω στον σκληρό C
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Διπλό κλικ στο BRT.bat κάνεις, σωστά ?
Όχι, διπλό κλικ στο adb έκανα. Άσχετος τελείως... Όντως το BRT άνοιγε. Αλλά εν τέλει το έκανα με το exe που έστειλες πιο πάνω. Γι αυτό έγραφα και ξαναέγραφα πιο πάνω ότι κάνω δεξί κλικ και run as administrator το adb. Κάτι ψιλιαζόμουν ότι δεν κάνω σωστά
Winners find a way, losers find an excuse -
-
Ο/H firedrake έγραψε:
Καλημέρα με το android auto γίνεται τίποτε; Το κατέβασα δεν λειτουργεί στο δικό μου αυτοκίνητο και το εγκατέστησε σαν εφαρμογή συστήματος οπότε δεν μπορώ να το σβήσω.. Μήπως μπορείς να το κοιτάξεις;
Ο/H vanni έγραψε:
Και το υπηρεσίες και σχόλια αν είναι εύκολο
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H firedrake έγραψε:
Καλημέρα με το android auto γίνεται τίποτε; Το κατέβασα δεν λειτουργεί στο δικό μου αυτοκίνητο και το εγκατέστησε σαν εφαρμογή συστήματος οπότε δεν μπορώ να το σβήσω.. Μήπως μπορείς να το κοιτάξεις;
Ο/H vanni έγραψε:
Και το υπηρεσίες και σχόλια αν είναι εύκολο
If there's no solution, then there is no problem.. -
Καλησπέρα! Πρώτα από όλα να ευχηθώ υγεία και κουράγιο σε όλους! Σήμερα μου έκανε ενημέρωση το redmi note 6 pro και μου έκανε εγκατάσταση το φυλλομετρητή και δεν μπορώ να το σβήσω πλέον με το πρόγραμμα μήπως μπορούμε να κάνουμε τίποτα;
-
Κάτι θα κάνουμε. Την υπομονή σου μόνο και θα το φτιάξω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες