Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Tool
- MIUI
-
-
Δεν μπορώ να σου στείλω έχεις φτάσει στο όριο λέει.. στείλε κάτι εσύ να σου απαντήσω
-
-
-
-
Τέλεια η εφαρμογή, ξεφορτώθηκα πολλή σαβούρα στο ολοκαίνουργιο Redmi Note 8, που προορίζεται για τον πατέρα μου, και στο δικό μου Poco F2 Pro και σύντομα θα γίνει και η δουλειά στο Mi Note 10 Lite της αδερφής μου. Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.
Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω αν μπορείς να προσθέσεις και Google Pay, μιας και η Google μου την εγκατέστησε μέσω OTA χωρίς δυνατότητα απεγκατάστασης. -
Γιώργο τα Windows 10 εκκινούν πια με μήνυμα "λειτουργία δοκιμής Windows"κάτω δεξιά στην οθόνη.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργικότητα του υπολογιστή σε σχέση με πριν; Μπορώ να απαλλαγώ από το ενοχλητικό αυτό μήνυμα;
-
Κανένα πρόβλημα να το αφήσεις έτσι.
Αν θέλεις να γυρίσεις πίσω επαναφέρεις με το πρόγραμμα ξανα. Όπως έβαλες τη λειτουργία δοκιμής την αφαιρείς... -
Το εργαλείο αυτό είναι συμβατό με miui 12; Γιατί νομίζω κάποια στιγμή διάβασα για συμβατότητα ως miui 11
-
Ο/H mavrovelos έγραψε:
Το εργαλείο αυτό είναι συμβατό με miui 12; Γιατί νομίζω κάποια στιγμή διάβασα για συμβατότητα ως miui 11
-
-
Συγχαρητηρια για την εφαρμογη πολυ ευκολη και γρηγορη.
Ειχα κανει μερικες εφαρμογες disable με ενα app που ειχα βρει στο play store και τις υπολοιπες τις ξηλωνω με αυτο το προγραμμα.
Εχω αφαιρεσει μεχρι στιγμη τρεις αλλα να σου πω την αληθεια με τρωει το χερι μου να μην αφησω τιποτα.
Η λιστα ειναι ασφαλης η κινδυνεύουμε να μπρικαρουμε αν ξηλωσω για παραδειγμα yellowpage/service/analytics/msa;
mi 10 lite miui 12.01
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες