δωστε μου την 8.7.12 και αν πανε ολα καλα σας δινω το μεταλιο των εξαιρετικων developers

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούνομιζω μολις κανεις αναβαθμηση θα πας στο 4Ο/H andreas_m έγραψε:
Αν αυτό που λέει στο post 22 ότι δηλαδή με την εντολή fastboot getvar anti σε cmd σου επιστρέψει 3 δεν είναι ενεργοποιημενο το anti-rollback μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και μετά downgrade;;;
Αν κάνεις αναβάθμιση δεν επιστρέφεις, ξεχνας το downgrade. Οπότε μείνε εκεί που είσαι αφού έχεις 3...Ο/H andreas_m έγραψε:
Αν αυτό που λέει στο post 22 ότι δηλαδή με την εντολή fastboot getvar anti σε cmd σου επιστρέψει 3 δεν είναι ενεργοποιημενο το anti-rollback μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και μετά downgrade;;;
ήδη έχουμε εστιάσει σε αυτό και αύριο θα γίνει η πρώτη δοκιμή για unbrick.Ο/H maikmaik έγραψε:
5- based on fastboot new script we might get
anti 5 in the future, so dont keep flashing newer bootloader/modem
unless ROM developer tell you to do so
μπορεί να πάθεις τρελλα λέω τώρα με κάποια bug στην καινούργια που ενοχλούν την δουλειά σου και η ποιο καινούργια δεν τα διορθώνει και καίγεσαι για κάτι............για πες πως γυρίζεις πίσω έκτακτος για να κάνεις δουλειά........... γι'αυτό υπομονή και παρακολουθείται την κοινότητα για κάτι εγκυροΟ/H Leonidaspod έγραψε:
Αφού το πρόβλημα είναι για downgrade σε έκδοση ρομ, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει υπάρξει αυτός ο πανικός... Ότι είναι λάθος που δεν ενημέρωσε η χιαομι και δεν συμφωνεί με τις προηποθεσης τις Google συμφωνώ... Αλλά από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί πάγωσαν update γιατί υπάρχει τόση ένταση γενικά... Σαφώς για προφύλαξη αλλά μηοως είναι λίγο υπερβολή η όλη αντημετοπιση???
Η 8.7.10 alpha beta δεν ειναι; Αν οχι τοτε εγω γιατι στο τεστ εχω δεικτη νο 4?Ο/H Alex_MLT έγραψε:
ΠΡΟΦΑΝΩΣ οι alpha/beta rom δεν θα το έχουν αυτό ενεργοποιημένο ή θα υπάρξει κάποια άλλη μέθοδος ώστε να κάνουν οι beta testers την δουλειά τους.
Θα μάθουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες το τι και πως..