mi 8
-
-
Παιδια εχει καταλαβει κανενας πως μπορεις να δεις αν το κινητο ειναι Chinese version ή Global Version ??? Δεν μιλαω για τις ΡΟΜ αλλα για το κινητο
-
Εαν το κουτι γράφει κάπου global... Κσι κάπου αλλού το λέει αλλά δεν θυμάμαι!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Παιδια καλησπερα παρελαβα το κινητο σημερα με GLOBAN STABLE 9.5.11 και εκανα την διαδικασια να δω αν ειναι locked ή unlocked και μου εβγαλε αυτα (Δεσ φωτο). Το περιεργο ειναι οτι λεει οτι το Bootloader ειναι unlocked αλλα το Secure ειναι στο Yes.
Να ξανακανω την διαδικασια ξεκλειδωματος ?
Πηγα να ξεκλειδωσω και μου εγραψε οτι ειναι ξεκλειδωτο -
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις την διαδικασία , το ξεκλείδωσε ο Κινέζος κ σου πέρασε global.
-
Καποιος γνώστης για το TWRP ??? Ενω το κανω flash μετα απο επανεκινηση μου βγαζει το κανονικο της ΧΙΑΟΜΙ γιατι ???
Θελω να κανω ροοτ με το Magisk για να δω αν θα μπορεσω να δουλεψω το Google PAY -
Ο/H omek07 έγραψε:
Καποιος γνώστης για το TWRP ??? Ενω το κανω flash μετα απο επανεκινηση μου βγαζει το κανονικο της ΧΙΑΟΜΙ γιατι ???
Θελω να κανω ροοτ με το Magisk για να δω αν θα μπορεσω να δουλεψω το Google PAY
Official Miui Global Beta Tester
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H omek07 έγραψε:
Θελω να κανω ροοτ με το Magisk για να δω αν θα μπορεσω να δουλεψω το Google PAY
-
Τι να σε πω!!! Σε 8αρες και 8.1 δεν δουλεύει...Official Miui Global Beta Tester
Εχει χρωματιστο notification light?
-
Ο/H Readiness έγραψε:
Εχει χρωματιστο notification light?
-
Λοιπον αποφασησα να παω απο global σε xiaomi.eu μιας και δεν εχουμε βγαλει ακομα κατι για το Mi8 ελπιζω να πανε ολα καλα. Φλασαρα και τωρα περιμενω να ανοιξει ειμαι στις τρεις τελιτσες καπου στα 15 λεπτα ..... Ξερει κανενας ποσο πρεπει να περιμενω ????
Τελικα σκατουλες ..... Παω για MiFlash την τελευταια global rom
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0