[Miui 10 8.7.12] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 28 συσκευές
-
-
Μπράβο παιδιά!!!
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Σε mi5s δεν έχω fingerprint scanner και καθόλου ήχο.. Απλά αρνούνται να δουλέψουν.
-
-
-
Κάτι έκανα λάθος και πέρασε μόνο του κάποιο update κατά τη διάρκεια της νύχτας που σίγουρα δεν είναι η ARΩΜΑ. Προσπαθώ να μπω από Recovery αλλά μου βγάζει το 3.0 που δίνει μόνο reboot/wipe data/connect with MiAssistant. Καμιά βοήθεια;
-
Τελικά όλα καλά. Ακολούθησα από την αρχή τον οδηγό του TWRP και έκανα εγκατάσταση με το 2ο τρόπο. Δεν ήξερα ότι ήμουν ικανός για τέτοια
-
-
mi5 s plus την πέρασα την αrwma πρωί πρωί χωρίς factorty reset, μόνο με wipes.Προς το παρόν ρολαρει αλλά θέλει το χρόνο της η νέα Ρομ.Μην σας φοβίσει στην αρχή διότι θα πάρει να κάνει εκκίνηση πιο πολύ απ' ότι συνήθως.Ενα πράγμα που παρατήρησα και με χαραποιήσε είναι η λειτουργία και των τεσσάρων πυρήνων .Τέλος για τον nasso gr και εμένα στο ρολόι τα ίδια βγάζει και δεν καταλαβαίνω που σε προβληματίζει.Μεγαλες ευχαριστίες στα παιδια από την ομάδα που μας ετοιμάζει τις Ρομ.
-
μερα σαααααααας.
αναβαθμιστηκα και εγω ο καψερος επιτελους......
REDMI 4A περαστηκε με μονο wipe cache+dalvik ετσι για το γαμωτο να δω πως θα κατσει και ολα καλα.
Σε τυχον ανωμαλια θα κανω factory reset οπως εχει προταθει.
αντε καλως μου ηρθες MIUI 10....παρατηρησεις προσεχως.
ευχαριστω σας.
" Γεωπόνος”
-
Και εγώ αυτό το πρόβλημα είχα και την κατέβασα από υπολογιστή και μετά την μετέφερα στο κινητό
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Καλημέρα, 5 φορές δοκίμασα και μέσω δεδομένων και μέσω WiFi να κατεβάσω την ρομ από το μειλ, αλλά τζίφος. Μόλις πάει να τελειώσει διακόπτει και φτου και από την αρχή
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0