Ανάλογα την συσκευή μπορεί να χρειαστεί FR..Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
καταρχάς σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Αν κατάλαβα καλά αυτές που θα μας δώσετε το σκ θα είναι miui10 και δεν απαιτούν fr?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑνάλογα την συσκευή μπορεί να χρειαστεί FR..Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
καταρχάς σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Αν κατάλαβα καλά αυτές που θα μας δώσετε το σκ θα είναι miui10 και δεν απαιτούν fr?
Δοκίμασες την XTRV ή την ARΩMA για να έχεις μέτρο σύγκρισης, ή πετάς φωτοβολίδες στον αέρα ?Ο/H sisois έγραψε:
Κρατα την eu.εγω εβαλα 8.7.12 eu στο mi max 2 κ πεταει.
EU = China Source ROMΟ/H kidstretch έγραψε:
Έχω περασμένη την 8.7.12 eu, μπορεί να περάσει η xtv από πάνω σε mi Mix 2s; Το έχει κάνει κανένας; λειτουργεί οκ;
Ευχαριστώ, αυτό θέλω να αποφύγω, να ξαναπεράσω τα πάντα από την αρχή, το restore από το cloud δεν δούλεψε και τις δυο φορές που το χρειάστηκα.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
EU = China Source ROMΕλληνική για το Mi-Mix 2S = Global Source.Ο/H kidstretch έγραψε:
Έχω περασμένη την 8.7.12 eu, μπορεί να περάσει η xtv από πάνω σε mi Mix 2s; Το έχει κάνει κανένας; λειτουργεί οκ;
Μπορείς να δοκιμάσεις να την περάσεις από επάνω, αλλά στο τέλος ίσως χρειαστεί να κάνεις Factory Reset αν έχεις προβλήματα.