Οκ ευχαριστώ έγινε
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
@manik εξαρταίται ποια αγόρασες. Θα έλεγε από εκεί που το αγόρασες αν είναι η global ή η απλή έκδοση!
Εδώ υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες της Global:
News - Mi Band 3 Global Version Photos | GeekDoing
αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν έχουν ουσιαστικές διαφορές!!
Τώρα όσο αναφορά την αναβάθμιση που είπες...Αναβάθμιση σου έβγαλε στο Mi Fit ή στο να αναβαθμίσεις το Firmware του Mi Band μέσω του Mi Fit...Αν απλά αναβάθμισες το Mi Fit στο κινητό δεν θα άλλαζε τίποτα απολύτως στο Mi Band!! (Μάλλον αυτό έκανες)!!!
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα παιδιά πέρασα τα ελληνικά έχω ένα πρόβλημα αποσυνδέεται συνέχεια το mi band από το κινητό μόλις παρέλαβα το mi band οπότε είμαι άσχετος
-
Ο/H vasikoro έγραψε:
Καλημέρα παιδιά πέρασα τα ελληνικά έχω ένα πρόβλημα αποσυνδέεται συνέχεια το mi band από το κινητό μόλις παρέλαβα το mi band οπότε είμαι άσχετος
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι το 3 έχει 13 % μπαταρία
-
Βάλτο 1 ωρίτσα να φορτίσει και θα είσαι κομπλέ! Έχει αυτό το πρόβλημα όταν πέφτει η μπαταρία κάτω από 16%!!
-
Οκ φίλε μου ευχαριστώ αα και παιδιά τέλειος ο οδηγός .....
-
Θάλασσα μπαίνει αυτό η να το βγάλω??
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Θάλασσα μπαίνει αυτό η να το βγάλω??
Εγώ πήγα και ήταν κομπλέ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εγώ θα έλεγα να του πάρουμε ειδικό σακουλάκι για αδιάβροχο... ΧαχαχαΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0