Εγώ έκανα ένα μπάνιο στην θάλασσα και ήταν μια χαράΟ/H spideman3 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγώ έκανα ένα μπάνιο στην θάλασσα και ήταν μια χαράΟ/H spideman3 έγραψε:
Ωραία θα χαρίσω το Mi band 2 στην κόρη και από Σεπτέμβρη Mi band 3.Ο/H 3ftw έγραψε:
Τίποτα δεν πετάμε. Ανακύκλωση στα πιο αδύναμα - "άσχετα με τεχνολογία" μέλη της οικογένειας.Ο/H spideman3 έγραψε:
Ωραία θα χαρίσω το Mi band 2 στην κόρη και από Σεπτέμβρη Mi band 3.Ο/H 3ftw έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και θάλασσα κ πισίνα, το έχω τρεις βδομάδες, δε καταλαβαίνει τίποτα ούτε από χλώρια, ούτε από αλμύρα. Κ μπαταρία τέρας.Ο/H George 21 έγραψε:
Θάλασσα μπαίνει αυτό η να το βγάλω??
Ποιο κινητό έχεις? Τι έκδοση Android φοράει? Την ώρα που το κάνεις είναι συνδεδεμένο σωστά το Mi Band? Το BT είναι ανοιχτό κλπ!!Ο/H arisgkogkas έγραψε:
Γειά χαρά και από εμένα. Έχω κάνει με επιτυχία μέχρι και το βήμα 8. Κατεβάζω το αρχείο στο κινητό το ανοίγω με το gadget Bridge και μου λέει element cannot be installed. Τι κάνω λάθος?
Xiaomi mi note 3 έχω με την τελευταία επίσημη global σε anroid 7. Ναι είναι μια χαρά συνδεδεμένο όλα μέχρι και το βήμα 8 έχουν γίνει και εύκολα. Όταν το βάζω να εγκαταστήσω το αρχείο ψάχνει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Το αρχείο το έχω κατεβάσει με opera στο κινητό πολλές φορές. 288 kb μου γράφει ότι είναιΟ/H lallasgr έγραψε:
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
Γειά χαρά και από εμένα. Έχω κάνει με επιτυχία μέχρι και το βήμα 8. Κατεβάζω το αρχείο στο κινητό το ανοίγω με το gadget Bridge και μου λέει element cannot be installed. Τι κάνω λάθος?
ακυρο το βρηκα ηθελε το es file explorer για να το ανοιξω και να επιλεξω μεσω αυτου το gadget BridgeΟ/H lallasgr έγραψε:
Ποιο κινητό έχεις? Τι έκδοση Android φοράει? Την ώρα που το κάνεις είναι συνδεδεμένο σωστά το Mi Band? Το BT είναι ανοιχτό κλπ!!Ο/H arisgkogkas έγραψε:
Τσέκαρε και μήπως δεν κατεβαίνει σωστά το αρχείο στο κινητό!
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην lallasgr ()
Αιτία: Αναλυτικός οδηγός για ενεργοποίηση εμφάνισης κλήσεων