Διαφήμιση

Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

• Οδηγός
  • Φρόντισε οπότε έχεις τη δυνατότητα να μη κάνεις πλήρεις κύκλους φόρτισης.
    Εγώ προσωπικά δεν το ακολουθώ, αλλά βλάπτει τη μπαταρία να το αφήνεις στο φορτιστή όλο το βράδυ, σαν παράδειγμα. Μπορείς να κάνεις και μικρές φορτίσεις, από 20-80%.
  • παιδιά το πρόβλημα με την μοαταρια δεν εχει λυθεί. Είναι συγχρόνως συνδεδεμένο με mi band tools και gadge. (στο δεύτερο το εχω βαλει γιατί μονο με αυτό λειτουργεί η εύρεση τηλεφώνου). Να απενεργοποιησω το mi band tools (και πως) ή το gadget?
    Σε 6 ωρες μείον 10 τις 100
  • Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Να ρωτήσω, πότε πρέπει να το φορτίζω; πρέπει να αδειάσει η μπαταρία;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Όχι βέβαια δεν χρειάζεται να αδειάσει.. Ούτος η άλλος στο 16% και κάτω όταν φτάσει αρχίζει από μόνο του διαδοχικές μικρές δονήσεις και σου λέει να το φορτίσεις.. Οπότε τότε θα το βάζεις...!! ;)
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
  • Καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για τη δουλειά που μας προσφέρεται!
    Μόλις παρέλαβα το 3 εχθές και να πω τη μαύρη αλήθεια δεν ήξερα πως είναι στα Κινέζικα.
    Για τον λόγο πως δε θέλω να ασχοληθώ με όλα τα του οδηγού - και πως δε με ενδιαφέρει το band να μου δείχνει ελληνικά , και σύμφωνα και με το τελευταίο update δέχεται την αγγλική γλώσσα αν το τηλέφωνο είναι γυρισμένο στα αγγλικά θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι άλλο.
    Το κινητό το έχω στα ελληνικά μόνο για δύο βασικούς λόγους: τον assistant και ειδήσεις από google.... όταν το γυρίζω όμως στα αγγλικά, αυτόματα μου δίχνει και ειδήσεις και νεα στα αγγλικά.... υπάρχει η δυνατότητα με κάποια ρύθμιση να έχω μεν αγγλικά τη συσκευή αλλά οι πληροφορίες μου να είναι στα ελληνικά?'η μήπως τα θέλω κι όλα? κι όλα αυτά για να είναι απλά αγγλικά στο band....
  • Ο/H nefos78 έγραψε:

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για τη δουλειά που μας προσφέρεται!
    Μόλις παρέλαβα το 3 εχθές και να πω τη μαύρη αλήθεια δεν ήξερα πως είναι στα Κινέζικα.
    Για τον λόγο πως δε θέλω να ασχοληθώ με όλα τα του οδηγού - και πως δε με ενδιαφέρει το band να μου δείχνει ελληνικά , και σύμφωνα και με το τελευταίο update δέχεται την αγγλική γλώσσα αν το τηλέφωνο είναι γυρισμένο στα αγγλικά θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι άλλο.
    Το κινητό το έχω στα ελληνικά μόνο για δύο βασικούς λόγους: τον assistant και ειδήσεις από google.... όταν το γυρίζω όμως στα αγγλικά, αυτόματα μου δίχνει και ειδήσεις και νεα στα αγγλικά.... υπάρχει η δυνατότητα με κάποια ρύθμιση να έχω μεν αγγλικά τη συσκευή αλλά οι πληροφορίες μου να είναι στα ελληνικά?'η μήπως τα θέλω κι όλα? κι όλα αυτά για να είναι απλά αγγλικά στο band....
    Βάλε την εφαρμογή mi fit του γιατρού και θα τα κάνει όλα μόνη της.στα ελληνικά και με πληροφορίες καλούντος.Ούτε δέκα λεπτά δεν θα πάρει.

• Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Ο/H nefos78 έγραψε:

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για τη δουλειά που μας προσφέρεται!
    Βάλε την εφαρμογή mi fit του γιατρού και θα τα κάνει όλα μόνη της.στα ελληνικά και με πληροφορίες καλούντος.Ούτε δέκα λεπτά δεν θα πάρει.
    εννοείς αυτή ? details?id=com.xiaomi.hm.health γιατί την έχω...
  • Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

Όχι, βασίζετε σε αυτή, έχει τα λινκ σε νήμα ειδικά για fw του mi band 3

• Διαφήμιση
  • Ο/H vrwmiaris έγραψε:

μπορείς σε παρακαλώ να μου τα δείξεις?ευχαριστώ.
  • Καλησπέρα σας, μόλις παρέλαβα κι εγώ το δικό μου Mi Band 3. Πέρασα το firmware, και φαίνεται σαν να είναι νεκρό, και τι εννοώ. Προσπαθώ να κάνω browse στις επιλογές του band κάνοντας swipe σε οποιαδήποτε κατέυθυνση, και δεν το δέχεται. Συμπεριφέρεται σαν να πατάω συνέχεια το κουμπί, και να με μεταφέρει στην αρχικό μενού. Μήπως έχει έρθει ελατωμματικό από εργοστάσιο, ή κάνω κάτι λάθος εγώ?

Ευχαριστώ.

Υ.Γ: Τώρα, δεν μου κάνει καν connect...
  • Ο/H nefos78 έγραψε:

Ο/H vrwmiaris έγραψε:

μπορείς σε παρακαλώ να μου τα δείξεις?ευχαριστώ.
    Γράψε στο γουγλι , mi fit γιατρός και θα στο βγάλει.βγάζει ενημερωμένες εκδόσεις με τα ελληνικά.

• παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με το mi band 3 μου περασα τα ελληνικα οπως ελεγε στον οδηγο περαστικαν κανονικά αλλα δεν δουλαίυει η επαφή επανο στο band δηλαδη οι κινήσεις
  • Διαφήμιση