[Miui 10 8.7.19] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 28 συσκευές
-
-
Την έχω ναι... Μετά είδα στο νήμα ότι τα note 5 έχει γίνει παύση... Σορρυ
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H ktsiaras έγραψε:
Ο/H Leonidaspod έγραψε:
Δεν μου έχει έρθει ούτε εμένα η ενημέρωση... Ούτε σαν οτα ούτε σαν μαιλ... Έχω τσεκάρει παντού.
Αλλιώς θα το δει ο @MIUI_ART και θα σου απαντήσει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Θα περάσεις την τελευταία που θα σου έρθει με email και θα είσαι οκ.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@M@nos είναι αδύνατον με ίδια ROM και ίδια συσκευή να μην έχουν άλλοι τα προβλήματα που έχεις εσύ.
Εκτός και έχεις κάποια πρόσθετη εφαρμογή που σου δημιουργεί αυτά τα κρασαρίσματα.
Μία λύση είναι το λιγότερο Factory Reset ή καλύτερα Format Data => Flash πάλι την ROM => Στήσιμο της συσκευής από την αρχή χωρίς να επαναφέρεις κάτι από Backup που ίσως έχεις κρατήσει.
-
Και σ' εμένα ήρθε μόνο η Aroma στο email οπότε την κατέβασα από το androidfilehost.
Μια ερώτηση μόνο παιδιά.
Τώρα στο Mi 5 έχω την MIUI 9 XTRV v8.5.24 Beta.
Εάν βάλω την MIUI 10 XTRV v8.7.19 με format data θα είμαι οκ για όλες τις επόμενες Global ρομ με MIUI 10 ή θα χρειάζεται κάθε φορά να ξανακάνω format data; -
Ο/H knight666 έγραψε:
Και σ' εμένα ήρθε μόνο η Aroma στο email οπότε την κατέβασα από το androidfilehost.
Μια ερώτηση μόνο παιδιά.
Τώρα στο Mi 5 έχω την MIUI 9 XTRV v8.5.24 Beta.
Εάν βάλω την MIUI 10 XTRV v8.7.19 με format data θα είμαι οκ για όλες τις επόμενες Global ρομ με MIUI 10 ή θα χρειάζεται κάθε φορά να ξανακάνω format data;
Μια φορά format data φτάνει και για το μέλλον. -
-
-
-
-
Καλημερα παιδες.Εχει κανεις προβλημα με το facebook messenger?Μολις μου στειλουν βιντεο μου κλεινει το προγραμμα και δεν μπορω να ξαναμπω στη συνομιλια..εβαλα με factory reset την 12.7 και σημερα με οτα την 19.7 .κινητα mi mix και mi5 .
Το εχω κανει απεγκατασταση και παλι εγκατασταση πολλες φορες.
Οποαιδηποτε βοηθεια σκεψη ευπροσδεκτη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0