Άποψή μου να μείνεις για λίγο καιρό στην 8.4.26 γιατί δες τι έπαθα εγώ Brick σε Mi 4c με το φλασάρισμα της νέας rom miui 10 8.7.12 XTRVΟ/H fanisanagn έγραψε:
[Miui 10 8.7.19] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 28 συσκευές
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά!
Φοράω Aroma 8.3.1 στο Mi5 και θέλω να περάσω την 8.7.19 άλλα του Xiaomi MIUI Official Global Site
Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω στο Twpr? -
Στο mi 4c κατέβασα την miui 10 και όλα είναι οκ, ακολούθησα τις οδηγίες και δεν είχα κανένα πρόβλημα, και έτσι η γυναίκα μου δεν γκρινιάζει ότι τις το πείραξα και το χάλασα (αν την έχεις πατήσει ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες)
Τώρα όσο για την. Μπαταρία θα δείξει....
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H echaosad έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Φοράω Aroma 8.3.1 στο Mi5 και θέλω να περάσω την 8.7.19 άλλα του Xiaomi MIUI Official Global Site
Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω στο Twpr?
[Miui 10 8.7.19] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 28 συσκευές
Οδηγίες Εγκατάστασης.
Όσες ROM έχουν Android 8 (Oreo) ως βάση, και βάζετε για πρώτη φορά MIUI 10,
καλό είναι να κάνετε Format Data πριν από το Flash της ROM, για να αποφύγετε πιθανά Boot-Loops ή Reboot σε Recovery.
Στις υπόλοιπες ROM που δεν έχουν Android 8 ως source, μπορείτε να κάνετε Flash πάνω από την παλιά ROM με ένα απλό Wipe Cache & Wipe Dalvik/Art Cache.
Εμείς βέβαια προτείνουμε την πρώτη φορά που θα βάλετε την MIUI 10 να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash ώστε να αποφύγετε ενδεχόμενα προβλήματα. -
-
Ξέρετε αν μπορώ να αλλάξω την μπάρα ειδοποιήσεων και να βάλω αυτή που έχω με το θέμα που έχω επιλέξει;
-
Αν δεν τη βάζει το θέμα που διαλεξες μόνο του πως να μπει; Να πειράξεις το θέμα;
-
Θα δοκιμάσω να περάσω κάποιο άλλο να δω αν θα αλλάξει.
-
Από ότι βλέπω δεν αλλάζει με όποιο θέμα και να επιλέξω. Παραμένει η ίδια μήπως είναι κάποιο σφάλμα της miui 10;
-
-
Ο/H katsikaki έγραψε:
Μετά από εγκατάσταση 8.7.12 και 8.7.19 σε ολοκαίνουριο Mi8 SE (Sirius) αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα:
Κατά την εκκίνηση της συσκευής (Power On), αφού φορτώσει το περιβάλλον MIUI και δω το lock screen, μου πετάει ένα error και με ενημερώνει σχετικά με ένα internal error και για το οποίο θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον manufacturer της συσκευής μου. (δες attached)
Φυσικά και ακολούθησα τις οδηγίες για Bootloader Unlock, format data, τα κατάλληλα wipes και τα σχετικά. Μήπως απλά έπεσα σε ελαττωματική συσκευή? Πριν βάλω την XTVR rom, δεν δούλεψα καθόλου την official. Το πρόβλημα πάντως δεν το παρουσίαζε... Καμία ιδέα?
Θα περιμένω να διορθωθεί σε επόμενο update
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0