Διαφήμιση

[Miui 10 8.7.19] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 28 συσκευές

• Τελικά μετά από οδηγίες των @MIUI_ART και @geoanto555 αλλά και δικές μου προσπάθειες κατόρθωσα και πέρασα στο Mi 4c libra την 8.7.19 ARΩMA και όλα φαίνονται οκ, εκτός της περίπτωσης της εφαρμογής mail.
      Επίσης αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει:
      Πως ρυθμίζουμε 160 χαρακτήρες στα μηνύματα

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Nelias: Εντάξει το βρήκα ().

• ρε παιδια μια ερωτηση...αβαλα την rom σε redmi note 4x εκανε την εγκατασταση και μολις ανοιξε μου λεει οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη απο τον mi λογγαριασμο. πρεπει να συνδεθω στο δικτυο για να μπορεσω να βαλω κωδικο και να ξεκλειδωσω αλλα οταν παω να βαλω κωδικο στο wifi μου δεν μου βγαζει το πληκτρολογιο για να βαλω τον κωδικο.
      ξερει καποιος τι να κανω ?
    • έχεις δύο επιλογές η βγάζεις εντελώς τον κωδικό του ρουτερ σου για λίγο και μπαίνεις η εκεί που λέει ότι είναι κλειδωμένο το τηλ βάζεις τον κωδικό του wifi,, τον κάνεις copy μετά κάνεις πίσω πας στο WiFi και τον κάνεις paste
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα

Εχω το mi mix 2 εδω και κανα 4-5μηνο (το πηρα την επομενη παρουσιασης απο ενα tuber (δεν θυμαμαι ποιον)) και
      εκτοτε το δουλευα χωρις να κατσω να δω τι rom φοραει to ξεκλειδωσε ηταν απο μονο του κτλ....
      Μπηκα στο site μmiui hellas και ειδα οτι βγηκαν αρκετες παραπανω εκδοσεις firmware απο αυτην που χω

Τα χαρακτηρηστικα - εκδοσεις λογισμικου που ειδα κατωθι

MIUI 9.3 XTRV-8.2.1/Beta
      Οταν ανοιγει το κινητο γραφει κατω unlocked
      Με παρατεταμενο το πληκτρο Power για να κλεισει, εμφανιζει επιλογη fast boot μαζι με τις αλλες
      Με ανοιγμα πατωντας πρωτα το volume + και μετα το power εμφανιζεται το μενου
      Team Win Recovery Project 3.2.1-2 geonto555

Ερωτησεις
      1.Λογικα ειναι rooted? Unlocked bootloader εχει φανταζομαι? Και τα 2 αυτα ειναι ιδια?
      2.Το fast boot που χρησιμευει
      3.Twrp φαινεται να σου ζηταει να κανεις install
      4.Για να βαλω την miui 10 τελευταια εκδοση, χρειαζεται αναβαθμιση στα recovery/fastboot/twrp η ειμαι οκ και απλα
      την κατεβαζω Αν ναι καταλαβαινει κανεις αν εχω την global η την chinese πανω?
      5.Στην 10 δουλευει το double tap για να ανοιγει η οθονη? (σημαντικοταςτο για μενα), οπως επισης
      και η μαπταρια να ναι στα ιδια επιπεδα με την τωρινη μου 8.2.1
      6.Στον updater δεν δειχνει να βρισκει αλλη εκδοση αλλα βγαζει παραλληλα μνμ οτι εχει ληξει η συνδρομη vip
      η δεν εχω κανει flash το zip που μου χουν στειλει στο email...μαλλον θα εννοει του αλλου παιδιου

Συγνωμη αν ζαλισα

Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις
    • @ierosκοιτα αδελφε.το τηλεφωνο σου εχει ρομ κ οτι αλλο απο αυτη την σελιδα που εισαι.καλο θαταν να ψαξεις τις οδηγιες που εχουν οι ειδικα κατατοπισμενοι συντελεστες στο φορουμ.ως τοτε μην πειραζεις την συσκευή.κ παντα οτι κανεις προσεκτικά θα το κανεις.
    • Ο/H ieros έγραψε:

1.Λογικα ειναι rooted? Unlocked bootloader εχει φανταζομαι? Και τα 2 αυτα ειναι ιδια?
      2.Το fast boot που χρησιμευει
      3.Twrp φαινεται να σου ζηταει να κανεις install
      4.Για να βαλω την miui 10 τελευταια εκδοση, χρειαζεται αναβαθμιση στα recovery/fastboot/twrp η ειμαι οκ και απλα
      την κατεβαζω Αν ναι καταλαβαινει κανεις αν εχω την global η την chinese πανω?
      5.Στην 10 δουλευει το double tap για να ανοιγει η οθονη? (σημαντικοταςτο για μενα), οπως επισης
      και η μαπταρια να ναι στα ιδια επιπεδα με την τωρινη μου 8.2.1
      6.Στον updater δεν δειχνει να βρισκει αλλη εκδοση αλλα βγαζει παραλληλα μνμ οτι εχει ληξει η συνδρομη vip
      η δεν εχω κανει flash το zip που μου χουν στειλει στο email...μαλλον θα εννοει του αλλου παιδιου
      1. To Root είναι ανεξάρτητο από το Bootloader και μπορεί να μην είναι rooted αν δεν έχει βάλει Super SU ή Magisk root manager. Αφού έχεις ήδη TWRP Recovery και ελληνική ROM έχεις Unlocked Bootloader.
      2. Κάνε κλικ εδώ => FastBoot Mode
      3. Να μην το κάνεις
      4. Την κατεβάζεις - κάνεις Factory Reset (ΠΡΟΣΟΧΗ να έχει αποδεσμεύσει ο προηγούμενος κάτοχος στην συσκευή από το Mi-Account του, και να έχεις δικό σου Mi-Account) βάζεις το zip της ROM στην συσκευή και κάνεις Install από το TWRP Recovery, και μετά το Reboot στήνεις την συσκευή σου από την αρχή. H ROM είναι με Global Source.
      5. Δεν έχω την συσκευή και δεν γνωρίζω για το Double Tap.
      6. OTA Updates μέσω του Updater έχουν μόνο τα VIP μέλη μας => Επίσημη έναρξη της VIP υπηρεσίας μας προς όλα τα μέλη μας !!!
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • @ieros ανοιγει η οθονη με διπλο χτυπημα.εσυ θα το ρυθμισεις.ακολουθησε ευλαβικα τις δηγιες του miuiart
    • Ο/H sisois έγραψε:

@ieros ανοιγει η οθονη με διπλο χτυπημα.εσυ θα το ρυθμισεις.ακολουθησε ευλαβικα τις δηγιες του miuiart
      Τωρα ναι το κανει, κατσε να φτασω στο σημειο να περασω την 10 πρωτα.... ευχαριστω παντως
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

1. To Root είναι ανεξάρτητο από το Bootloader και μπορεί να μην είναι rooted αν δεν έχει βάλει Super SU ή Magisk root manager. Αφού έχεις ήδη TWRP Recovery και ελληνική ROM έχεις Unlocked Bootloader.2. Κάνε κλικ εδώ => FastBoot Mode
      3. Να μην το κάνεις
      4. Την κατεβάζεις - κάνεις Factory Reset (ΠΡΟΣΟΧΗ να έχει αποδεσμεύσει ο προηγούμενος κάτοχος στην συσκευή από το Mi-Account του, και να έχεις δικό σου Mi-Account) βάζεις το zip της ROM στην συσκευή και κάνεις Install από το TWRP Recovery, και μετά το Reboot στήνεις την συσκευή σου από την αρχή. H ROM είναι με Global Source.
      5. Δεν έχω την συσκευή και δεν γνωρίζω για το Double Tap.
      6. OTA Updates μέσω του Updater έχουν μόνο τα VIP μέλη μας => Επίσημη έναρξη της VIP υπηρεσίας μας προς όλα τα μέλη μας !!!
      Ευχαριστω για την κατατοπιση
      1.Ναι το φανταστηκα για το unlocked απλα πιστοποιηση απο καποιον ηθελα. Τωρα αν εχει root manager δεν ξερω πως το βλεπεις. twrp σαν εικονιδιο κατα την v+ power λειτουργια δεν εμφανιζει σαν επιλογη (ισως να πρεπει ετσι)
      4.Ποια πρεπει να κατεβασω ? Πατωντας Κατεβάστε τις XTRV-8.7.19 & ARΩMA (Global Source) από ΕΔΩ εχει πολλες ... φανταζομαι καποια απο τις
      xiaomi-miui-hellas-8.1_vince_V10_XTRV_8.7.19.zip η xiaomi-miui-hellas-8.1_ysl_V10_XTRV_8.7.19.zip (εχουν και 200mb διαφορα) η καποια αλλη ?

Mi account δημιουργησα...λογικα την εχει αποδεσμευσει μετα απο τοσους μηνες (παντως εκανα log in κανονικα απο το κιν με τα στοιχεια που εφτιαξα πριν λιγο)

Ευχαριστω και παλι (Απο 6 το ριξαμε στις 2 ερωτησεις κατι γινεται)
    • Ο/H ieros έγραψε:

1.Ναι το φανταστηκα για το unlocked απλα πιστοποιηση απο καποιον ηθελα. Τωρα αν εχει root manager δεν ξερω πως το βλεπεις. twrp σαν εικονιδιο κατα την v+ power λειτουργια δεν εμφανιζει σαν επιλογη (ισως να πρεπει ετσι)
      4.Ποια πρεπει να κατεβασω ? Πατωντας Κατεβάστε τις XTRV-8.7.19 & ARΩMA (Global Source) από ΕΔΩ εχει πολλες ... φανταζομαι καποια απο τις
      xiaomi-miui-hellas-8.1_vince_V10_XTRV_8.7.19.zip η xiaomi-miui-hellas-8.1_ysl_V10_XTRV_8.7.19.zip (εχουν και 200mb διαφορα) η καποια αλλη ?
      1. Αν έχεις κάποιο εικονίδιο για Super SU ή Magisk τότε έχεις και ROOT.
      2. Αν έχεις ενημερώσει σωστά το προφίλ σου με την συσκευή που έχεις (Mi Mix 2) τότε θα πρέπει να βρεις την ROM που έχει ως κωδική ονομασία chiron για την συσκευή σου.

YSL = Redmi S2
      vince = RedMi 5 Pro
      chiron = Mi Mix 2

Για το τι παραπάνω προσφέρει η AROMA σε σχέση με την απλή XTRV μπορείς να δεις εδώ => [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nelias έγραψε:

Τελικά μετά από οδηγίες των @MIUI_ART και @geoanto555 αλλά και δικές μου προσπάθειες κατόρθωσα και πέρασα στο Mi 4c libra την 8.7.19 ARΩMA και όλα φαίνονται οκ, εκτός της περίπτωσης της εφαρμογής mail.
      Επίσης αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει:
      Πως ρυθμίζουμε 160 χαρακτήρες στα μηνύματα
      Μπορεις να μου πεις τα βήματα που ακολούθησες; Γιατί εγώ δεν τα καταφερα. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων