[Miui 10 8.7.19] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 28 συσκευές
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ieros έγραψε:
1.Ναι το φανταστηκα για το unlocked απλα πιστοποιηση απο καποιον ηθελα. Τωρα αν εχει root manager δεν ξερω πως το βλεπεις. twrp σαν εικονιδιο κατα την v+ power λειτουργια δεν εμφανιζει σαν επιλογη (ισως να πρεπει ετσι)
4.Ποια πρεπει να κατεβασω ? Πατωντας Κατεβάστε τις XTRV-8.7.19 & ARΩMA (Global Source) από ΕΔΩ εχει πολλες ... φανταζομαι καποια απο τις
xiaomi-miui-hellas-8.1_vince_V10_XTRV_8.7.19.zip η xiaomi-miui-hellas-8.1_ysl_V10_XTRV_8.7.19.zip (εχουν και 200mb διαφορα) η καποια αλλη ?
YSL = Redmi S2
vince = RedMi 5 Pro
chiron = Mi Mix 2
Για το τι παραπάνω προσφέρει η AROMA σε σχέση με την απλή XTRV μπορείς να δεις εδώ => [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
Ευχαριστω ξανα για το ενδιαφερον
1.Δεν εχω μεσα στο περιβαλλον android συνεπως no root
2.Τι σημαινει να το εχω ενημερωσει σωστα προφιλ-συσκευη και πως το τσεκαρω αυτο? (σημαντικο το θεωρω)
οκ βρηκα την rom απλα για chiron ειδα οτι στηριζεται στο android 8 και οχι 8.1.
-
@fanisanagn αν έχεις την 8.4.26 κατέβασε την 8.7.19 την ΑΡΩΜΑ πέρασέ την στο τηλέφωνό σου από το PC και μέσω TWRP recovery φλασάρισέ την αφού προηγουμένως κάνεις καθάρισμα cash/dalvik και cash.
Μην επιλέξεις κάποιο root.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΣΩ twrp ΠΑΡΕ BACKUP
Καλά αποτελέσματα -
Όλα καλά με την νέα ρομ 8.7.26 μέσω updater κατέβηκε.
-
Καί εγώ το ίδιο όλα καλά. Μόνο που θα ήθελα από κάποιον μια απάντηση σε αυτό που έγραψα τέσσερα ποστ παρά πάνω για να ξέρω τι θα κάνω με τό Magisk.
-
-
Αυτό όμως μου αφαιρεί και όλα τα modules πού χρησιμοποιώ ενώ με το σύρσιμο και απεγκατάσταση τα κρατάω.
-
-
Ο/H tassosmer έγραψε:
Περιμένουμε όπως και εσείς. -
-
Ο/H tassosmer έγραψε:
en.miui.com/thread-3308381-1-1.html ελπιζω να μην πειραζει το λινκ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0