Το πήρα για ενα φίλο και το σεταρα. Το κινητό είναι άριστο.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H aleksgiab έγραψε:
Από το honorbuy.com έχει αγοράσει κάποιος;; θέλω να πάρω το mi4i
Ο/H Kserw έγραψε:
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Πολύ αξιόπιστο σάιτ. Προσωπικά λόγω κάποιου προβλήματος η dhl άργησε 9 μέρες
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Kserw έγραψε:
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Μόλις είδα ότι έχει το Xiaomi Mi Note Pro για 599$ και με 39$ ακόμα μου έρχεται με DHL σε 2-5 ημέρες χωρίς τελωνείο και πραγματικά το σκέφτομαι.....
Ο/H Kserw έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Kserw έγραψε:
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Μόλις είδα ότι έχει το Xiaomi Mi Note Pro για 599$ και με 39$ ακόμα μου έρχεται με DHL σε 2-5 ημέρες χωρίς τελωνείο και πραγματικά το σκέφτομαι.....
Τσέκαρε λίγο πριν αγοράσεις τα παράπονα σχετικά με το mi note pro. Έγιναν πάρα πολλά στην κίνα λόγο υπερθέρμανσης. Μερικοί αναφέρονται σε καμμένες motherboards. Λένε οτι εχει θέμα ο snapdragon 810.
Xiaomi Mi Note Pro Overheating Problems Arise (Updated) - Gizmochina - China Phones, Tablets , Gadgets News And Review
Μιλάω για το GearBest, στείλε μήνυμα εδώ Support Center - gearbest.com και πες τους "I want to share my good valued experience about Gearbest". Θα σου απαντήσουν αυτοί ότι είναι να σου απαντήσουν και ζήτα 500πόντους (10$). Θα σου πουν ότι θα σου τους πιστώσουν μόλις τους στείλεις φωτο με την αξιολόγηση και το nickname που άφησες την αξιολόγηση. Προφανώς στην σελίδα αξιολόγησης ΔΕΝ τικάρεις το σημείο που σου λέει "Σου ζήτησε το Gearbest να κάνεις την αξιολόγηση;"
Θα σου πάρει 2-4 μέρες να ξεμπερδέψεις με αυτά και να σου στείλουν τους πόντους.
Και μετά μόλις στους πιστώσουν κάνε την αγορά σου Απλά πριν στείλεις email για το τυπικό φτιάξε account πρώτα γιατί θα σου το ζητήσουν και θα χάσεις άδικα μία μέρα (Απαντάν στα μηνύματα μια φορά την ημέρα)...
Ο/H iliasbass έγραψε:
το εκανα και μου εκαναν τους... κινεζους!!!!![]()
![]()