Ο/H Kvak έγραψε:
είδα ότι έχει αφαιρεθεί από το φόρουμ το xiaomiforsale ,έχει γίνει κάτι ?
Σε μία ασυμφωνία χαρακτήρων, επέρχεται και το διαζύγιο ή η προσωρινή διάσταση μέχρι να τα ξαναβρούμε.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Kvak έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Kvak έγραψε:
Σε μία ασυμφωνία χαρακτήρων, επέρχεται και το διαζύγιο ή η προσωρινή διάσταση μέχρι να τα ξαναβρούμε.![]()
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Kvak έγραψε:
Σε μία ασυμφωνία χαρακτήρων, επέρχεται και το διαζύγιο ή η προσωρινή διάσταση μέχρι να τα ξαναβρούμε.![]()
Καλά άμα τα βρεις με τους Κινέζους θα έρθω Πάτρα να μου κάνεις σεμινάρια Ελληνοκινεζικών σχέσεων.
Πιο σνομπ και χύμα άτομα σε θέματα εμπορικών σχέσεων δεν υπάρχουν. Ίσως φταίει ότι τόσα χρόνια πουλούσαν ποσότητα και όχι ποιότητα.
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Kvak έγραψε:
Καλά άμα τα βρεις με τους Κινέζους θα έρθω Πάτρα να μου κάνεις σεμινάρια Ελληνοκινεζικών σχέσεων.
Πιο σνομπ και χύμα άτομα σε θέματα εμπορικών σχέσεων δεν υπάρχουν. Ίσως φταίει ότι τόσα χρόνια πουλούσαν ποσότητα και όχι ποιότητα.
Και στο myphone έχουν αποχωρήσει 3 μαγαζιά. Υποθέτω λόγο κρίσης, όταν βλέπουν πολυ χαμηλές πωλήσεις, προσπαθούν και αυτοί να μειώσουν τα έξοδα.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Rolistas ().
Ο/H Rolistas έγραψε:
Kαλημερα στην παρεα,
Εχει κανει καποιος αγορα απο Gearbest.com? Εχει σε πολυ καλη τιμη το Mi4i και το θελω για την γυναικα μου!
Εγω ως τωρα εχω αγορασει μονο απο Merimobiles και Xiaomiforsale χωρις καποιο προβλημα αλλα μονο απο τις ευρωπαικες αποθηκες τους!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Επωνυμία της επιχείρησης : MeriMobiles
Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : minideal.net
Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 2 (2Gb ram)
Ημερομηνία αγοράς : 20/08/2015
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 αριστα!
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 11 μέρες
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν δοκιμάστηκαν
Tα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) :Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι μόνο με το chat, Αν ζητήσετε να σας στείλουν e-mail για ένα θέμα που πρέπει να το ψάξουν, δεν θα το κάνουν ποτέ. παρόλο που θα κρατήσουν το e-mail σας και θα σας πουν "ΟΚ Dear". Αν όμως καλέσετε το ίδιο άτομο που μιλήσατε στο chat αρχικά, θα σας απαντήσει θα θυμάτε την υπόθεσή σας και θα σας πει τι έγινε.
Επίσης μη βασίζεστε στο τι σας απαντάνε ειδικά για νέα μοντέλα. Δεν έχουν τεχνικές γνώσεις και απαντούν ότι διαβάζουν στα χαρακτηριστικά της συσκευής στο ότι site και τους έδωσε το αφεντικό τους. Αν τους καθοδηγήσετε εσείς για το τι να κάνουν μόνο τότε ίσως να βγάλετε άκρη.
Για παράδειγμα πουλάνε το ASUS Jenfon 2 το οποίο βγαίνει σε 3 εκδόσεις (ww, tw, cn)
Όποιος τους ρωτάει λένε ότι πουλάνε έκδοση WW, αλλά αν τους ζητήσεις να σου στείλουν φωτογραφία του κουτιού θα δει ότι το κουτί γράφει CN.
Άρα. με τους Κινέζους δεν παίζουμε. Πρέπει πριν παραγγείλουμε κάτι από αυτούς να το ψαξουμε καλά και να είμαστε διαβασμένοι. Κατά τα άλλα δεν πουλάνε μαϊμούδες και είναι πολύ γρήγοροι τον τελευταίο χρόνο.
Ο/H Kserw έγραψε:
Φίλε μου αναφέρεις merimobile αλλά το λινκ είναι minideal![]()
Ο/H Ampelift έγραψε:
Παιδια καλησπέρα ,θυμάται η γνωρίζει καποιος με ποια κουριερ στέλνει Ελλάδα το vickmall απ την ευρωπαϊκή αποθήκη ?