Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Ο/H Kvak έγραψε:

είδα ότι έχει αφαιρεθεί από το φόρουμ το xiaomiforsale ,έχει γίνει κάτι ?

Σε μία ασυμφωνία χαρακτήρων, επέρχεται και το διαζύγιο ή η προσωρινή διάσταση μέχρι να τα ξαναβρούμε. :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Kvak έγραψε:

Σε μία ασυμφωνία χαρακτήρων, επέρχεται και το διαζύγιο ή η προσωρινή διάσταση μέχρι να τα ξαναβρούμε. :lol:

Καλά άμα τα βρεις με τους Κινέζους θα έρθω Πάτρα να μου κάνεις σεμινάρια Ελληνοκινεζικών σχέσεων. :D
      Πιο σνομπ και χύμα άτομα σε θέματα εμπορικών σχέσεων δεν υπάρχουν. Ίσως φταίει ότι τόσα χρόνια πουλούσαν ποσότητα και όχι ποιότητα.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Kvak έγραψε:

Καλά άμα τα βρεις με τους Κινέζους θα έρθω Πάτρα να μου κάνεις σεμινάρια Ελληνοκινεζικών σχέσεων. :D
      Πιο σνομπ και χύμα άτομα σε θέματα εμπορικών σχέσεων δεν υπάρχουν. Ίσως φταίει ότι τόσα χρόνια πουλούσαν ποσότητα και όχι ποιότητα.

Και στο myphone έχουν αποχωρήσει 3 μαγαζιά. Υποθέτω λόγο κρίσης, όταν βλέπουν πολυ χαμηλές πωλήσεις, προσπαθούν και αυτοί να μειώσουν τα έξοδα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Kvak έγραψε:

Και στο myphone έχουν αποχωρήσει 3 μαγαζιά. Υποθέτω λόγο κρίσης, όταν βλέπουν πολυ χαμηλές πωλήσεις, προσπαθούν και αυτοί να μειώσουν τα έξοδα.

Μόνο να μην αρχίσουν να στέλνουν πάλι ρέμπλικες... Προσοχή!
    • Kαλημερα στην παρεα,
      Εχει κανει καποιος αγορα απο Gearbest.com? Εχει σε πολυ καλη τιμη το Mi4i και το θελω για την γυναικα μου!
      Εγω ως τωρα εχω αγορασει μονο απο Merimobiles και Xiaomiforsale χωρις καποιο προβλημα αλλα μονο απο τις ευρωπαικες αποθηκες τους!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Rolistas ().

• Ο/H Rolistas έγραψε:

Kαλημερα στην παρεα,
      Εχει κανει καποιος αγορα απο Gearbest.com? Εχει σε πολυ καλη τιμη το Mi4i και το θελω για την γυναικα μου!
      Εγω ως τωρα εχω αγορασει μονο απο Merimobiles και Xiaomiforsale χωρις καποιο προβλημα αλλα μονο απο τις ευρωπαικες αποθηκες τους!

'Εχω αγοράσει εγώ 5-6 android mini pc. Είναι αξιόπιστοι σε τέτοια κομμάτια, τώρα για τηλέφωνα δεν ξέρω τι κάνουν, προτιμώ το minideal. Ζήτησε να γίνει η αποστολή του πακέτου σου από NL (υπάρχει επιλογή) με μια μικρή χρέωση 2-3 ευρώ. Είναι απλό ταχυδρομείο αλλά έρχεται πιο γρ'ήγορα, μέσα σε 20 μέρες το πολύ.
    • Επωνυμία της επιχείρησης : Minideal
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : minideal.net
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 2 (2Gb ram)
      Ημερομηνία αγοράς : 20/08/2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 αριστα!
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 11 μέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν δοκιμάστηκαν
      Tα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) :Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι μόνο με το chat, Αν ζητήσετε να σας στείλουν e-mail για ένα θέμα που πρέπει να το ψάξουν, δεν θα το κάνουν ποτέ. παρόλο που θα κρατήσουν το e-mail σας και θα σας πουν "ΟΚ Dear". Αν όμως καλέσετε το ίδιο άτομο που μιλήσατε στο chat αρχικά, θα σας απαντήσει θα θυμάτε την υπόθεσή σας και θα σας πει τι έγινε.
      Επίσης μη βασίζεστε στο τι σας απαντάνε ειδικά για νέα μοντέλα. Δεν έχουν τεχνικές γνώσεις και απαντούν ότι διαβάζουν στα χαρακτηριστικά της συσκευής στο ότι site και τους έδωσε το αφεντικό τους. Αν τους καθοδηγήσετε εσείς για το τι να κάνουν μόνο τότε ίσως να βγάλετε άκρη.
      Για παράδειγμα πουλάνε το ASUS Jenfon 2 το οποίο βγαίνει σε 3 εκδόσεις (ww, tw, cn)
      Όποιος τους ρωτάει λένε ότι πουλάνε έκδοση WW, αλλά αν τους ζητήσεις να σου στείλουν φωτογραφία του κουτιού θα δει ότι το κουτί γράφει CN.
      'Αλλο παράδειγμα: Από τότε που ανακοινώθηκε η διάθεση του νέου Xiaomi Redmi Note 2 prime (με τα 32GB rom) στη σελίδα το είχαν άμεσα διαθέσιμο (stock), όταν όμως τους ρώτησα αν αυτό ισχύει, μου απάντησαν ότι δεν ισχύει και είναι presale. :thumbdown:
      Άρα. με τους Κινέζους δεν παίζουμε. Πρέπει πριν παραγγείλουμε κάτι από αυτούς να το ψαξουμε καλά, να είμαστε διαβασμένοι και να μιλήσουμε μαζί τους κάνοντάς τους δύσκολες ερωτήσεις. Κατά τα άλλα δεν πουλάνε μαϊμούδες και είναι πολύ γρήγοροι τον τελευταίο χρόνο.

Images
      • Minideal.JPG

31,36 kB, 543×318, viewed 127 times

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().

• Διαφήμιση
    • Επωνυμία της επιχείρησης : Vickmall
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi4 (2Gb ram)
      Ημερομηνία αγοράς : 18/08/2015 - Αποστολή : 19/08/2015
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 6 μέρες !!!!!!!!!
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν δοκιμάστηκαν
      Tα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)
      Τους είχα ζητήσει να βάλουν την Multi, να ελέγξουν το κινητό για τυχών προβλήματα.
      Θεωρώ ότι το έκαναν αφού το κινητό δεν είχε κανένα πρόβλημα και πράγματι ήταν περασμένη η
      multi. Επιπρόσθετα τα "κλασσικά" δωράκια του Vickmall (μεμβράνη & silicone case) καθώς και
      φορτιστή αυτοκινήτου, πλαστικό stand για το τηλέφωνο και μια "ταπούλα" που μπαίνει στην θέση του βύσματος
      για ακουστικά. Ο χρόνος παράδοσης δεν πιστέυω ότι είναι ενδεικτικός αφού τώρα με τα capital
      controls έχει πέσει πολύ η κίνηση και τα πακέτα φεύγουν εύκολα, εξού και οι 6 μέρες.
      Γνήσιο κινητό και καλή συσκευασία.
      Ελπίζω να μην χρειαστεί κάτι στο μέλλον απο after sale service και σίγουρα θα το προτιμήσω
      για μελλοντικές παραγγελίες.
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Επωνυμία της επιχείρησης : MeriMobiles
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : minideal.net
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 2 (2Gb ram)
      Ημερομηνία αγοράς : 20/08/2015
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 11 μέρες
      Tα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) :Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι μόνο με το chat, Αν ζητήσετε να σας στείλουν e-mail για ένα θέμα που πρέπει να το ψάξουν, δεν θα το κάνουν ποτέ. παρόλο που θα κρατήσουν το e-mail σας και θα σας πουν "ΟΚ Dear". Αν όμως καλέσετε το ίδιο άτομο που μιλήσατε στο chat αρχικά, θα σας απαντήσει θα θυμάτε την υπόθεσή σας και θα σας πει τι έγινε.
      Επίσης μη βασίζεστε στο τι σας απαντάνε ειδικά για νέα μοντέλα. Δεν έχουν τεχνικές γνώσεις και απαντούν ότι διαβάζουν στα χαρακτηριστικά της συσκευής στο ότι site και τους έδωσε το αφεντικό τους. Αν τους καθοδηγήσετε εσείς για το τι να κάνουν μόνο τότε ίσως να βγάλετε άκρη.
      Για παράδειγμα πουλάνε το ASUS Jenfon 2 το οποίο βγαίνει σε 3 εκδόσεις (ww, tw, cn)
      Όποιος τους ρωτάει λένε ότι πουλάνε έκδοση WW, αλλά αν τους ζητήσεις να σου στείλουν φωτογραφία του κουτιού θα δει ότι το κουτί γράφει CN.
      Άρα. με τους Κινέζους δεν παίζουμε. Πρέπει πριν παραγγείλουμε κάτι από αυτούς να το ψαξουμε καλά και να είμαστε διαβασμένοι. Κατά τα άλλα δεν πουλάνε μαϊμούδες και είναι πολύ γρήγοροι τον τελευταίο χρόνο.

Φίλε μου αναφέρεις merimobile αλλά το λινκ είναι minideal :)
    • Ο/H Kserw έγραψε:

Φίλε μου αναφέρεις merimobile αλλά το λινκ είναι minideal :)

Διορθώθηκε. Minideal είναι
    • Παιδια καλησπέρα ,θυμάται η γνωρίζει καποιος με ποια κουριερ στέλνει Ελλάδα το vickmall απ την ευρωπαϊκή αποθήκη ?

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Ampelift ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H Ampelift έγραψε:

Παιδια καλησπέρα ,θυμάται η γνωρίζει καποιος με ποια κουριερ στέλνει Ελλάδα το vickmall απ την ευρωπαϊκή αποθήκη ?

Μα δεν έχει τίποτα στο eu warehouse....
      EU Warehouse