Παρέλαβα και εγώ σήμερα 2 προϊόντα της Xiaomi....
- Την επωνυμία της επιχείρησης - Coolicool
- Την Διεύθυνσή της (URL) - The best Android smartphone retailer/wholesale,specialized in electronics-Coolicool.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε - XIAOMI MI Band 1S και XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 2 PRIME 32GB ROM
- Την ημερομηνία αγοράς - 25/01/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) - Ενώ το μαγαζί τα έστειλε άμεσα, η PostNL με καθυστέρησε πάρα πολύ!
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε - 28 ημέρες
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) - Γενικώς δεν το έχω χρειαστεί μέχρι στιγμής σε όλες μου τις αγορές από το Coolicool
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) - Το πακέτο ήρθε πολύ καλά αμπαλαρισμένο. Μέσα είχε μία θήκη δώρο ( MOFI Flip Cover Protective Leather Case ) καθώς και ένα φιλμ προστασίας της οθόνης ( MOSKII 0.33mm Tempered Glass Protective Film Screen Protector ).
Αυτό που μου έκανε τα νεύρα σπαράλια ήταν η PostNL, αφού για 12 ημέρες έδειχνε ότι πετούσε το αεροπλάνο από Ολλανδία -> Ελλάδα!!!
Υποθέτω θα ήταν κανένα φοβερό αεροπλάνο με τεράστιο ντεπόζιτο! Πάντως με το που "προσγειώθηκε", σε τρεις ημέρες το είχα στα χέρια μου! (Υποθέτω κάπου σκάλωσε στο αεροδρόμιο και δεν σκαναριζόταν, και το βρήκαν και πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες
)
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή