Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H Xstos έγραψε:

το aliexpress δεν δέχεται πληρωμές με Paypal, οπότε σε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την αγορά-αποστολή-παραλαβή
      Σε αυτο δεν εχεις δίκιο, το Alipay είναι κατάτι πιο σφικτό στην πολιτική του απο το ebay. Αν δεν πατησω το κουμπάκι, δεν παίρνει ο άλλος τα λεφτά του ... τον @##%^@$ του να βαράει κάτω
    • @Bodai.
      Απ' ότι γνωρίζω μέχρι τώρα δεν ίσχυε για την Ελλάδα (το Alipay). Άλλαξε κάτι και μπορούμε να ενεργοποιήσουμε Alipay;
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Το Alipay δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν έχω άποψη.
      Ότι έχω πάρει από εκεί ήταν μικρής αξίας, απευθείας με πιστωτική και γι'αυτό αναφέρθηκα στο PP.

Πάντως, ακόμα και μέσω του Alipay, όπως το περιγράφεις,
      είναι τόση η "μαϊμού" και η κάκιστη ποιότητα σε πολλά είδη εκεί μέσα
      που δεν ξέρω αν τελικά αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς.

Εναλλακτικές υπάρχουν τόσες.
    • Διαφήμιση
    • απο αλι ειχα παραγγειλει πριν χρονια 3 κινητα αξιας 750 ευρο !(3 zte nubia z5s) ειχε γινει λαθος στην παραγγελια (το ενα ηταν z5s mini)και μετα απο δεκαδες μνμ βρεθηκε η ακρη (μου επεστρεψε την διαφορα )! αν δεν πατησεις την επιλογη οτι η παραγγελια εγινε δεν μπορει ο πωλητης να παρει τα λεφτα του! υπαρχει δηλαδη ο μεσαζον που ειναι το ιδιο το aliexress . ! Παρολα αυτα , οπως ειπαν και τα παιδακια απο πανω , υπαρχουν χιλιαδες καταστηματα που καποια ειναι 100% αξιοπιστα , καποια που ειναι αξιοπιστα ΑΛΛΑ κανουν πολλες φορες μαλαγανιες ( eternal team νομιζω ) και αλλα που ειναι για τα πανηγυρια ! Ασε που δεν εχει Paypal πληρωμη ! Οποτε 1000φορες καποιο απο τα αξιοπιστα καταστηματα που προτεινουμε στο forum !
    • Τα γνωστά μαγαζιά ...είναι γνωστά κ για την τιμολογιακή τους πολιτικη... Προσωπικα έχω κάνει αγορες σχεδόν απο όλα τα γνωστα κ από αρκετα άγνωστα μέσω eBay κ alliexpress με λίγο προσοχή στις κριτικές που έχουν δύσκολο να την πατήσεις.Αλλα αγορές από το δίκτυο είναι πάντα υπάρχουν απρόοπτα..εγώ απλά ρωτησα για ένα συγκεκριμένο αν κάποιος ειχε προσωπικη εμπειρία
    • Ο/H bzanios έγραψε:

@Bodai.
      Απ' ότι γνωρίζω μέχρι τώρα δεν ίσχυε για την Ελλάδα (το Alipay). Άλλαξε κάτι και μπορούμε να ενεργοποιήσουμε Alipay;
      αν μου επιτρεπεις να σου απαντήσω εγώ μια μαστερκαρτ που εγώ βγαλει από το revolut την εέχω συνδέσει με το alipay
    • Ο/H bzanios έγραψε:

@Bodai.
      Εχω κάνει και εγω το κόλπο με την Revolut γιατι η ελληνική prepaid είχε λήξει και δεν μπορούσα να βάλω καινούργια (χρεώνουν 0.01€ για επιβεβαίωση). Εβαλα την revolut αφου μπήκε το αρχικο ποσό που έστειλα σαν εμβασμα και σε 10' είχα τελειώσει με την παραγγελία μου.

Ο/H Xstos έγραψε:

είναι τόση η "μαϊμού" και η κάκιστη ποιότητα σε πολλά είδη εκεί μέσα
      που δεν ξέρω αν τελικά αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς.
      Είναι το ίδιο με το ebay. Αν δεν προσέξεις θα την πατήσεις σίγουρα. Αλλα μέχρι τώρα δεν είχα κανένα προβλημα. Εχω κάνει 4-5 αγορές με την μεγαλύτερη ναι είναι > 50€
    • Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H ev3rflow έγραψε:

Ο/H ioann1s έγραψε:

Το συγκεκριμένο στέλνει στο gearbest! Με την πρώτη ευκαιρία διόρθωσέ το :D !
      Υπόψιν πάντως το gearbest είναι αδερφάκι του everbuying, οπότε σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι.
      fun fact, και στα δύο Seller info από Paypal είναι ο Pengzhen Li (payment.mini@gmail.com)
      • Την επωνυμία της επιχείρησης - Banggood
      • Την Διεύθυνσή της (URL) - Banggood
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: 9H 0.26mm Tempered Glass Anti-Explosion Screen Protector Film for Xiaomi Redmi Note 2

• Την ημερομηνία αγοράς - 16.02.2016 (
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) - 10+
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε - 17 ημέρεςαπό την ημέρα που ζήτησα resend

• Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) - 10+
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) - Μετά από επικοινωνία με το aftersale τμήμα για την μη αποστολή το tempered glass και αφού έστειλα όλο τα στοιχεία που μου ζήτησαν. Μου πρότειναν είτε refund είτε resend και ζήτησα resend. Η αποστολή πρέπει να έγινε άμεσα γιατί παρέλαβα μέσα σε 17 μέρες από την ημέρα που έστειλα το email για resend. Δεν είχα καμία επιπλέον χρέωση για την αποστολή...και με tracking number. Η συσκευασία πρέπει να άξιζε ποιο πολλά από το tempered glass. Άψογα προστατευμένο...

Λάθος όλοι μπορεί να κάνουμε, το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζεις από εκεί και πέρα...προσωπικά και μέχρι τώρα το Banggood με έχει ικανοποιήσει σε όλα σαν πελάτη. :thumbup:

• Δυστυχώς χρειάστηκε να κάνω χρήση της εγγύησης στο γνωστό κατάστημα minideal
      Πιο πολύ απογοητευμένος από το Συγκεκριμένο κατάστημα
      Έστειλα 6-7 Δεκεμβρίου 2015 το κινητό για επισκευή στο ακουστικό από τότε έχει αρχίσει ενας μαραθώνιος Από μηνύματα για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια άκρη το κατάστημα έχει το κινητό στα χέρια του από τις 23 Δεκεμβρίου του 2015 εδώ και τρεις μήνες ακόμα δεν έχουν επισκευάσει το κινητό . Όλη την ώρα τα μηνύματα τους είναι να κάνω λίγο ακόμα υπομονή και ότι θα φτιαχτεί εδώ και τρεις μήνες έχουμε αυτή την συνομιλία το θεωρώ απλώς απαράδεκτο και γι' αυτό το λόγο έκανα στο PayPal αίτημα για επιστροφή χρημάτων ..

Είναι απλώς απαράδεκτη η συμπεριφορά τους και γι' αυτό δεν το προτείνω σε κανέναν χρήστη το forum για αγορές από εκεί....
      Από ότι κατάλαβα δεν έχουν σκοπό να μας εξυπηρετήσουν να σε περίπτωση προβλήματος όπως και άλλο ένα ακόμα μέλος διάβασα ότι είχε πρόβλημα και δεν του το αλλάξανε οπότε ποιος ο λόγος άμα δεν μας προσφέρουν υπηρεσίες σωστές να ψωνίζουμε από το συγκεκριμένο κατάστημα

Αυτά προς το παρόν περιμένω να λήξει το θέμα με το PayPal και να επιστραφούν τα λεφτά πίσω ....
    • Παιδια καλησπερα. Ελπιζω να μην γραφω σε λαθος νημα...Εχω θεμα με την παραγγελεια μου (ενα φθηνο κινητο - 70
      ευρω) που εχω κανει στο tinydeal απο 16/2 γιατι βασικα αυτοι φταινε
      γιατι οτι προιοντα παργγειλα ελεγαν απο την πρωτη στιγμη το σαι τους
      εγραφε οτι ηταν σε στοκ αλλα δεν ηταν τελικα και μου το ηπαν μετα την
      πληρωμη και δεν εχει ερθει ακομη μεσο post nl. Το σαιτ της post nl λεει
      οτι απο 7/3 εχει φυγει και εχει σταλθει για ελλαδα... (The item is on
      transport to the country of destination) Μιλησα και με τα ελτα μηπως
      εχει μπει ελλαδα και εχει κολλησει καπου αλλα αυτοι βλεπουν μονο αυτο :
      ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-03-2016 19:27 ΟΛΛΑΝΔΙΑ. :|
      Κατι παιζει γενικα με της παραγγελειες και της παραδωσεις αυτον τον καιρο δεν ξερω
      το γιατι γιατυι διαβαζω και σε αλλα φορουμ πολλες καθυστερησεις αυτον τον καιρο...
      Εν το μεταξυ το εγραψα στο tiny deal οτι η παραγγελεια εχει αργησει παρα
      πολυ (απο 16/2) και οι κινεζοι απαντανε οτι ναναι μου ειπαν οτι και
      καλα τοσο αργουν γιατι το εδω ταχυδρομειο αργει κλπ και να περιμενω
      αλλες 2-3 εβδομαδες και θα μου ερθει... (The feedback from our post
      office shows that your package is on the way in transit, and please
      remember when the package arrives in your country, it will be shipped by
      the post office in your country. It may take 2-3 weeks to hand the
      package to your local post office, since international shipping is
      subject to customs inspection. Please be patient and wait another 2-3
      week) ελεος ... :(
      Βρε παιδια τοσο πολυ αργουν η επεσα στην περιπτωση γιατι εχω ξαναπαρει
      απο το ιδιο μαγαζι και την ιδια την post nl αλλα πρωτη φορα τοσο
      αργοπορια... ?? Και σε ποσες μερες μπορει κανεις να ζητησει κανεις τα λεφτα του πισω επειδη το εκανα μεσο paypal ???

Εγω στην ουσια το κινητο θελω και να ειναι ολα καλα οχι τα λεφτα αλλα αν ειναι να τα χασω κιαυτα δεν ξερω τι να κανω !!!
      Να παω στην paypal στο λογαριασμο μου εκει που λεει request a payment η εδω https://www.paypal.com/web...?activate=true για να ανοιξω ενα dispute τι περιθωριο εχω ποσο δινει το paypal 40-45 μερες .. Μπορειτε να με βοηθησετε πως να κινηθω απο εδω και περα ?? :S
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • @geozn8
      Περιμένω 3 μικρές (περί των 5 Ευρώ καθεμιά) παραγγελίες, από Gearbest, Tinydeal και Ebay, οι οποίες έχουν γίνει πριν 30-35 ημερολογιακές ημέρες.
      Μόλις σήμερα παρέλαβα την πρώτη, αυτή του Gearbest.
      Προφανώς υπάρχει κάποιου είδους θέμα με τα ταχυδρομεία.

Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο ακόμα.