Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• εκ παρεκτροπης νόμιζα ότι το έγραφε με ειρωνικό τρόπο χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα ποστ του φίλου.
      Συγνώμη από εμένα λοιπόν :)
    • Βρε @nikostrex τόσα κινητά από το "αξιοπιστο* Geek;
      Το Geek ειναι ένα ψηλικατζιδικο ακόμα. Εδώ μέσα θα δεις οτι λίγοι εχουν αγοράσει από αυτό. Μεγάλο ρίσκο πηρες. Ευτυχώς σε έσωσε το paypal.
      Γιατί επελεξες το geek;
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • αχ Θανάση μου απόλυτο δίκιο έχεις φίλε.
      Με πήραν στο λαιμό τους διαφορα μπλοκ και το kimovil. Δεν ήξερα ότι έχει νήμα εδώ για την αξιοπιστία σε διάφορα e Shop. Όσο ζεις μαθαίνεις :) ευτυχώς που η αγορά έγινε με PayPal αλλιώς είχα καεί και όχι τίποτα άλλο καλά εγώ που έκανα την μ@κ@κι@ τι μου έφταιγε ο γαμπρός μου και ο ανιψιος μου. Θα τους έπερνα στον λαιμό μου. Παντός ευχαριστώ πολύ όλοι την κοινότητα και ειδικά το xiaomi.gr για την μεγάλη προσφορά που κάνετε εδώ για να βοηθήσετε αφιλοκερδος πολλά παιδιά σε ότι απορίες έχουν. και ζητώ ξανά συγνώμη από τον geozn8 κάποιες φορές τα γραφόμενα παρεξηγουνται
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nikostrex έγραψε:

αχ Θανάση μου απόλυτο δίκιο έχεις φίλε.
      Με πήραν στο λαιμό τους διαφορα μπλοκ και το kimovil. Δεν ήξερα ότι έχει νήμα εδώ για την αξιοπιστία σε διάφορα e Shop. Όσο ζεις μαθαίνεις :) ευτυχώς που η αγορά έγινε με PayPal αλλιώς είχα καεί και όχι τίποτα άλλο καλά εγώ που έκανα την μ@κ@κι@ τι μου έφταιγε ο γαμπρός μου και ο ανιψιος μου. Θα τους έπερνα στον λαιμό μου. Παντός ευχαριστώ πολύ όλοι την κοινότητα και ειδικά το xiaomi.gr για την μεγάλη προσφορά που κάνετε εδώ για να βοηθήσετε αφιλοκερδος πολλά παιδιά σε ότι απορίες έχουν. και ζητώ ξανά συγνώμη από τον geozn8 κάποιες φορές τα γραφόμενα παρεξηγουνται
      Φιλε νικο κανενα προβλημα δεν πειραζει δεκτη η συγνωμη σου και οπως ειπαν και ceasar αλλα και ο maddoctor πρωτα απαντησα στο δικο μουθεμα και μετα ηταν ενας σαν μονολογος το <<ελεος>> ενα σχημα λογου που τελικα αυτο το μαγαζι μαζι και αλλα γνωστα και επωνυμα ειναι τοσο χαλια τελικα σε υποστιριξη και εγω βεβαια μαζι σου ειμαι και εγω ψιλοπαθον οχι με το geekbuing αλλα με το tinydeal που ναι μεν απαντανε αμεσα στην επικοινωνια αλλα τελικα μας κοροιδευουν και αυτοι βαζοντας προιοντα στο σαιτ τους οτι ειναι στοκ και δεν ειναι και μετα...περιμενετε κοροιδα... Φαντασου κυριολεκτικα πηρα απο την αρχη και διαβασα ολο το νημα και εγραψα σε χαρτι ολα τα γνωστα 10-12 μαγαζια το ενα κατω απο το αλλο και εβαζα τελειες σε αυτα που εχουν καλες κριτικες και παρολλο που ψωνιζω χρονια απο κινα κλπ και ειμαι και στο myphone forum χρονια 3g member τετοιο συγκεντρωτικο για ολα τα κινεζικα μαγαζια δεν εχει, και ποιος αλλος απο τον καλυτερο κριτη απο εμας τους αγοραστες... Και ναι νομιζα οτι το geekbuing και εγω το ειχα για αξιοπιστο αλλα μετα την συγκετρωτικη αποψη-λιστα που ειδα διαβαζοντας ολο το θεμα το καταλαβα καλα οτι δεν ειναι... Ολα καλα λοιπον !!! ^^ ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Έχω πάει 10 σελίδες πίσω και δεν είδα σχόλιο για το Coolicool από το οποίο δεν έχω αγοράσει ποτέ οπότε πρώτα θα ρωτήσω τις απόψεις σας γι'αυτό και μετά θα πω τις δικές μου εμπειρίες. Να ρωτήσω κάτι βασικό, η τιμή που δείχνει σε ευρώ, είναι αυτή που τελικά χρεώνεσαι ή αυξάνεται στο Paypal; Στο tinydeal π.χ. ό,τι γράφει, αυτό πληρώνεις ενώ στο Minideal σε πάει συνήθως κάνα 8-10 ευρώ πάνω.

Οι εμπειρίες μου μέχρι τώρα:

Tinydeal.com
      Έχω ψωνίσει ΠΟΛΛΕΣ φορές από το Tinydeal.com. Όλα τα Xiaomi Power Bank (αρκετά και για φίλους) και γενικά τα αξεσουάρ της Xiaomi όπως και την κάμερα XiaoYi, τα έχω πάρει όλα από εκεί. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με μια εξαίρεση, έκαναν λάθος listing μια θήκη για την XiaoYi, μου ήρθε θήκη που δεν ήταν αδιάβροχη, μου την άφησαν και μου έστειλαν κι άλλη που ήταν αδιάβροχη. Οπότε οι εμπειρίες μου με το Tinydeal.com ήταν πάντα καλές. Έχω πάρει Android tv-box, tablet, κινητά. Αγόρασα συσκευές και σε pre-sale και πάντα έστελναν όταν έλεγαν ότι θα στείλουν.
      Πακετάρισμα πάντα καλό, ποτέ δεν μου ήρθε κάτι χτυπημένο ή σε κακή κατάσταση.
      Μέσος χρόνος παραλαβής: 16-30 μέρες

Minideal.net
      Το Minideal το προτιμώ από το Tinydeal στα κινητά γιατί δίνει 1 χρόνο εγγύηση ενώ το Tinydeal 6 μήνες. Είχα πρόβλημα με το Xiaomi Redmi 2s (Xiaomi Redmi 2s Fastboot), το στείλαμε πίσω και περιμένουμε να γίνει Service. Γενικά είναι συνεννοήσιμοι και δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα.
      Μέσος χρόνος παραλαβής: 15 μέρες

DB-box.net
      Αυτούς τους είχα ανακαλύψει από τα σχόλια σε κάποιο ελληνικό φόρουμ, δεν θυμάμαι ποιο. Την πρώτη φορά είχα πάρει μια θήκη και ήρθε κανονικά. Την 2η πήρα 2 θήκες και έστειλαν την μια. Καμία εξυπηρέτηση, έκαναν την πάπια και μόλις επικοινώνησα με Paypal για να πάρω τα λεφτά της μιας θήκης πίσω τότε μόνο επικοινώνησαν. Δεν ασχολήθηκα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Γενικά κακή εμπειρία

Ebay
      Από το Ebay αγοράζω ΠΟΛΛΑ χρόνια, έχω περίπου 550 θετικό feedback μόνο από αγορές. Δεν είχα κακές εμπειρίες ποτέ αλλά προσέχω και από ποιον αγοράζω.
    • Σε γενικές γραμμές το Coolicool είναι αξιοπιστο μαγαζι. Εχω κάνει 2-3 αγορές χωρίς προβλήμα. Αυτός που μάλλον είναι σε καλύτερη θέση να απαντήση την ερώτηση σου @axlgreece είναι ο δικός μας @maddoctor
    • θα ηταν πολυ καλο αν μπορουσε να δημιουργηθει ενα τεστ αξιολογησης οπως στις εβδομαδιαιες ROMs ωστε να ψηφιζουμε του ποσο ευχαριστημενοι ειμαστε απο αυτα τα ηλεκτρονικα καταστηματα
      Ετσι κι αλλιως δεν ειναι πολλα απο οτι διαβαζω. Απο τα ιδια 10 καταστηματα αγοραζουμε ολοι μας
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H axlgreece έγραψε:

Έχω πάει 10 σελίδες πίσω και δεν είδα σχόλιο για το Coolicool από το οποίο δεν έχω αγοράσει ποτέ οπότε πρώτα θα ρωτήσω τις απόψεις σας γι'αυτό και μετά θα πω τις δικές μου εμπειρίες. Να ρωτήσω κάτι βασικό, η τιμή που δείχνει σε ευρώ, είναι αυτή που τελικά χρεώνεσαι ή αυξάνεται στο Paypal; Στο tinydeal π.χ. ό,τι γράφει, αυτό πληρώνεις ενώ στο Minideal σε πάει συνήθως κάνα 8-10 ευρώ πάνω.

Οι εμπειρίες μου μέχρι τώρα:

Tinydeal.com
      Έχω ψωνίσει ΠΟΛΛΕΣ φορές από το Tinydeal.com. Όλα τα Xiaomi Power Bank (αρκετά και για φίλους) και γενικά τα αξεσουάρ της Xiaomi όπως και την κάμερα XiaoYi, τα έχω πάρει όλα από εκεί. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με μια εξαίρεση, έκαναν λάθος listing μια θήκη για την XiaoYi, μου ήρθε θήκη που δεν ήταν αδιάβροχη, μου την άφησαν και μου έστειλαν κι άλλη που ήταν αδιάβροχη. Οπότε οι εμπειρίες μου με το Tinydeal.com ήταν πάντα καλές. Έχω πάρει Android tv-box, tablet, κινητά. Αγόρασα συσκευές και σε pre-sale και πάντα έστελναν όταν έλεγαν ότι θα στείλουν.
      Μέσος χρόνος παραλαβής: 16-30 μέρες

Minideal.net
      Το Minideal το προτιμώ από το Tinydeal στα κινητά γιατί δίνει 1 χρόνο εγγύηση ενώ το Tinydeal 6 μήνες. Είχα πρόβλημα με το Xiaomi Redmi 2s (Xiaomi Redmi 2s Fastboot), το στείλαμε πίσω και περιμένουμε να γίνει Service. Γενικά είναι συνεννοήσιμοι και δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα.
      Μέσος χρόνος παραλαβής: 15 μέρες

DB-box.net
      Αυτούς τους είχα ανακαλύψει από τα σχόλια σε κάποιο ελληνικό φόρουμ, δεν θυμάμαι ποιο. Την πρώτη φορά είχα πάρει μια θήκη και ήρθε κανονικά. Την 2η πήρα 2 θήκες και έστειλαν την μια. Καμία εξυπηρέτηση, έκαναν την πάπια και μόλις επικοινώνησα με Paypal για να πάρω τα λεφτά της μιας θήκης πίσω τότε μόνο επικοινώνησαν. Δεν ασχολήθηκα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Γενικά κακή εμπειρία

Ebay
      Από το Ebay αγοράζω ΠΟΛΛΑ χρόνια, έχω περίπου 550 θετικό feedback μόνο από αγορές. Δεν είχα κακές εμπειρίες ποτέ αλλά προσέχω και από ποιον αγοράζω.
      Όλες μου οι μεγάλες αγορές, συμπεριλαμβανομένου και του Note pro που έχω κοντά ένα χρόνο πια, τις έχω κάνει από το Coolicool. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ευτυχώς 3 xiaomi που έχω και όλα σχεδόν τα gadgets, δεν έχω χρειαστεί να τους ενοχλήσω ποτέ. Αργούν καμιά φορά να στείλουν κάποιες μέρες, αλλά έχει τύχει να παραλάβω σε 15 ημέρες, έχει τύχει σε 35, αλλά πάντα χωρίς πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια προϊόντα έχουν πιο τσιμπημένη τιμή, αλλά προτιμώ να πληρώσω 5-10$ για κάτι ακριβό και να το παραλάβω σωστά, παρά να τα γλυτώσω και να μην το παραλάβω ποτέ ή σπασμένο ή οτιδήποτε! Για τιμές θα κοιτάς πάντα δολλάριο!
    • Ο/H GS1985 έγραψε:

Πρόβλημα με Vickmall !!! ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους για τις μελλοντικές τους αγορές. Έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα λόγω της άμεσης πάντα επικοινωνίας τους και της γρήγορης αποστολής μέχρι τώρα 4 συσκευές τηλεφώνων και όλα άριστα. Μέχρι που η 5η που την έχω παραγγείλει από τις 8 Ιανουαρίου δεν έχει φτάσει ακόμα... Στη συγκεκριμένη παραγγελία το κατάστημα όπως πάντα τα έπραξε όλα σωστά, όμως για δικής μου ατυχίας ο υπάλληλος του ταχυδρομείου στη Σιγκαπούρη δήλωσε το δέμα για Αγγλία με αποτέλεσμα το δέμα να πηγαινοέρχεται Ελλάδα - Αγγλία πολύ καιρό... Το ΘΕΜΑ που θεωρώ πως πρέπει να γνωρίζει ο καθένας μας εδώ για το συγκεκριμένο κατάστημα είναι πως μέχρι και την αποστολή έκανε τα πάντα σωστά όμως από ότι φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση να σε αποζημιώσει για αντικείμενο που δε σου έχει έρθει ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει. Μετά λοιπόν από άπειρα mail μαζί τους, μου είπαν ότι έχουν συνεννοηθεί (με κάποιον) και το δέμα έχει διορθωθεί και θα έρθει Ελλάδα κανονικά (αυτό το προηγούμενο μήνα) και πως θα με αποζημιώσουν (εδώ και 2 βδομάδες) δίχως να πάρω cent. Εν τέλει λοιπόν ούτε λεφτά έχω πάρει αλλά ούτε και δέμα περιμένοντας τη Paypal να το εξετάσει μέχρι και 15 Μάρτη. Σας παραθέτω και το track number RF372049837SG.
      Έγινε update στο tracking number φίλε μου...άλλαξε ο κωδικός από GB σε GR...

• Ο/H maddoctor έγραψε:

Όλες μου οι μεγάλες αγορές, συμπεριλαμβανομένου και του Note pro που έχω κοντά ένα χρόνο πια, τις έχω κάνει από το Coolicool. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ευτυχώς 3 xiaomi που έχω και όλα σχεδόν τα gadgets, δεν έχω χρειαστεί να τους ενοχλήσω ποτέ. Αργούν καμιά φορά να στείλουν κάποιες μέρες, αλλά έχει τύχει να παραλάβω σε 15 ημέρες, έχει τύχει σε 35, αλλά πάντα χωρίς πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια προϊόντα έχουν πιο τσιμπημένη τιμή, αλλά προτιμώ να πληρώσω 5-10$ για κάτι ακριβό και να το παραλάβω σωστά, παρά να τα γλυτώσω και να μην το παραλάβω ποτέ ή σπασμένο ή οτιδήποτε! Για τιμές θα κοιτάς πάντα δολλάριο!
      Ωραία γιατί σκέφτομαι να πάρω το MI5 pro από κει. Έχει προς στιγμήν την καλύτερη τιμή αλλά δεν θα το πάρω ακόμη γιατί είδα φεύγει τέλος Απριλίου. Θα το αφήσω λίγο ακόμη... Ευχαριστώ για την απάντηση...
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης Vickmall
      Το κατάστημα μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων!
      Άριστη και αμεσότατη επικοινωνία, ζητώντας μάλιστα "συγνώμη" αν καθυστερούσαν κάποιες ώρες να απαντήσουν στα μηνύματά μου.
      Όλα έγινα ακριβώς όπως ζήτησα (επίσημη Ρομ, τοποθέτηση του tempered glass), φυσικά δεν επανέλαβα τα τετριμμένα, περί "ελέγχων και δήλωσης χαμηλής αξίας κτλ), οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες! Όταν το πακέτο ετοιμάστηκε, μου έστειλαν μέιλ, με τις ακριβείς τους ενέργειες ως τότε. Χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους μου, έστειλαν δωρεάν και την θήκη Ipaky, ρωτώντας με και σε τι χρώμα την προτιμώ.
      Το πακέτο ταξίδεψε ακριβώς 10 ημερολογιακές μέρες, μέχρι το σπίτι μου, όπου έφτασε άριστα συσκευασμένο και σε άψογη κατάσταση.
      Το μαγαζί επιβεβαίωσε πλήρως την φήμη του και επιπλέον έχοντας πολύ καλές τιμές, εγώ πολύ δύσκολα θα κάνω "ακριβή" αγορά από κάπου αλλού.