- Την επωνυμία της επιχείρησης: Tinydeal
- Την Διεύθυνσή της (URL): Home - Android Smart Phone, LED Watch, China Online Shop, Free Shipping
- Tι ακριβώς αγοράσατε: $16.99 - E-500090 - Simple Package Xiaomi Mi Band 1S Smart Bracelet Heart Rate Monitor - Android Smart Phone, LED Watch, China Online Shop, Free Shipping
- Την ημερομηνία αγοράς: 06-04-2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 7 Μέρες
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Ό,τι χρειάστηκα μέχρι τώρα, ήταν άψογοι
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
-
Γι αυτους που κανουν αγορες απο Vickmall.
Κάντε copy paste ότι γράφουν και οι άλλοι στις αξιολογήσεις και ζητήστε τους και κάνα....δωράκι. Τους ζήτησα θήκη πορτοφόλι Nilkin. Δε μου στείλανε Nilkin Αλλα μια χαρα με βολεψε και αυτη που στείλανε. απλα δεν ηταν Nilkin. Και χωρις να αφαιρεσουν τιποτα απο τα υπολοιπα που εδιναν μαζι. θήκη σιλικόνης, ζελατινα και temp glass.
-
-
Ο/H divo έγραψε:
Γι αυτους που κανουν αγορες απο Vickmall.
Κάντε copy paste ότι γράφουν και οι άλλοι στις αξιολογήσεις και ζητήστε τους και κάνα....δωράκι
και τις έστειλαν χωρίς καμία αντίρρηση.
Συμβουλή μου, διαλέξτε και ζητήστε ΟΤΙ σας αρέσει, σε λογικά πλαίσια φυσικά. -
Την επωνυμία της επιχείρησης: Εxperts - Μobiles
Την Διεύθυνσή της (URL): Experts - Mobiles
Tι ακριβώς αγοράσατε: Service Κινητού Xiaomi ( αλλαγή σπασμένης οθόνης )
Την ημερομηνία αγοράς: -
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 1
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: -
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 1
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):
Τηλεφωνική μου επικοινωνια με το κατάστημα και συμφωνία αποστολής του κινητού μου ( το κινητό δεν ήταν αγορασμένο απο το κατάστημα αυτό ) στο κατάστημα για αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης, αφότου το κατάστημα παραγγείλει την οθόνη. ( Αρχική τιμή αντικατάστασης οθόνης, εργασία - ανταλλακτικό 65ευρώ )
Τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση παραλαβής του ανταλλακτικού ώστε να στείλω το κινητό μου στην οποία με ενημερώσανε οτι τελικά το κόστος ανέβηκε στα 90ευρώ. Αποστέλω το κινητό, και έπειτα απο 2-3 μέρες με ενημερώνουν οτι η οθόνη που παραγγείλανε ήταν ελλατωματική, ως εκ τούτου δηλώνουν αδυναμία επισκευής και με προτρέπουν να απευθυνθώ σε άλλο κατάστημα μιας και υπήρξε απροθυμία παραγγελίας οθόνης-ανταλλακτικού στο επομενο χρονικό διάστημα.
Τελικό αποτέλεσμα, να χρεωθώ τα μεταφορικά απο και προς το κατάστημα μαζί και τον χρόνο αναμονής, χωρίς να καταφέρω να εξυπηρετηθώ. ( να δηλώσω επίσης οτι και κατα την διάρκεια της κάθε τηλεφωνικής επικοινωνίας μου δίνανε την εντύπωση απροθυμίας ) -
Σχετικά με powerbank xiaomi 20000 mAh , από vickmall έκανα παραγγελία ,προσπάθησαν να μου το στείλουν 2 φόρες μέσα σε 15 ήμερες με διαφορετικά ταταχυδρομεία , αλλά τους τα έστελναν πίσω ,φυσικά μου έκαναν refund τα χρήματα ,αλλά τι συμβαίνει με τα powerbank ? Γιατί δεν τα μεταφέρουν τα κινέζικα ταχυδρομεια ?
Από που μπορώ να κάνω παραγγελία xiaomi 20000mAh powerbank , και να δέχεται (να εγκρίνει) paypal από Ελλάδα ?中国的力量说 Xiaomi -
@F15
Το ποιο πιθανό είναι ότι δεν το δηλώνουν το αντικείμενο σαν μπαταρία ώστε να έχει την αντίστοιχη συσκευασία και στο αεροπλάνο να μπει στα ειδικά κουτιά, γι΄αυτό και μόλις το παίρνουν χαμπάρι τα ταχυδρομεία τα επιστρέφουν.
Και επί ευκαιρίας. Κίνδυνοι από μια μπαταρία. -
Είναι θέμα ταχυδρομείων-αεροπορικών εταιρειών και όχι καταστήματος, παλιά τα έστελναν με NL POST, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται
-
Κάποιος παλιά είχε αναφέρει το λόγο που κάνουν έτσι με τις μπαταρίες αλλά δεν θυμάμαι...
Έχει καιρό η κουβέντα. -
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Minideal
- Την Διεύθυνσή της (URL): www.minideal.net
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi redmi 3
- Την ημερομηνία αγοράς: 31/03/2016
- Ταχυδρομήθηκε : 02/04/2016 (RF386046861SG) Η κίνηση του tracking εμφανίστηκε 04/04/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Παρέλαβα 20/04/2016 (18 ημέρες αργότερα)
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είναι η τρίτη συσκευή που παραγγέλνω από τη συγκεκριμένη αποθήκη και ομολογώ ότι είμαι ευχαριστημένος. Στην σελίδα παραγγελίας μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις custom ή official ROM. Το παρήγγειλα με official ROM. Το κουτί/συσκευασία του κινητού ήρθε με την μεμράνη που σημαίνει ότι δεν έβαλε κανείς χέρι μέσα στο κουτί του κινητού. Στο δέμα υπήρχε επιπλέον ως δώρο μία θήκη σιλικόνης, ένα προστατευτικό τζαμάκι κι ένας power adaptor EU. Επικοινώνησαν με e-mail μαζί μου μετά από μία ημέρα ώστε να επιβεβαιώσουν αν όντως το ήθελα με official ROM.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - Την επωνυμία της επιχείρησης : Minideal
-
Official είναι και η rom που έχει μόνο Αγγλικά-Κινέζικα, όπως βγαίνει από το εργοστάσιο, τα μπέρδεψες λίγο
-
OffTopicήμαστε αρκετά off topic από το θέμα, αν θες να συζητήσουμε σχετικά με το αν ανοίγουν τα κουτιά ή όχι τα καταστήματα, ποιος ευθύνεται για το κλείδωμα του bootloader ή οτιδήποτε άλλο μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα και να το σχολιάσουμε