- Geekbuying
- geekbuying.com
- αντικείμενο: Redmi note 3 pro 32gb
- ημερομηνία αγοράς: 1/5/2016
- 9/10
- 3/5 έλαβα mail ότι έφυγε, 5/5 εμφανίστηκαν στοιχεία στο tracking. 19/5 παρέλαβα
- ενώ άλλη μία φορά που παράγγειλα για λογαριασμό άλλου απο το ίδιο μαγαζί ήρθε με την κλασσική vendor rom αυτή τη φορά ήρθε με official global stable ( και όχι παλιά έκδοση ) δηλαδή έτοιμο για κάποιον που δεν έχει όρεξη η γνώσεις να ξεκλειδώσει bootloader και να περάσει custom rom. το μόνο που με χάλασε είναι ότι το tracking για 2 μέρες ήταν ανενεργό, δηλαδή ( ίσως) απλά κάνανε assign το tracking με το δέμα μου και μου το έστειλαν πριν το στείλουν αλλά είπαν ότι το έστειλαν για να μην φανεί ότι καθυστέρησαν. παρ'όλΑ Αυτα ΌΛΑ ΚΑΛΆ
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Geekbuying
Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) :geekbuying
Tι ακριβώς αγοράσατε : Aiwatch-G3
Ημερομηνία αγοράς : 18/05/2016
Αποστολή :δεν έγινε πότε
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :0
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε :ποτε δεν παρέλαβα
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) :
Tα σχόλιά σας: Ενώ ηταν σε διαθεσιμοτητα οταν εκανα την παραγγελια μετα απο 3 μερες μου εστειλαν μαιλ για να μου που οτι τελικα δεν υπαρχει και να δω κατι αλλο.....το mail που εστειλαν ειναι αυτο........(Thanks for your order from Geekbuying,
we are sorry that the item you ordered " χχχχχ " has stopped production
For the case ,would you like to change into other item ?Or do u have any opinion?
By the way.pls kindly understand If there is any different price,we will refund you or you need to pay for it .
we are sorry for the inconvenience caused , Looking forward to your early reply.
Best regards
Silvia) -
Την επωνυμία της επιχείρησης: Minideal
Την Διεύθυνσή της (URL): Wholesale Android Smart Phones and Android Tablets direct from China free shipping
Tι ακριβώς αγοράσατε: EU Warehouse XIAOMI Redmi Note 3 Pro
Την ημερομηνία αγοράς: 17/05/16 (Έγινε αργά το βράδυ, άρα ουσιαστικά από 18/05 ξεκίνησε η παραγγελία)
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 2 ημέρες (1, αν υπολογίσουμε την παραπάνω παρένθεση )
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Θετικότατα. Άψογη συσκευασία. Άμεση επικοινωνία στο Live Chat τους. Δώρο Θήκη, Tempered Glass και EU αντάπτορας.
Την επωνυμία της επιχείρησης: Fasttech
Την Διεύθυνσή της (URL): FastTech - Gadgets and Electronics
Tι ακριβώς αγοράσατε: Διάφορα ατμιστικά
Την ημερομηνία αγοράς: Αρκετές παραγγελίες
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Μέσος όρος 15 ημέρες (όχι εργάσιμες). Αν υπάρχει σε stock και δε μεσολαβεί Σ/Κ, μέσος όρος 11 ημέρες.
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Θετικότατα. Άψογες οι συσκευασίες. Μόνο μελανό σημείο το support τους που αργεί να απαντήσει (μπαίνεις σε ουρά προτεραιότητας, συνήθως 10-18 ώρες).
Την επωνυμία της επιχείρησης: ebay.co.uk (youvogue-uk)
Την Διεύθυνσή της (URL): youvogue-uk on eBay
Tι ακριβώς αγοράσατε: Θήκες Lumia 640
Την ημερομηνία αγοράς: 30/3/2016
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 6/5/2016 (εντός των ορίων που ανέφερε στη Free Shipping επιλογή που επέλεξα).
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 Μια θήκη δεν είχε σωστά cutouts, και μου έκανε refund το ποσό, χωρίς να θέλει να του επιστρέψω τη θήκη.
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Θετικότατα. Και λόγω του refund που αναφέρω επάνω, αλλά μου φάνηκε σωστό το ότι μου έστειλε μήνυμα λίγο πριν παραλάβω, να με ρωτήσει αν όλα πήγαν καλά και στην περίπτωση που δεν έχω παραλάβει, μου είπε πως θα με βοηθούσε να κάνουμε track την αποστολή (δεν υπήρχε tracking number, μιας ήταν Free Shipping).
* Σε όλους τους παραπάνω, θεωρώ αδιανόητο να μην έχουν έναν άνθρωπο που να γνωρίζει καλά αγγλικά στο Support/Live Chat section, απ'τη στιγμή που πωλούν Worldwide.
* Και αν και δεν είναι e-shop, να'ναι καλά και η Revolut. Μέχρι τώρα όλα τα σχόλια μου γι'αυτή, θετικότατα! -
Επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
Διεύθυνσή (URL): vickmall.com
Tι ακριβώς αγοράσατε: EU Warehouse XIAOMI Redmi Note 3 Pro
Ημερομηνία αγοράς: 18-05-2016 (πρωί)
Αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
Χρόνος που κάνατε να παραλάβετε: 1 μέρα (το επόμενο πρωί της παραγγελίας)
Αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 για το κατατοπιστικό και εκτενέστατο presales chat με τη Selina.
Σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Φοβερή επικοινωνία και συνεννόηση με την Selina πριν την αγορά. Μου έλυσε πολλές απορίες. Άψογη συσκευασία. Είχε διπλή συσκευασία με περιτύλιγμα με φυσαλίδες. Έστειλαν τα δωράκια που έγραφαν θήκη σιλικόνης, tempered glass και ευρωπαϊκό αντάπτορα για τον φορτιστή, ενώ η Selina μου είπε ότι θα μου στείλει δώρο και το handsfree που είχαν σαν επιλογή για αγορά με 3,5€ έξτρα μαζί με το τηλέφωνο, πράγμα που έκαναν! Άψογα τα πάντα. Έχω εκπλαγεί πάρα πολύ ευχάριστα από το τηλέφωνο καθώς και από το handsfree που μου έστειλαν δώρο καθώς έχει πάρα πολύ καλό ήχο ειδικά στα μπάσα που πονάνε πολλά ακουστικά... -
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood
- Την Διεύθυνσή της (URL): [i] Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com[/i]
- Tι ακριβώς αγοράσατε: tempered glass
- Την ημερομηνία αγοράς: 28/4/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 2
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): --------------
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)[i][b]: για REDMI NOTE 4G παραγγειλα και αυτοι μου εστειλαν για REDMI NOTE 2.........το ασχημο ειναι πως τους το διευκρινησα για ποιο κινητο ειναι και αυτοι με διαβεβαιωσαν πως ειναι ακριβως το ιδιο........ η διαφορα τους ομως ειναι μεγαλη!!!!![/b][/i]
" Γεωπόνος”
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
Την Διεύθυνσή της (URL): Vickmall
Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi 3
Την ημερομηνία αγοράς: 06/05/2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 ημέρες (16 από αποστολή tracking number)
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ήρθε γρήγορα, με official rom όπως είχα ζητήσει. Πολύ καλή συσκευασία και με τα γνωστά δωράκια (θήκες, tempered glass, ακουστικά) -
Την επωνυμία της επιχείρησης: gearbest
Την Διεύθυνσή της (URL): gearbest.com
Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3Gb/32Gb
Την ημερομηνία αγοράς: 7/5/2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 5
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η παραγγελία έγινε 6-5 ΑΛΛΑ στις 7-5 μου ανοίξαν ticket όπου μου ζητούσαν scan ή φωτό από την ταυτότητα μου και την χρεωστική μου (με καλυμμένα τα προσωπικά μου στοιχεία), με την πρόφαση πως θέλουν να διασταυρώσουν τα στοιχεία μου προς αποφυγήν απάτης (ενώ φυσικά την είχαν χρεώσει πρώτα). Εννοείται οτι τους "στόλισα" με συνοπτικές διαδικασίες αναφέροντας τους οτι είναι τουλάχιστον ανόητο κ αντιεπαγγελματικό να ζητουν verify σε κάρτες που περνάνε 3-step verification. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του ticket άμεσα κ της αποστολής της συσκευής, με το "σεσημασμένο" Belgium Post (δεν είχα ιδέα τι γινόταν, έμαθα κατόπιν).
Απο κει κ πέρα με την παραλαβή το κουτί ήταν αποσφραγισμένο αλλά χωρίς οποιοδήποτε σημάδι στη συσκευή, στα sticker κ στα περιεχόμενα (μάλλον είχε να κάνει με φλασάρισμα της γνωστής 7.1.99.99 ROM) κ φυσικά ο bootloader ήταν απείραχτος. Πιθανόν να το ξαναχρησιμοποιήσω στο μέλλον αλλά μόνο για καμιά θήκη, ακουστικά κ γενικά μικροπράγματα, για συσκευή με τίποτα. -
Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
Την Διεύθυνσή της (URL): Vickmall
Tι ακριβώς αγοράσατε: Mi4c
Την ημερομηνία αγοράς: 21/03/2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 0
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: - ημέρες
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): 10 μερες μετα την αγορα το tracking number εδειχνε οτι εφτασε ελλαδα, απο κει και περα κολησε και το κινητο αφαντο.
Φυσικα ζητησα τα χρηματα μου πισω και μου προτειναν να ανοιξω διαφωνια στο paypal. αφου εφαγα ταλεπωρια μηνων, μολις προχτες πιστωθηκαν τα λεφτα μου, ομως -30 ευρω περιπου, που ειναι η προμηθεια του Paypal μαλλον. στην ουσια εχασα 30 ευρω και 3 μηνες αναμονη. τελικα το παρηγγειλα απο την ελλαδα μιας και αγανακτησα με του κινεζους και το paypal. Φυσικα ουτε λογοσ να ξαναγορασω απο το συγκεκριμενο καταστημα. -
Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Utility LED Light Portable USB Lamp Mobile Power Bank Accessory - 5V 1.2W-2.99 and Free Shipping| GearBest.com
Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Mi Band 1S Heart Rate Wristband with White LED-17.89 and Free Shipping| GearBest.com
Την ημερομηνία αγοράς: 31-03-2016
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 Μέρες
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειαστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η πρωτη μου αγορα απο το συγκεκριμενο. Ολα πηγαν καλα.
Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Bluetooth V4.1 Hands Free Earphone CSR8610 Chip for Smartphones Tablet PC-15.08 and Free Shipping| GearBest.com
Την ημερομηνία αγοράς: 10-03-2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): -
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: - Μέρες
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 4
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αφου ειχα κανει την παραγγελεια, μετα απο 5 μερες το δεμα δεν ειχε φυγει , μου ειπαν να περιμενω 10 μερες για να σταλει η παραγγελια η να μου βαλουν τα χρηματα πισω αλλα στο GB wallet. Φυσικα ακυρωσα αμεσα την παραγγελια και απαιτησα να επισταφουν τα χρηματα στο paypal κατι που επραξαν χωρις δευτερη κουβεντα -
Επωνυμία της επιχείρησης : Geekbuying
Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Geekbuying
Tι ακριβώς αγοράσατε : Vidonn A6 Heart Rate Monitor Smart Bracelet IP65 Sports Fitness Tracker
Ημερομηνία αγοράς : 20/05/2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 12 ημέρες
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
Tα σχόλιά σας: Είναι η τρίτη παραγγελία που κάνω απο Geekbuying και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από χρόνους παράδοσης, συσκευασίας κλπ. Να επισημάνω οτι την ίδια μέρα παρήγγειλα από yeso 521 ένα Redmi 3 Pro, και αυτό μέσω NL Post, και σήμερα"The item has arrived in the country of destination". -
καλησπέρα σε ολους .......30/5 εκανα παραγγελια απο banggood 2 θήκες για το note 3 pro αξιας 12,00 δολάρια ,μετα απο καμια ωρα το μετάνιωσα και τις ακύρωσα ,την άλλη μερα 31/5 χωρίς να με ρωτήσουν γιατι το εκανα αυτο μου στέλνουν μήνυμα μου ζητάνε συγνώμη που δεν μπόρεσαν να με εξυπηρετήσουν και στις 1/6 μου πιστωνουν ολα τα χρήματα που τους εδωσα στην paypal .......Ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας γιατι κατι τετοιο ουτε στα ποιο τρελα όνειρα μου δεν περίμενα να ζησω απο μαγαζί τις κινας ,τελικα υπάρχουν και επαγγελματιες Κινέζοι ....
-
Ο/H giangosgr έγραψε:
μετα απο καμια ωρα το μετάνιωσα και τις ακύρωσα ,την άλλη μερα 31/5 χωρίς να με ρωτήσουν γιατι το εκανα αυτο μου στέλνουν μήνυμα μου ζητάνε συγνώμη που δεν μπόρεσαν να με εξυπηρετήσουν και στις 1/6 μου πιστωνουν ολα τα χρήματα που τους εδωσα στην paypal
Απλά γίνεται υποχρεωτικά σε όλα τα κινεζομάγαζα που έχουν paypal και η παραγγελία δεν έχει προλάβει να αποσταλεί. Κάτσε να την είχαν στείλει και μετά να μετάνιωνες και θα σου έλεγα.....Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!