Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ
      Tι ακριβώς αγοράσατε: 2 τμχ Xiaomi redmi note 3 pro, θήκες και τζαμάκια
      Την ημερομηνία αγοράς: 4/6/16
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8 (10 για το πακέτο, άλλα πράγματα με χάλασαν)
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 μέρες (NL Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Θα φανεί τις επόμενες ημέρες...
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Σε διάστημα ενός μήνα έχω αγοράσει από το φίλο μας 3 συσκευές, 2 RDN3Pro (τα τελευταία που παρέλαβα σήμερα) και 1 RD3, μαζί με διάφορα παρελκόμενα.
      Το "περίεργο" και αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι οτι τα 2 από τα 3 τηλέφωνα ήρθαν με πολύ περίεργες ΡΟΜ, αυτές "μοιάζαν" με γνήσιες, αλλά δεν ήταν.
      Το τελευταίο αστείο ήταν σήμερα, που ανοίγοντας το πακέτο, που περιείχε τα δύο ΙΔΙΑ τηλέφωνα (διαφορά μόνο στο χρώμα)
      είδα ότι το ένα ήρθε με κανονικότατη official stable rom, που μάλιστα πήρε αναβαθμίσεις στο δευτερόλεπτο, αλλάχθηκε με MIUI 8 απροβλημάτιστα κτλ και είναι όλα μια χαρά, ενώ το άλλο ήρθε με "κάτι" ... (ΜIUI 7.2 Stable, 7.2.18.0 λέει, αλλά τι είναι Κύριος οίδε...)
      Του ζήτησα εξηγήσεις και πληροφορίες, για το τι τυχόν έχει πειράξει.
      Στο site αναφέρει καθαρά ότι στέλνει με γνήσιες ΡΟΜ (γι'αυτό και το 8αρι στην αξιολόγηση της παραλαβής)

• Την επωνυμία της επιχείρησης GEARBEST
      • Την Διεύθυνσή της (URL) GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      • Tι ακριβώς αγοράσατε, Xiaomi Mi 4c
      • Την ημερομηνία αγοράς 16/6/16
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 15 μέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) 7
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Όλα πολύ καλά, έκανα και αλλαγή μιας θήκης μετά την παραγγελία και πληρωμή, όπου έμεινε ένα μικρό πιστωτικό για μένα (ρώτησαν αν θέλω να μου τα στείλουν στην κάρτα ή να μπουν στο wallet) με αυτό συν τους πόντους που κέρδισα από την αγορά, πήρα και 1 ζευγάρι ακουστικά.
      • Άλλαξα την βαθμολογία μου στο After sales από 10 σε 7 γιατί ενώ τους ζήτησα να έρθει με official rom μου το έστειλαν με πειραγμένη, χωρίς να απαντήσουν στο αίτημα μου.
      13.420
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying
      Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Smartphone, TV Box, Tablet PC, RC Quadcopter, VR Headset at Geekbuying
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Wifi 3, Roidmi, Xiaomi bluetooth
      Την ημερομηνία αγοράς: 20/6/16
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 (πολύ καλό πακέτο και παρότι μεγαλούτσικο λόγο Mi Wifi3, δεν είχε πρόβλημα)
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες (NL Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Ελπίζω να μην χρειαστεί
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αυτή είναι η μισή παραγγελία. Την σπάσανε στην μέση για ευνόητους λόγους ;)
      Είναι η τρίτη μου παραγγελία από το Geekbuying και μέχρι στιγμής έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος, οπότε συνεχίζω και από εκεί αγορές όταν συμφέρει. Περιμένω τώρα τις επόμενες ημέρες την άλλη μισή. Παρουσίαση θα φτιαχτεί σε όλα σιγά-σιγά (σερφάρω τώρα με το mi Wifi 3...φοβερό!)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying
      Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Smartphone, TV Box, Tablet PC, RC Quadcopter, VR Headset at Geekbuying
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Wifi 3, Roidmi, Xiaomi bluetooth
      Την ημερομηνία αγοράς: 20/6/16
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 (πολύ καλό πακέτο και παρότι μεγαλούτσικο λόγο Mi Wifi3, δεν είχε πρόβλημα)
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες (NL Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Ελπίζω να μην χρειαστεί
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αυτή είναι η μισή παραγγελία. Την σπάσανε στην μέση για ευνόητους λόγους ;)
      Είναι η τρίτη μου παραγγελία από το Geekbuying και μέχρι στιγμής έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος, οπότε συνεχίζω και από εκεί αγορές όταν συμφέρει. Περιμένω τώρα τις επόμενες ημέρες την άλλη μισή. Παρουσίαση θα φτιαχτεί σε όλα σιγά-σιγά (σερφάρω τώρα με το mi Wifi 3...φοβερό!)
      ιδια ημερα παρηγγειλα και εγω παντως και ακομα λεει ειναι στο δρομο για Ελλαδα,απο vickmall με NLpost
      δεν ξερω τι παιζει
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521
      Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi note 3 Pro, Xiaomi Piston Earphone, Nillkin Xiaomi Redmi Note 3 Sparkle Leather Case Golden
      Την ημερομηνία αγοράς: 23/6/16
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 μέρες (NL Post), πολύ γρήγορη αποστολή.
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):ίδωμεν
      [/b]Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το κινητό άψογο, η αποστολή 13 μέρες, κάτι που με εξέπληξε.
      10/02/2012
      31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου.... <3 <3 <3
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3, Original Xiaomi Redmi 3 Tempered Glass Protector
      Την ημερομηνία αγοράς: 26/5/16
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 μέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Γενικά θετικά σχόλια. Του ζήτησα και μου έκανε δώρο και μια original θήκη tpu. Με τη ROM είχα λίγο πρόβλημα αλλά όλα καλά τελικά

Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3 pro
      Την ημερομηνία αγοράς: 07/6/16
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Γενικά θετικά σχόλια. Του ζήτησα και μου έκανε δώρο και original tempered glass.Με τη ROM είχα λίγο πρόβλημα αλλά όλα καλά τελικά

Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL): gearbest.com

Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Mi Capsule Half In-ear Earphones with Mic
      Την ημερομηνία αγοράς: 16/6/16
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 μέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Απλα το είχε σε χαμηλή τιμή και είχα και κατι πόντους που ήθελα να εξαργυρώσω...

Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Την Διεύθυνσή της (URL): banggood.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Universal 10x40 Hiking Concert Camera Lens Monocular+Phone Holder For Smartphone
      Την ημερομηνία αγοράς:
      22/6/16

Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12 μέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): ΡΕΚΟΡ χρόνος αποστολής!!! Δεν μου έχει ξανατύχει τόσο γρήγορα. Ήταν και untracking. Το αντικείμενο ψιλοβλακεία είναι αλλά το πήρα πολύ φθηνά, το είχε προσφορά, οπότε δεν πειράζει...

Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 pro
      Την ημερομηνία αγοράς: 24/6/16
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 7 μέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η αγορά έγινε απο την ευρωπαϊκή αποθήκη. Γενικά με ενόχλησε οτι αργήσαν πολύ να το στείλουν... Μάλιστα στις 5 μέρες τους έστειλα email να τους ρωτήσω γιατί δεν το έχουν στείλει ακόμη. Δεν μου απάντησαν, την επόμενη τους ξαναστέλνω και τους λέω οτι αν δεν μου απαντήσουν θα κάνω claim στο paypal. Ως διαμαγείας σε 10 λεπτά είχα tracking number και την επόμενη μου ήρθε με το κουριερ των ελτα... Έχω ψωνίσει πολλές φορές απο το συγκεκριμένο μαγαζί γενικά δεν είχα προβλήματα, ελπίζω απλά να έτυχε...

Γενικά να πω οτι τώρα τελευταία οι αποστολές έχουν γίνει αρκετά γρήγορες. Και οι αγορές που κάνω απο aliexpress(οι οποίες είναι πολλές και βαριέμαι να τις γράφω...:Ρ) κάνουν κατα μέσο όρο 15 μέρες. Άλλες πιο γρήγορα και άλλες πιο αργά. Οι 3 τελευταίες που έκανα μου ήρθαν σε 12-13 μέρες
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
      • Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ
      • Tι ακριβώς αγοράσατε :xiaomi redmi 3 pro (3/32)
      • Ημερομηνία αγοράς : 18/6/16
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 21 ημέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
      • Tα σχόλιά σας: αριστη συσκευασια, 100% αυθεντικα προιοντα, σωστη εξυπηρετηση και εξτρα δωρακια οταν ανεφερα το φορουμ μας. Εκτος απο τα κλασικα (θηκη σιλικονης και τζαμακι)
      Alea Jacta Est
      Redmi Note 11S
      Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)

14.0.3 StableBeta

by xiaomi-hellas.gr
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying
      • Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Online Shopping for Smartphone, TV Box, Tablet PC, RC Quadcopter, VR Headset at Geekbuying
      • Tι ακριβώς αγοράσατε : VR Box 2, Xiaomi Powerbank 10000mAh (2ο μέρος της παραγγελίας μου)
      • Ημερομηνία αγοράς : 21/06/16
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 21 ημέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
      • Tα σχόλιά σας: Μου σπάσανε (και ευτυχώς) την παραγγελία στα δύο, γιατί μόνο το κουτί του VR ήταν τεράστιο! Συσκευασμένο πολύ καλά, με αυτό το άσπρο σαν αφρολέξ.

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi Band 2
      Την ημερομηνία αγοράς: 28/6/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 μέρες (NL Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μόνο θετικά σχόλια ξανά για τον Yeso! Μαζί με τα έξτρα δωράκια του πάντα.. όλα τέλεια!
      Won't Back Down
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Everbuying
      Την Διεύθυνσή της (URL): everbuying
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi colourful Battery Oringinal Five Holding Razor Blade
      Την ημερομηνία αγοράς: 02 / 07 /16
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 μέρες (NL Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Πιστεύω δεν θα χρειαστεί
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αγόρασα πρώτη φορά, πιστεύω θα παραγγείλω ξανά αν χρειαστώ κάτι.
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com/
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi MiBand 2
      Την ημερομηνία αγοράς: 16/6/2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 5?
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 35
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το ιστορικό της παραγγελίας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Γενικά αξιόπιστο μαγαζί, στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά κ αφερέγγυα. Κίτρινη κάρτα απο μένα.
      ==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==