Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com/
      Tι ακριβώς αγοράσατε:
      REDMI NOTE 3 PRO 32 GB vickmall.com/xiaomi-redmi-note…-fhd-4000mah-battery.html

ΤΖΑΜΑΚΙ REDMI 3 PRO vickmall.com/mofi-9h-nano-ant-…-pro-xiaomi-redmi-3s.html,

ΘΗΚΗ REDMI NOTE 3 PRO vickmall.com/original-xiaomi-c…-xiaomi-redmi-note-3.html,

ΤΖΑΜΑΚΙ REDMI NOTE 3 vickmall.com/nillkin-amazing-h…-xiaomi-redmi-note-3.html,

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ vickmall.com/original-xiaomi-d…hone-for-android-ios.html

Την ημερομηνία αγοράς: 7/7/2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 ημερες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): πρωτη μου αγορα,καλα πακεταρισμενα ολα,
      ζορικια η selina,με λιγο πιεση και σουξου μουξου για την κοινοτητα μας πηρα δωρακια τα 2 τζαμακια !

παρήγγειλα να με ερθει με official china dev αλλα βλεπω εγκατεστημενο το play store :wacko: .φοραει miui 7 6,5,28 beta !?
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi 5 64G Black, δερμάτινη θήκη για MI5 (του πάει απίστευτα)
      Την ημερομηνία αγοράς: 06/07/2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 μέρες (NL Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): -
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολύ καλή επικοινωνία, είχε το ΜΙ5 black στην καλύτερη τιμή από όλους, το βράδυ το παρήγγειλα το πρωί μου είχε στείλει φώτο του δέματος με τα στοιχεία αποστολής να φαίνονται. Κάνει δώρο τζαμάκι και θήκη πλαστική. Τον ρώτησα αν είναι original και μου είπε ότι μόνο η θήκη αλλά επειδή είμαι καινούργιος πελάτης θα μου στείλει original και τζαμάκι.
      Μου έστειλε τζαμάκι nilkin(επώνυμο) αλλά και το τζαμάκι που κάνει δώρο. Η διάφανη πλαστική θήκη σίγουρα δεν είναι original και δεν του πάει κιόλας γιατί μου έστειλε λευκή (προτιμήστε μάλλον διάφανη χρώμα μαύρου αν υπάρχει, αλλά οπωσδήποτε πάρτε την δερμάτινη που κλείνει και μπροστά της XIAOMI. Και γράφοντας αυτές τις γραμμές βλέπω ότι δεν μου έστειλε το Mi key το οποίο το πλήρωσα και μάλλον από λάθος μου έστειλε έναν original type-c αντάπτορα. Επικοινώνησα μόλις μαζί του με mail και περιμένω απάντηση. Για την ώρα παραμένει θετική η συνεργασία μας και πιστεύω ότι θα διορθώσει το λάθος του. Θα διορθώσω και το post όταν λάβω απάντηση.
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Everbuying
      Την Διεύθυνσή της (URL): www.everbuying.net
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Oukitel k6000 pro
      Την ημερομηνία αγοράς: 10/07/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 μέρες (NL Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 (Με τόνο γιατί χρειάστηκε να αλλάξω το χρώμα της συσκευής και ανταποκρίθηκαν στο μήνυμα μου μέσα σε μια ώρα)

Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying
      Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Smartphone, TV Box, Tablet PC, RC Quadcopter, VR Headset at Geekbuying
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi note 2
      Την ημερομηνία αγοράς: 11/07/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες (Singapore Post)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H bill tango έγραψε:

Την επωνυμία της επιχείρησης: Everbuying
      Την Διεύθυνσή της (URL): www.everbuying.net
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Oukitel k6000 pro
      Την ημερομηνία αγοράς: 10/07/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 μέρες (NL Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 (Με τόνο γιατί χρειάστηκε να αλλάξω το χρώμα της συσκευής και ανταποκρίθηκαν στο μήνυμα μου μέσα σε μια ώρα)

Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying
      Την Διεύθυνσή της (URL): www.geekbuying.net
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi note 2
      Την ημερομηνία αγοράς: 11/07/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες (Singapore Post)

στο λινκ βγαίνει το yeso521.com
    • Ο/H alpeppas έγραψε:

Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi 5 64G Black, δερμάτινη θήκη για MI5 (του πάει απίστευτα)
      Την ημερομηνία αγοράς: 06/07/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 μέρες (NL Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10-
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολύ καλή επικοινωνία, είχε το ΜΙ5 black στην καλύτερη τιμή από όλους, το βράδυ το παρήγγειλα το πρωί μου είχε στείλει φώτο του δέματος με τα στοιχεία αποστολής να φαίνονται. Κάνει δώρο τζαμάκι και θήκη πλαστική. Τον ρώτησα αν είναι original και μου είπε ότι μόνο η θήκη αλλά επειδή είμαι καινούργιος πελάτης θα μου στείλει original και τζαμάκι.
      Μου έστειλε τζαμάκι nilkin(επώνυμο) αλλά και το τζαμάκι που κάνει δώρο. Η διάφανη πλαστική θήκη σίγουρα δεν είναι original και δεν του πάει κιόλας γιατί μου έστειλε λευκή (προτιμήστε μάλλον διάφανη χρώμα μαύρου αν υπάρχει, αλλά οπωσδήποτε πάρτε την δερμάτινη που κλείνει και μπροστά της XIAOMI. Και γράφοντας αυτές τις γραμμές βλέπω ότι δεν μου έστειλε το Mi key το οποίο το πλήρωσα και μάλλον από λάθος μου έστειλε έναν original type-c αντάπτορα. Επικοινώνησα μόλις μαζί του με mail και περιμένω απάντηση. Για την ώρα παραμένει θετική η συνεργασία μας και πιστεύω ότι θα διορθώσει το λάθος του. Θα διορθώσω και το post όταν λάβω απάντηση.

Άργησε λίγο να απαντήσει γιατί είδα στο site του ότι "αναβαθμιζονται" αλλά χωρίς πολλές ερωτήσεις μου επέστρεψε τα χρήματα από το Mi key.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL): Vickmall
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi 4S
      Την ημερομηνία αγοράς: 13/7/16
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες (NL Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ήρθε με θήκη και γυαλί δώρο και MIUI 8 6.7.21
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521.com/
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4c 16GB Black
      Την ημερομηνία αγοράς: 13/7/16
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ήρθε με θήκη (διάφανο πλαστικό), tempered glass(?) και αντάπτορα micro usb to usb type C.
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: uksolarseller
      Την Διεύθυνσή της (URL): ebay uksolarseller
      Tι ακριβώς αγοράσατε: New Creative Dinosaurus 3D Stereo Ceiling Living Room Bedroom Wall Sticker UR USB 2.0 2.5 Inch SATA Enclosure External Case
      Την ημερομηνία αγοράς: 19/7/16 και 23/6/16 ανίστοιχα
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10 και 11 ημέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μόνο θετικά σχόλια. Το ότι ήρθαν τόσο γρήγορα. Πάντα αν χρειαστώ κάτι, ρωτάω πρώτα αν το έχει, και απαντάει πάντα άμεσα.
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Την Διεύθυνσή της (URL):banggood.com/?p=H32619687859201407LG
      Tι ακριβώς αγοράσατε: banggood.com/Bussiness-PU-Leat…edmi-NOTE2-p-1033827.html[/i]
      banggood.com/Luxury-Hybrid-Sho…dmi-Note-2-p-1057515.html
      Την ημερομηνία αγοράς: 20/07/2016
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειαστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το μονο αρνητικο ειναι πως η θηκη TPU μπουκωνει λιγο το ηχειο ,κατα τα αλλα ολα μια χαρα
    • Ο/H Gvasilikos έγραψε:

Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το μονο αρνητικο ειναι πως η θηκη TPU μπουκωνει λιγο το ηχειο ,κατα τα αλλα ολα μια χαρα
      Και για αυτό ΠΩΣ ευθύνεται το κατάστημα? ?(
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Gvasilikos έγραψε:

Και για αυτό ΠΩΣ ευθύνεται το κατάστημα? ?(
      Δεν φταιει το καταστημα , πληροφοριακα το ειπα
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Everbuying
      Την Διεύθυνσή της (URL): Everbuying: China Wholesale Online Shopping - Buy from China at Cheap Prices
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Oringinal Five Holding Razor Bladeaccessory Color:BLUE
      Την ημερομηνία αγοράς: 21/07/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 μέρες (CZ Post)
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πρώτη αγορά. Λίγο με άγχωσαν γιατί είχαν περάσει 8 ημέρες χωρίς ενημέρωση στο tracking number που πλήρωσα. Επικοινώνησα, μου απάντησαν την τυπική απάντηση, αλλά στην δεύτερη φάνηκε πιο ανθρώπινη. Πάντως ήρθε γρήγορα και σε πολύ καλή συσκευασία.