Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Επωνυμία της επιχείρησης : yeso521
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : yeso521
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 3 White, με θήκες, ακουστικά, tempered glass κτλ.
      Ημερομηνία αγοράς : 07.07.2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 1
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Δεν παρέλαβα ποτέ
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 5 (για την άμεση επιστροφή χρημάτων)
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) :
      Σε αυτήν την παραγγελία που ήταν για δώρο στην ανιψιά μου, μας τα χάλασε αρκετά θα έλεγα :(
      Πρώτη επικοινωνία έγινε στις 28-29.07.2016 (μην πείτε άργησα, είπα να δώσω χρόνο μιας και ήταν και με NL). Αν και απάντησε άμεσα στο πρώτο μήνυμα και είπε ότι θα το κοιτάξει και θα μου απαντήσει έπρεπε να επικοινωνήσω πάλι εγώ.
      Μετά από λίγη πίεση και αφού του έγραψα ότι το πρόβλημα το συζητάμε και στο φόρουμ μας, μου πρότεινε αποστολή εκ νέου ή επιστροφή χρημάτων.
      Επειδή φεύγω διακοπές επέλεξα την επιστροφή χρημάτων η οποία έγινε σε 10-15 λεπτά από την στιγμή που του απάντησα, ίσως το μόνο θετικό στην όλη ιστορία. Δεν παύει όμως να με απογοήτευσε :(
    • έχω και εγώ ένα παράπονο να γράψω για τον yeso αλλά περιμένω να τελειώσουν μηνύματα με αυτόν
    • Άλλη μια άριστα συσκευασμένη παραλαβή παραγγελίας από το Yeso521.

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      • Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~( ̳• ̫ • ̳)
      • Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Mi5 64GB White
      • Την ημερομηνία αγοράς: 22/06
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 20
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: παρέλαβα 12/7έκανε 21 μέρες με NL via SF express (ενώ η θήκη που πήρα από aliexpress ήρθε πριν το τηλέφωνο σε 16 μέρες με China Post )
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Και για μένα ήταν η πρώτη παραγγελία από τον κύριο, μετά από άψογη επικοινωνία ήρθε σε 21 μέρες της οποίες 5 ήταν στο αεροδρόμιο μας , μου εκανε extra δώρο την Nillkin Xiaomi mi5 και ειχε επισης θήκη σιλικόνης, adaptor USB-C σε micro USB, screen protector.
      • ακολούθησε δεύτερη παραγγελία μετά 10 μέρες και μετά "τις καλημέρες μας" μέσω mail, ( δεν το έχω παραλάβει ακόμα ,και μου έκανε δώρο Nillkin Xiaomi Redmi Note 3 H+ Pro Glass Screen Protector και ξαφνικάείδα και ένα refund απ'τον ίδιο, 10 $
      • Έχει φτιάξει πολύ τις τιμές των συσκευών ( ίσως είναιο φθηνότερος αυτή τη στιγμή με διαφορά ),Οι εντυπώσεις μου είναι φυσικά θετικότατες, μου αρέσειο προσωπικός και αυθόρμητος τρόπος, με τον οποίο επικοινωνεί μαζί σου (τον ζάλισα με τα πολλά mail που του έστειλα ,νοιώθω ότι μιλάω με τονιδιοκτήτη και όχι απλά με κάποιον υπάλληλο).
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους.Θέλω και εγώ να μοιραστώ την εμπειρία μου απο το minideal.net

Επωνυμία της επιχείρησης : minideal
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : minideal.net
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 3
      Ημερομηνία αγοράς : 08/01/2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 αριστα!
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Σε λιγότερο από ένα μήνα!!!
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Ευτυχώς όλα ήταν καλά και δεν χρειάστηκε ποτέ να τους "ενοχλήσω"
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Προσωπικά δεν έχω βρεί τίποτα κακό σε όλα τους.Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα!!! :D
    • Άλλη μια άριστα συσκευασμένη παραλαβή παραγγελίας από το Yeso521.

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      • Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~( ̳• ̫ • ̳)
      • Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi Note 3 Pro 16GB Golden
      • Την ημερομηνία αγοράς: 5/07
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 20
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: παρέλαβα 25/7έκανε 20 μέρες με NL via SF express
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Και για μένα ήταν η δεύτερη παραγγελία από τον κύριο, μετά από άψογη επικοινωνία, μου έκανε extra δώρο την Nillkin Xiaomi Redmi Note 3 Pro και είχε επίσης θήκη σιλικόνης, screen protector , και ένα refund 10 $
      • Έχει φτιάξει πολύ τις τιμές των συσκευών ( ίσως είναιο φθηνότερος αυτή τη στιγμή με διαφορά ),Οι εντυπώσεις μου είναι φυσικά θετικότατες, μου αρέσει ο προσωπικός και αυθόρμητος τρόπος, με τον οποίο επικοινωνεί.
    • Τελικά στον μόνο που δεν έχει κάνει δώρο, είμαι εγώ, παρόλο που του έγινε σχετική νύξη, οταν αγόρασα το redmi note 3 pro. :(
      Άδικη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβαζεις στα Ταρταρα....
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
      • Την Διεύθυνσή της (URL) : vickmall.com/
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: vickmall.com/xiaomi-redmi-3-pr…y-fingerprint-golden.html
      • Την ημερομηνία αγοράς: 24/7/16
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):8
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 ημέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η πρώτη μου αγορά.... πήρα τη θήκη MOFI New design Protective Case και στις φωτογραφίες με φλας δεν βγαίνει καλή η φώτο, ίσως επηρεάζει η θήκη το φλας....δωράκια ήταν το ένα τζαμάκι το οποιό ήρθε σπασμένο, ευτυχώς είχα παραγγείλει και εγώ, δώρο ακουστικά και αντάπτορα για την φόρτιση, ο οποίος σε μπρίζες σούκο δεν μπαίνει...
    • Διαφήμιση
    • Να το χαρείς φίλε Γρηγόρη,μια ερωτησούλα,με ποιά rom σου ήρθε ?
      "Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
      • Την επωνυμία της επιχείρησης : Coolicool
      • Την Διεύθυνσή της (URL) coolicool.com/coolicool.com/
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Κινητό Τηλέφωνο (KingZone N5)
      • Την ημερομηνία αγοράς:05/02/2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 28 ημέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) 9 , εξυπερετικοί με εξυπερέτησαν αμέσως όταν ζήτησα το λογισμικό της συσκευής
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Προσωπικά πλέον όλες τις αγορές τις κάνω απο το συγκεκριμένο κατάστημα. Έχουν γίνει ηδη 8 παραγγελίες συμπεριλαμβανομένων και γνωστών.

• Την επωνυμία της επιχείρησης : Aliexpress ( Xiaomi Authorized store)
      • Την Διεύθυνσή της (URL): Xiaomi Authorized store - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com | Alibaba Group
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Κινητό τηλέφωνο Xiaomi Redmi Note 3 Pro
      • Την ημερομηνία αγοράς: 05/08/2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 10 ημέρες με SG
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) Aχειάστο να ναι
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πιο θετικα δε γινεται. Άψογοι στην επικοινωνια, χωρίς πολλά μπλα μπλα και σάλτσες. Επαγγελματίες 100%. Το τηλέφωνο σε σφραγισμένη συσκευασία με την εργοστασιακή ROM όπως ακριβώς ζήτησα.
        Κόστισε 152€ και κάτι ψιλά.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
      • ην επωνυμία της επιχείρησης: VICKMALL
      • Την Διεύθυνσή της (URL): Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: xiaomi redmi note 3 pro (χρυσό)
      • Την ημερομηνία αγοράς: 27/7/16
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 συσκευασία άψογη.
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1/8/16 φάνηκε το track απο τις 12/8 περίμενε το πακέτο στο κλείσιμο απο ΚΔ Αττικής. Το πήρα στα χέρια μου 16/8 Σύνολο: 22 απο την παραγγελία 16 στο δρόμο
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) Δεν χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):
        Άψογοι, το τηλέφωνο ήρθε όπως το ζήτησα με official dev, ήταν με κλειδωμένο bootloader είχε τα κλασσικά δώρα(tempered + θηκη σιλικόνης) όπως επίσης και το δώρο που ζήτησα μια ipacky θήκη.. Επίσης να πώ ότι δεν έγραψα καθόλου τα check phone write as a gift κλπ κλπ. Νομίζω μετά απο τόσα χρόνια την ξέρουν την δουλειά τους καλά. Παραγγελία έγινε με paypal απ ευθείας χωρίς balance και τσέκαρα την ισοτιμία να την κάνει η τράπεζα. 170€ σύνολο. Ήθελα να δοκιμάσω το yeso521 αλλά εκείνες τις μέρες έκανε αναβαθμίσεις και δεν έστελνε, οπότε το vickmall ήταν μονόδρομος. Άψογοι πραγματικά. Το πέρασμα της gtv για μένα κράτησε 15 λεπτά αφού είχα προετοιμαστεί για όλα μέχρι να έρθει. Οι καταπληκτικοί οδηγοί του forum τα κάνουν όλα πανεύκολα ακόμα και αν δεν ξέρεις τίποτα. Το ρυζάκι λοιπόν στην άκρη αν και ακόμα δούλευε άψογα με miui8. Το μαγαζί προτείνεται χωρίς δεύτερη σκέψη.