Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      • Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~( ̳• ̫ • ̳)[/i]
      • Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi note 3 Pro black
      • Την ημερομηνία αγοράς: 29/8
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν μπήκα στον κόπο...
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες με NL χωρίς express[/i]
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία μια χαρά όπως πάντα.Του ζήτησα ένα μικρο δωράκι ....flip cover.. ότι να ναι. Μου έστειλε original xiaomi flip cover.... :P :P Εκτος απο τακλασικα temp glass + θήκη σιλικόνης. Από ότι βλέπω εxει πάνω MIUI7.53.0 (LHONCDE)
      Αυτό που δε μου αρέσει ειναι οι πολλες κινεζιες σε προγραμματα που έχει.
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: eddiestore2008
      • Tην Διεύθυνσή της (URL): eddiestore2008 on eBay
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: 15mm 3/8'' Boat Cover Canopy Fittings Snap fastener canvas Sockets Screw Tools
      • Την ημερομηνία αγοράς: 29/8
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν μπήκα στον κόπο...
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Δεν περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα. Την ίδια ημερομηνια έκανα παραγγελία στη gearbest και ακομα περιμενω να εμφανιστει....
      Τον συγκεκριμένο θα τον εxω υπόψη μου και για μελλοντικές αγορές
    • Επωνυμία της επιχείρησης : YESO521
      Διεύθυνση της επιχείρησης (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi note 3 Pro 3/32gb
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή :10'
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : εστειλε με sf express μεσω NL post. Σε 16 ημέρες ηταν στα ελτα παρελαβα μετα απο 1 βδομαδα χωρισ να στειλουν ειδοποιητηριοΕπικοινωνησα εγω μαζι τουσ.
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν αντιμετωπησα καποιο προβλημα
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Τον ζαλισα πραγματικα :) απαντησε σε ολεσ τισ ερωτησεισ μου .Ειχε το κινητο στα 176 του ειπα οτι ειναι λιγο ακριβο μου εδωσε κουπονι κανα 3ευρο και κατεβασε και τη τιμη στο site sta 170 ...uper ευχαριστημενη...ευγενεστατος
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lou10 έγραψε:

Επωνυμία της επιχείρησης : YESO521
      Διεύθυνση της επιχείρησης (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi note 3 Pro 3/32gb
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή:8...............
      Αν τον βαθμό για την παραλαβή τον εβαλες λόγω ΕΛΤΑ, πιστευω οτι είναι λάθος, γιατί εδώ βαθμολογουμε το κατάστημα και όχι τα ΕΛΤΑ. Και ο yeso από ότι λες στο έστειλε πολύ γρήγορα. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ̫ • ̳)ฅ[/i]
      Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi note 3 Pro Gold 3/32
      Την ημερομηνία αγοράς: 31/8
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν μπήκα στον κόπο...
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 μέρες μεNL
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πρώτη φορά Xiaomi πρωτη φορά yeso...Την επόμενη μέρα της παραγγελίας το πρωί μου είχε στείλει μήνυμα οτι μου το έστειλε με το tracking number του!Το έψαξα γενικά πολυ με τα πιο γνωστά κινεζομαγαζα και κατέληξα σε αυτον διοτι φανηκε ο πιο τημιος ειλικρινής και άμεσος σε μηνύματα και απαντήσεις! Αφού του εστειλα την παραγγελία και την πληρωμή του είπα οτι δεν μπορεί να μου αρνηθεί μια έξτρα θηκουλα οπως και εκανε(επίσημη mi με καφέ δέρμα και χρυσό πλαίσιο να ταιριάζει με το κινητο). Του ζήτησα να μου στείλει το κινητό οπως ακριβώς το παίρνει από την Xiaomi χωρίς σεταρισμα χωρις κινεζορομ χωρις τίποτα και συμφώνησε αμέσως (επίσης ειχε συμφωνήσει και ο vickmall εν αντιθέσει με banggood που τα ανοιγει) Κάπως ετσι μου ήρθε το κινητουλι με τις ζελατινες κλπ! Το πακέτο τούμπανο με τρακινκ ναμπερ και πολυ γρήγορα... Γενικά χάρηκα πολυ με ολα (έξοδα χρόνο αποστολής δώρα κινητό) φλασαρα και ελληνική ρομ και το κινητό πυροβολαει πραγματικά!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521
      Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi5 64GB Black
      Την ημερομηνία αγοράς: August 3, 2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Απροβλημάτιστη αγορά συνεχεί ενημέρωσει το που βρίσκεται με το track Number

Την επωνυμία της επιχείρησης: gearbest.com
      Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Bluetooth V4.1 Hands Free Earphone
      Την ημερομηνία αγοράς: Sep 02, 2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Απροβλημάτιστη αγορά
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Την Διεύθυνσή της (URL): Bang good.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: NOHON 3060mAh Battery BM45 For Xiaomi Redmi Hongmi Note 2 With Waterproof Bag
      Την ημερομηνία αγοράς: 06.09.2016 order, 09.09.2016 shipping
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Απροβλημάτιστη αγορά και γρήγορη αποστολή. Η μπαταρία είδη μπήκε στην συσκευή για τις πρώτες δοκιμές :D

Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Black Air Vent Universal Car Holder Smart Phone Holder
      Την ημερομηνία αγοράς: 08.09.2016 order, 09.09.2016 shipping
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 11 ημέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Απροβλημάτιστη αγορά και γρήγορη αποστολή για πακέτο χωρίς tracking number.
      Πολύ καλής ποιότητας βάση αυτοκινήτου για σύνδεση σε αεραγωγούς, την έχω αρκετό καιρό και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
      Έχουν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους μιας και ήταν για φίλους.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή συνδέσμων προϊόντων ().

• Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
      • Την Διεύθυνσή της (URL) : vickmall.com/
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: xiaomi redmi note 3 pro ( ένα ασημί )
      • Την ημερομηνία αγοράς: 15 / 09 / 2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 2 ημέρες ( από Ευρωπαϊκή αποθήκη )
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Κανένα παράπονο. Πολύ καλή συσκευασία + tempered glass και TPU Silicone θήκη δώρο.
      • Πολύ καλή εξυπηρέτηση και εξαιρετικά γρήγοροι
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: Aliexpress
      • Την Διεύθυνσή της (URL) : Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: συναγερμός G3B
      • Την ημερομηνία αγοράς: 19/8/16
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Κάπου 18 μέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις άμεσα κι έδωσε λύσεις όταν χρειάστηκε.
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Άριστος κύριος, εξυπηρετικότατος και δέχτηκε να στειλει τον συναγερμό σε 2 πακέτα αντί για 1 με δικά του έξοδα για να μην ρισκαρω το τελωνείο λόγο όγκου και βάρους.

Even dead i will fight.
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying
      • Την Διεύθυνσή της (URL) : Online Shopping for Smartphone, TV Box, Tablet PC, RC Quadcopter, VR Headset at Geekbuying
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: redmi note 3
      • Την ημερομηνία αγοράς: 01/ 09 / 2016
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 ημέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Κανένα παράπονο.
      Μi Mix 2
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Portable Flexible USB Mini Fan For Power Bank Laptop
      Την ημερομηνία αγοράς: 08.09.2016 order, 10.09.2016 shipping
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 ημέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Απροβλημάτιστη αγορά και γρήγορη
      αποστολή. Πολύ καλή απόδοση, δεν το περίμενα. 8o

Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Aluminium Alloy Portable Mini Bluetooth Speaker For Cellphone Tablet
      Την ημερομηνία αγοράς: 08.09.2016 order, 11.09.2016 shipping
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12 ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): α πέτυχα σε προσφορά με 9 δολάρια και πήρα δύο. Έγινε ένα μπέρδεμα με την παραγγελία στην αρχή αλλά τελικά με το chat support λύθηκε το πρόβλημα άμεσα και μου έδωσαν και tracking number αν και δεν είχα βάλει. Πολύ ικανοποιημένος από την ποικιλία, τις τιμές και την εξυπηρέτησή τους.