Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi VR Glasses, Xiaomi Zi5 Battery Charger, Xiaomi Pistons Basic Edition, OTG Cable Type C, Φορτιστή για Mi Band 2, Βραχιολάκια Mi Band 2
      Την ημερομηνία αγοράς: 13-9-2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Έχω κάνει αρκετές αγορές τελευταία από το Gearbest και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλός χρόνος παράδοσης, καλή συσκευασία, γρήγορη αποστολή μετά την παραγγελία.
      Won't Back Down
    • 1) Xiaomi Redmi Pro 32/3GB(πετυχα flash sale στα 229$ :mrgreen: )
      Xiaomi Redmi Pro 32GB 4G Phablet-242.99 and Online Shopping | GearBest.com Mobile
      2)Αγορά: 16/9/2016, παραλαβή 30/9/2016 σε νησί με nl post (14 μέρες).
      3) Βαθμολογία 10-ηρθε μεσα σε σούπερ "φυσαλίδα" κ όπως το χα ζητησει/σφραγισμένο κ απείραχτο.
      4) πολλές αγορές το τελευταίο διάστημα και σε όλες υπερ-ευχαριστημενος με το μαγαζί.
      :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή συνδέσμου ().

• GEAR-WORST DOT COM

Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL): GEAR-WORST DOT COM
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Wireless Bluetooth 4.0 Speaker, Bluetooth 4.0 Speaker, Bluetooth V4.1 Hands Free Earphone, Bluetooth Stand Holder for Car
      Την ημερομηνία αγοράς: 20-9-2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ εμφανισιακά και πολύ πρόχειρο πακέτο, ΔΕΝ ήταν καν πακέτο, αλλά ένας απλός φάκελος με μικρές φυσαλλίδες αέρα που περιείχε τα 4 διαφορετικά προϊόντα. Το χειρότερο όμως απ'όλα είναι ότι οι δύο συσκευασίες μέσα στο φάκελο, ήταν ΑΝΟΙΧΤΕΣ!!! Το ένα απο τα δύο (το Bluetooth V4.1 Hands Free Earphone) ήταν εμφανώς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, αφου και βρώμικο ήταν και τα περιεχόμενά του ήταν "στριμωγμένα" κακήν-κακώς μέσα στο ανοιχτό (χωρίς ζελατίνα) πακέτο του! Το ένα ηχείο (Wireless Bluetooth 4.0 Speaker), ήρθε επίσης χωρίς ζελατίνα και με εμφανώς ανοιχτό κουτί συσκευασίας απο πριν...
      Τα άλλα δύο προϊόντα ήρθαν κανονικά σε σφραγισμένα κουτιά!
      Οι άνθρωποι πια έχουν γίνει τελείως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Δεν έχω καν το κουράγιο να ασχοληθώ μαζί τους και να κάνω dispute στο PayPal (αν και θα τους άξιζε!!) για μεταχειρισμένα προϊόντα ή να τους γράψω παράπονα κ.λ.π.! Αν σας ρωτήσουν τα παιδιά σας, "τι σημαίνει έλλειψη συνείδησης, επαγγελματικότητας και σεβασμού προς το πελάτη?" να τους δείξετε το συγκεκριμένο κινεζοκατάστημα! Απλά ήταν η τελευταία φορά που πήραν χρήματα απο μένα...οι "πανυγηριτζήδες"!!

EDIT (3 μέρες μετά): Τελικά το ηχείο που ήρθε ανοιχτό, παρουσιάζει ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και κάνει πολλές και συχνές διακοπές και παραμορφώσεις! Το δοκίμασα με πολλά διαφορετικά MP3s και με τα ίδια MP3s το άλλο ηχείο (το σφραγισμένο) έπαιζε τέλεια! Είναι, πλέον εμφανές ότι μου έστειλαν κάποια επιστροφή πελάτη! Η απόλυτη επιβεβαίωση ότι οι άνθρωποι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
    • Διαφήμιση
    • 1) Xiaomi Redmi Note 3 Pro 16/2GB
      GEEKBUYING
      2)Αγορά: 24/9/2016, παραλαβή 06/10/2016 σε νησί με sg post (12 μέρες).
      3)Συσκευασία: Βαθμολογία 10-ηρθε τυλιγμένο με αφρώδες υλικο-σουπερ κ ενώ το χα ζητησει/σφραγισμένο κ απείραχτο, αυτοί του φύτεψαν τη γνωστή κ διασημη έκδοση 8.0.1.0.0...δε βαριέσαι...ένας οδηγός (του miui.gr) δρόμος είναι... :mrgreen:
      4) 1η αγορα, βαθμολογία 8 (επειδή ξέρω να ξεφορτωθω εύκολα την προβληματική εκδοση), αλλιώς 5!!!! :lol:

Άσχετο:
      @caeser, δεν τους έχουν διδαχθεί τους Ιταλους Αυτοκράτορες οι Κινέζοι, γι αυτό δεν τους σέβονται!!

Εμένα, επειδή τα σέβονται πολύ τα σκουλήκια, μου συμπεριφέρονται "αυτοκρατορικά".. :lol:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Router, Xiaomi Amplifier X2, pet toys etc.
      Την ημερομηνία αγοράς: 18-9-2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μια χαρά ήταν η συσκευασία όλων. Δεν έχω καμιά απαίτηση από τα μικροπράγματα, αλλά το Router και τα Amplifiers ήταν τέλεια.

Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB
      Την ημερομηνία αγοράς: 18-9-2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 ημέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Όλα τέλεια. Συσκευασία, δωράκια, ROM.
      Won't Back Down
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: www.minideal.net
      Την Διεύθυνσή της (URL): www.[i][b]minideal.net[/b][/i]
      Tι ακριβώς αγοράσατε: redmi note 3 pro 32gb rom
      Την ημερομηνία αγοράς: 1-6-2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Θετικότατα , με tracking number, με 24/7 support Skype.
    • Την επωνυμία της επιχείρησης:Gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL):Gearbest
      Tι ακριβώς αγοράσατε:xiaomi 150mbps Portable USB2.0 Mi WiFi Access Point Adapter, xiaomi Mi Key Smart, xiaomi 3.5mm Anti-dust Plug Earphone jack cap with charge port plug set, micro usb to usb 3.1 type-c transfer adapter.
      Την ημερομηνία αγοράς: 25-9-2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 ημέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ευχαριστημένος τα αντικείμενα μέσα στις θήκες τους σφραγισμένα.
    • Διαφήμιση
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Mi Smart Wifi Remote Control Multi-fuctional gateway
      Την ημερομηνία αγοράς: 23-9-2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 ημέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):Το έστειλαν μετά από 3 μέρες απ'ο όταν είχα κάνει την παραγγελία και επειδή ήταν σε προσφορά λέω έχει πλάκα να μου το κάνουν για την τιμή αλλά τελικά όλα οκ. Η συσκευασία ήταν μια χαρά!!

Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying
      Tι ακριβώς αγοράσατε:Original Xiaomi Roidmi 2s
      Την ημερομηνία αγοράς: [b]24-9-2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 ημέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία ήταν μια χαρά!!! Το είχαν σε προσφορά μισοτιμής!!!
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Την Διεύθυνσή της (URL): banggood . com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi redmi note 3 pro
      Την ημερομηνία αγοράς: 26-09-2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10 εργάσιμες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 5
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): είχε την miui 8.0.1 global είχε πρόβλημα η κάμερα και το google account, άλλα με πολύ προσπάθεια τα έφτιαξα. Μου έκανε εντύπωση ο χρόνος παράδοσης 10 ΜΕΡΕΣ WOW. Μάλλον επειδή βρισκόταν στο HK και από εκεί έρχονται πιο γρήγορα
      • Την επωνυμία της επιχείρησης:geekbying
      • Την Διεύθυνσή της (URL):geekbying.com
      • Tι ακριβώς αγοράσατε:xiaomi MI5 3/64
      • Την ημερομηνία αγοράς:9-9-2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:32 Μέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Ηρθε με global stable και κλειδωμένο bootloader.Δεν χρειάστηκα κάτι και με την βοήθεια της εδώ κοινότητας έκανα τα υπόλοιπα που ήθελα.
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):Θα έκανα αρνητικό σχόλιο για τον χρόνο αναμονής αλλά έπεσα σε κινέζικες διακοπές.2 φορές μάλιστα!!Απο την ώρα που έφυγε απο Κίνα βλέποντας το tracking number το παρέλαβα σε λίγες μέρες.Τέλος καλό όλα καλά!Άψογη επικοινωνία σε ότι χρειάστηκε να ρωτήσω ενδιάμεσα και καλή εξυπηρέτηση.Η συσκευασία καλή αν και έχω δεί και καλύτερες.Μέσα στο κουτί δεν υπήρχε εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής και με παραξένεψε αυτό.Αλλά δεν ξέρω αν έχει και ξεχάσανε να το βάλουνε ή αν δεν υπάρχει καθόλου και το βρίσκεις μόνο online.Το τηλέφωνο υπέροχο!!
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: geekbuying
      • Την Διεύθυνσή της (URL): geekbuying.com
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: xiaomi miband 2
      • Την ημερομηνία αγοράς: 03 / 10 / 2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10 μέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): μόνο θετικά σχόλια. πολύ καλή τιμή, μιας και το βρήκα σε προσφορά στα 25€. Ελλάδα έφτασε στις 6 μέρες, λόγω του ότι είμαι Κρήτη, ήρθε στις 10 μέρες. Πιστεύω θα ξανα κάνω παραγγελία.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pit13 έγραψε:

πολύ καλή τιμή, μιας και το βρήκα σε προσφορά στα 25€.
      Δεν μου φαίνεται και πολύ "προσφορά"!
      28$ είχε εδώ και 1 μήνα σε πολλά μαγαζιά.