- Την επωνυμία της επιχείρησης : Eglobal Central
- Την Διεύθυνσή της (URL): DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 4 Dual Sim 16GB
- Την ημερομηνία αγοράς: 04/05/2017
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 9 εργάσιμες μέρες απο την ημερα αποστολης
- Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το κινητό ήταν σε αρίστη κατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα με την Official κινεζική rom . Τα παράπονα μου ειναι οτι του ειχα στείλει μήνυμα για να τον ρωτήσω με ποια rom θα έρθει τελικά γιατί ειδα δεν υπάρχει official global ακομη . Μου απάντησε 3 μέρες αφού έκανε την αποστολή .
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
-
- Την Διεύθυνσή της (URL): DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi5s 4/32 και mi5s plus 4/64
- Την ημερομηνία αγοράς: 15/04/2017
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10εργάσιμες μέρες απο την ημερα αποστολης
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Τα κινητα ήρθαν σε αρκετά καλή κατάσταση εξων απο την μια γωνία του κουτιού απο το plus, φαινόταν να εφαγε κάπου ενα μικροσουτ, μικροτσακιση, αλλα τα τηλεφωνα σε άψογη κατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα. με την global stable επανω κ τα 2, 8.0, 8.0.4.0 (MBGMIDI) Τα παράπονα μου ειναι οτι, παρήγγειλα με τον κολλητό μαζί ο οποιος ως τώρα δεν εχει παρει κινητό στην ωρα του. Έτσι την πάτησα μαζί του κ ενω αρχικά πηραμε 2x5s μου εστειλαν μήνυμα πως τον ενα ειχε ελλειψη στο στοκ. Καθυστερηση ενημέρωσης λογω πασχα, ειχε περασει μενα 5νθημερο. Ειπε θα εχουν λογικά σε καμια βδομάδα. Τελικα τηλεφωνο πουθενα 4/32 σε στοκ μου προτειμαν ακυρωσει του ενος η αλλαγη παραγγελίας. Οποτε του γραφω βαλε το plus στην παραγγελία, το οποίο αργησε μια βδομαδα για το στοκ έτσι επισημα τα εστειλαν 16/5 και τα πηραμε σήμερα χερι. Τηλέφωνο ειχα οπότε δεν με πολύ πείραξε η καθυστερηση, οχι οτι μου αρεσε αλλά αφού παρήγγειλα με γκαντέμη τι να έκανα περιμενα. Επειτα με κρατουσε ζεστό κ το σήριαλ με τον "Νταλαρα" ελεγα να εριχνα κ σε αυτον μια παραγγελία με τον κολλητό για το Μι6 αλλα τελικά το αναθεωρησαμε....και εζησαν αυτοι καλά κ μεις καλύτερα!!!
-
google translate? με το ζορι να βγαλω ακρη
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
google translate? με το ζορι να βγαλω ακρη
Άρα, δεν χρειάζεσαι Google.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
- Την επωνυμία της επιχείρησης :buytaobao1688
- Την Διεύθυνσή της (URL): Taobao 1688 buying agent
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Kingston 16gb micro sd card
- Την ημερομηνία αγοράς: 20/04/2017
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 27 ημέρες
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Βασικά πρόκειται για forwarder του toabao.com που κανονικά στέλνει μόνο εντός Κίνας και έχω να πω τα καλύτερα παιδιά. Άψογοι και με πολυ καλές τιμές και το σημαντικότερο αποστέλλουν προιόντα και με China post.
- Την επωνυμία της επιχείρησης :buytaobao1688
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Gearbest
- Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest.com - The Best Gear, Gadgets and Novelties
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Alfawise H96 Pro+ TV Box
- Την ημερομηνία αγοράς: 06/05/2017
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 33 μέρες
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το κουτί ήρθε σε καλή κατάσταση, χωρίς πρόβλημα. Η καθυστέρηση οφείλεται στις ελληνικές υπηρεσίες, αφού το δέμα κάθισε στο Ελ. Βενιζέλος από τις 16/5 έως τις 7/6 -πρώτη φορά τόσο πολύ.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: bangood
- Την Διεύθυνσή της (URL):Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi note 4 3/32 global black
- Την ημερομηνία αγοράς: 8/05/17
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 ημέρες
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν χρειάστηκε.
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): πολύ καλή συσκευασία, καλός χρόνος παραλαβής, οχι τελωνειο.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: bangood
-
- Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest.com - The Best Gear, Gadgets and Novelties
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi band 2
- Την ημερομηνία αγοράς: 26/05/2017
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 εργασιμες μέρες
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το κουτί ήρθε σε καλή κατάσταση, χωρίς πρόβλημα.
-
Ένταξη έχω κάνει μπόλικες παραγγελίες αλλά αυτήν αξίζει να την μοιραστώ.
Απο aliexpress
Αυτό AliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more
Σχεδόν τζάμπα
Free shipping και δωρο 2 προστατευτικά για το band.
Αποστολή 18/5 παραλαβή σήμερα!
Για τελωνείο ούτε λόγος!
Υ.Γ Ο ταχυδρόμος θεούλης,δεν ήταν κανείς σπίτι να παραλάβει και το έβαλε στο Post box!untracking γάρ!
Respect στον Κινέζο.You may think you can fly - but you better not try -
- Την επωνυμία της επιχείρησης mygad
- Την Διεύθυνσή της (URL) mygad.gr | Θεϊκή Τεχνολογία
- Tι ακριβώς αγοράσατε mi5s
- Την ημερομηνία αγοράς 24/06/2017
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 10'
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 3 ημέρες μεσολάβησε Σαββατοκύριακο
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) Δεν χρειάστηκε.
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Μόνο θετικά, άψογη συσκευασία, με acs courier, ρομ official όπως συμφωνήσαμε, με τεχνικό προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο, μου έκανε πραγματικά θετική εντύπωση.
- Την επωνυμία της επιχείρησης mygad
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Banggood
- Την Διεύθυνσή της (URL):LeTV LeEco Le Max 2 X820 5.7 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 Quad core 4G Smartphone Sale - Banggood.com sold out
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Leeco le max2 6/64
- Την ημερομηνία αγοράς: 9/6/2017
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες
- Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι Priority Direct Mail
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το κουτί ήρθε σε καλή κατάσταση, χωρίς πρόβλημα.
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Banggood
-
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ