Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το Μi4 απο το coolicool.com . Το εχει δοκιμασει κανεις ειναι αξιοπιστο; Εχει τελωνειακους φορους κλπ ξερει καποιος; Ευχαριστώ
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
-
Ο/H tasos77 έγραψε:
Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το Μi4 απο το coolicool.com . Το εχει δοκιμασει κανεις ειναι αξιοπιστο; Εχει τελωνειακους φορους κλπ ξερει καποιος; Ευχαριστώ
Τελωνείο υπάρχει πιθανότητα όπως με όλα τα μαγαζιά. Αν διαλέξεις απλό ταχυδρομείο, ελαχιστοποιείς την πιθανότητα. Εγώ από εκεί κάνω τις αγορές μου και δεν έχω πρόβλημα. Έχουν θέμα(thread) στο myphone , όπου μπορείς να τους ρωτήσεις ότι θέλεις.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
τις τελευταίες μέρες έχω κάνει δύο αγορές, πήρα το Xiaomi Mi4 4G, και μετά παρήγγειλα μια θήκη για αυτό.
Επωνυμία της επιχείρησης: minideal.net
Διεύθυνσή της (URL) minideal.net
Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4 16GB 4G
Την ημερομηνία αγοράς 10 Μαρτίου
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 21 μέρες (μέχρι την πόρτα μου στη Λευκάδα)
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Πολύ ευχαριστημένος, original, το έστειλαν με SG, χωρίς έξτρα κόστος, μαζί με κάτι δωράκια
Την επωνυμία της επιχείρησης Merimobiles
Την Διεύθυνσή της (URL) Merimobiles.com
Tι ακριβώς αγοράσατε Xiaomi Mi4 Wake Clamshell Protective Sleeve Leather Smartcase (αξία 6.40 ευρώ)
Την ημερομηνία αγοράς 3 Απριλίου
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 0
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε Δεν το πηρα ποτέ
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10)
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Μετά από 4 μέρες που ολοκλήρωσα την παραγγελία και πλήρωσα άμεσα με paypal, μου ζήτησαν να πληρώσω 14$ παραπάνω για την αποστολή, ενώ μου είπαν ότι δεν έχουν τη blue που παρήγγειλα, αλλά μόνο μαύρη θήκη. Προφανώς ζήτησα ακύρωση της παραγγελίας.
Αυτά από εμένα! -
To Merimobiles μου έχει κάνει σχεδόν τα ίδια σε μένα, έστειλε 2 μεταχειρισμένα Κ900 σε μέλη του Myphone...γενικώς έχουν φάει μαύρο από εμένα και δεν το συνιστώ σε κανένα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γι' αυτό έχουμε αυτό το thread...
για να αλληλοενημερωνόμαστε για τέτοιες αλλαγές στην συμπεριφορά e-shops και για το μαύρισμα τους.
-
Επωνυμία της επιχείρησης: XiaomiShop νυν Honorbuy
Διεύθυνσή της (URL): Buy Xiaomi, Meizu, Huawei, OnePlus phones, tablets - HonorBuy Mobile Shop
Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4G μαζί με tempered glass
Hμερομηνία αγοράς: Οκτώβριος 2014
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 3 εργάσιμες μέρες από Europe Warehouse Με DHL Express
Την αξιολόγησή σας για το After Sales: Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολύ ευχαριστημένος, original και τα ψιλοδωράκια τους μέσα (πενάκι, ζελατίνα προστασίας και θήκη αναδιπλούμενη)
ν εξαιρέσουμε τα μεταφορικά που ήταν ομολογουμένως τσουχτερά γύρω στα 35Ε και τα τσαλιμάκια που μου έκανε ο courier της DHL ότι τάχα δεν είναι υποχρεωμένος να περιμένει να τσεκάρω αν το πακέτο είναι οκ πριν υπογράψω, όλα τα άλλα καλά.
Επειδή ψάχνω αυτό το διάστημα να αγοράσω Tablet και αναζητώ αξιόπιστη λύση απο Eu direct βρήκα ένα site από Γερμανία Onda europe shop όπου με την ίδια υπηρεσία της DHL τα μεταφορικά είναι μόλις 4Ε. Μου κάνει εντύπωση γιατί το xiaomishop με χρέωσε με 35!!!(αγιογδύτες)
---------
Sorry για το offtopic
Και κάτι ασχέτο μετά το πέρασμα της τελευταίας stable 4.1.0 και του fix για root.. Πρώτη φορά παρατήρησα το κινητό να ανεβάζει θερμοκρασία μετά από 10 λεπτά παιχνιδιού CSR Racing.... Βέβαια μπορεί να είναι άσχετο με την RΟΜ και απλά να παρατήρησα την άνοδο της θερμοκρασίας (στο χώρο επάνω αριστερά δίπλα στην camera) τώρα. Επίσης και στην προηγούμενη STABLE και στη νέα όταν αφήνω ανοιχτό το wifi για ώρες όταν επιχειρώ να ανοίξω browser, σαν να μην δουλεύει αμέσως το WIFI μερικές φορές χρειάζεται να ανοιγοκλείσω τον διακόπτη και άλλες να κάνω RR το τηλέφωνο. Άλλες πάλι λειτουργεί από μόνο του. Αν κάποιος έχει παρόμοιο θέμα ας ενημέρωσει
Αυτάααααα -
Ο/H LordStark έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση γιατί το xiaomishop με χρέωσε με 35!!!(αγιογδύτες)
Τα ονομάζουν μεταφορικά αλλά απλά είναι η επιβάρυνση για τον εκτελωνισμό στην Γερμανία!!! -
Μολις εκανα παραγγελεια την power-bank 10400 απο gearbest.
το ματι μου επεσε σε αυτο:
Original Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank Portable Charger for Samsung Galaxy iPad iPhone 6 Plus 6 5 5S 5C HTC ONE M9 Tablet etc.-17.35 and Free Shipping| GearBest.com
γιατι κατι μου λεει οτι ειναι fake?
στο official site δεν το εχει:
mi.com/en/mipowerbank/ -
Ο/H iliasbass έγραψε:
Original Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank Portable Charger for Samsung Galaxy iPad iPhone 6 Plus 6 5 5S 5C HTC ONE M9 Tablet etc.-17.35 and Free Shipping| GearBest.com
mi.com/en/mipowerbank/
Μάλλον έκοψαν μερικά mA => Mi Power Bank - Xiaomi-Miui Hellas -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H iliasbass έγραψε:
mi.com/en/mipowerbank/
Μάλλον έκοψαν μερικά mA => Mi Power Bank - Xiaomi-Miui Hellas
Και όμως λένε ότι είναι άλλο...
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Την επωνυμία της επιχείρησης: ibuygou
Την Διεύθυνσή της (URL): ibuygou.com
Tι ακριβώς αγοράσατε: 2 Mi keys,
Original Xiaomi Marilyn Monroe Mouse Mat,
Xiaomi Personal Note Book,
Xiaomi Mi Smart Power Strip Plug Adapter
Την ημερομηνία αγοράς: 20/04/2015
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): Ήρθε ειδοποίηση να το παραλάβω, θα το κάνω αναγκαστικά την Τρίτη.
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1 μήνας και 10 μέρες νομίζω είναι αρκετός χρόνος, αν και σε email που αντάλλαξα με το ανάλογο τμήμα ήταν πάντα εξυπηρετικοί και σωστοί.
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Ελπίζω να μη χρειαστεί τίποτα ή να βρω κάτι χαλασμένο.
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Γενικά θετικά. Μεγάλη γκάμα σαν e-shop, καλές τιμές, εξυπηρετικοί, άμεσοι στην επικοινωνία. Μένει να δω και το προιόν.Won't Back Down -
Ο/H iliasbass έγραψε:
Mi Power Bank - Mi Global Home
Υπόψιν διάβαζα αυτές τις ημέρες στο θέμα τους στο myphone για ένα μέλος που παρέλαβε fake power bank από αυτούς. Έλεγε μάλιστα ότι ο κωδικός που είχε, όταν τον τσέκαρε ανακάλυψε ότι είχε χρησιμοποιηθεί μόνο 6700 φορές, κάτι που φάνηκε φυσιολογικό στον εκπρόσωπο του Gearbest!!!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή