Oh my...
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
-
Ο/H perpetas έγραψε:
Την επωνυμία της επιχείρησης: ibuygou
Την Διεύθυνσή της (URL): ibuygou.com
Tι ακριβώς αγοράσατε: 2 Mi keys,
Original Xiaomi Marilyn Monroe Mouse Mat,
Xiaomi Personal Note Book,
Xiaomi Mi Smart Power Strip Plug Adapter
Την ημερομηνία αγοράς: 20/04/2015
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): Ήρθε ειδοποίηση να το παραλάβω, θα το κάνω αναγκαστικά την Τρίτη.
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1 μήνας και 10 μέρες νομίζω είναι αρκετός χρόνος, αν και σε email που αντάλλαξα με το ανάλογο τμήμα ήταν πάντα εξυπηρετικοί και σωστοί.
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Ελπίζω να μη χρειαστεί τίποτα ή να βρω κάτι χαλασμένο.
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Γενικά θετικά. Μεγάλη γκάμα σαν e-shop, καλές τιμές, εξυπηρετικοί, άμεσοι στην επικοινωνία. Μένει να δω και το προιόν.
Σε άψογη κατάσταση όλα τα προιόντα.
Αυτό που μένει τώρα είναι να βρω αντάπτορα για το πολύμπριζο ( βοήθεια κανείς που να γνωρίζει; )
Και τη πιο πρόσφατη έκδοση του mi key application και στα ελληνικά αν υπάρχει ( βοήθεια κανείς επίσης; )
Μόνο αρνητικό λοιπόν από ibuygou ο χρόνος παράδοσης.
Κατα τ'άλλα άψογοι!Won't Back Down -
-
Εγώ 4 φορές....
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εγώ 4 φορές....
Θέλω να αγοράσω το mi4i... Είναι όντως σε 3-5 μέρες εδώ το κινητό;; ςOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
DHL = 48 ώρες
Την τελευταία φορά, παράγγειλα Τρίτη ξημερώματα και παρέλαβα Πέμπτη απόγευμα.... -
Ακόμα δεν μπόρεσα να κάνω παραγγελία.... Κάποια βοήθεια....Official Miui Global Beta Tester
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει εκεί έξω από e-shop. 2-3 μερες από όταν κάνεις την παραγγελία το έχεις στα χέρια σου. Που δυσκολεύεσαι ακριβώς και δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία?
-
-
Δεν είναι απλώς μεταφορικά.
Είναι και ο φόρος μέσα.
Οι τιμές που αναφέρει είναι χωρίς τον φόρο.
Έτσι στην τελική τιμή, ως μεταφορικά είναι η αξία των μεταφορικών + ο φόρος.
Τους έχω ενημερώσει πως με αυτόν τον τρόπο μπερδεύεται κάποιος.
Πάντως είναι από τα καλύτερα και ποιό γρήγορα e-shops που κυκλοφορούν, και χρησιμοποιεί πάντα την DHL στις αποστολές του. -
-
241€ το παράγγειλα... Με το κουπόνι... Απο honorbuy.com την Τετάρτη θα είναι στα χέρια μου... Το mi4i... Θα είμαι ο πρώτος; ή υπάρχει και; ίσως άλλο;;;Official Miui Global Beta Tester
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...