Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Φίλοι εγω αγόρασα το mi4c απο το honorbuy.com και συγκεκριμένα απο eurowarehouse.Παραγγελία έγινε Δευτέρα 12/10/2015 το βράδυ Τετάρτη πρωί ειχα το κινητό σατ χέρια μου παραθέτω και το traction απο dhl

dhl.gr/el/express/tracking.htm…600002333662084&brand=DHL

Λοιπον οτι ειχα δει στο site κατι θηκουλες και ζελατινες προστασιας που ειχα παρει ολα ηταν ωπος τα περιέγραφαν χωρίς καμία αποκλιση.Εγω έμεινα πολυ ευχαριστημένος πρωτη φορα αγορασα απο αυτους...μου φανηκαν λίγο ακριβα τα μεταφορικά (35,00€)...αλλα μεσα σε δυο ημέρες τειχα τα πράγματα.....
    • μπορει καποιος γνωστης να μου πει με τι ταχυδρομειο ειναι το δεμα αυτο?RN113779171MY τι ειναι το my πρωτη φορα το βλεπω..
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Ο/H sifnos1 έγραψε:

μπορει καποιος γνωστης να μου πει με τι ταχυδρομειο ειναι το δεμα αυτο?RN113779171MY τι ειναι το my πρωτη φορα το βλεπω..

Malaysia Post

Images
      • url.jpg

9,62 kB, 388×130, viewed 712 times
    • Διαφήμιση
    • Συνήθως αγόραζα από Aliexpress, έχω δύο standard προμηθευτές απ΄τους οποίους αγοράζω tablets.
      Το 1ο μου Xiaomi το αγόρασα από Minideal (λόγω paypal). Έμεινα ικανοποιημένος.

Επωνυμία της επιχείρησης
      : Minideal
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): minideal.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 2 2GB (2014813)
      Ημερομηνία αγοράς: 06/10/2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 8 ημέρες με Singapore post
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν το έχω χρειασθεί
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): το έστειλαν με multi rom. Είναι γνήσιο. Πολύ γρήγορη αποστολή, δεν έπεσα σε γιορτές.
      Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
      Tablet: Ramos i9
    • Αγόρασα μια οθόνη για το mi 4 και δυο tempered glass για τα mi4,mi4i
      Επωνυμία της επιχείρησης: Vifocal
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): vifocal.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Tempered Glass 9H Screen Protector For Xiaomi Mi 4i Mi4i Smartphone + LCD Display + Touch Screen Glass For Xiaomi Mi4 M4 4 Smartphone
      Ημερομηνία αγοράς: 10/9/2015
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10 ημέρες με Singapore post
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): κάκιστη. Έστειλα 4 email και κάθε φορά μου απαντούσαν ότι θα το κοιτάξουν. Η ιστορία κράτησε σχεδόν ένα μήνα. Τελικά πήρα τα λεφτά μου πίσω όταν έκανα claim στο paypal
      Τα σχόλιά σας(Αρνητικά): κομμένο καλώδιο στην οθόνη για το mi4. Το tempered glass για το mi4i δεν εφάρμοζε στο κινητό.
    • Επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4c, Mi Band black, Pistons 3rd, tempered glass, θήκη xiaomi
      Ημερομηνία αγοράς: 09/10/2015
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 ημέρες με Singapore post (επαρχία)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν το έχω χρειαστεί
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ο "γλυκός" κινέζος του yeso 521 αποδείχθηκε τίμιος. Ωραία συσκευασία, πολλά προστατευτικά στο εσωτερικό του δέματος, νορμάλ χρόνος αποστολής-παράδοσης.
      Μου έκανε δώρο ένα λουράκι mi band γαλάζιου χρώματος και μια θήκη. Απαντούσε γρήγορα σε όλα τα μειλς. Θα αγοράσω ξανά από τον ίδιο στο εγγύς μέλλον...

Tι ακριβώς αγοράσατε: Pistons 3
      Ημερομηνία αγοράς: 07/10/2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8 ( O yeso521 μου εστειλε Tracking number την επομενη μερα, αλλά η PostNL καθυστερησε αρκετά)
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 ημέρες με PostNL με free shipping
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μου εστειλε ΓΝΗΣΙΑ ακουστικά, σε πολυ προσεγμενη συσκευασία και στα μαιλ του ηταν πολυ ευγενικός και πολυ γρηγορος. Μου έκανε πολυ καλη ενυτπωση!
      “The only freedom you truly have is in your mind, so use it.”
    • Διαφήμιση
    • αγορα απο 1949deal xiaomi redmi note 2 prime ευχαρειστιμενοσ δωρακι δεν ειχε παρελαβα σε 18 ημερεσ γνησιοτατο :thumbup:
    • Επωνυμία της επιχείρησης: Allbuy
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): allbuy.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Pistons 3, Xiaoyi Ants 720p Night Vision
      Ημερομηνία αγοράς: 9/9/15 , 1/10/15
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9. Λίγο χτυπημένη η συσκευασία της κάμερας, αλλά γενικά και οι δύο παραγγελίες έφτασαν πολύ καλά συσκευασμένες και όπως μου είχε υποσχεθεί η ιστοσελίδα του πωλητή.
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Βγάζουν λίγο παναγίες οι συγκεκριμένοι, ίσως το μόνο αρνητικό του μαγαζιού. Κάνουν τουλάχιστον 3 εργάσιμες να στείλουν, αλλά πάντα λιγότερο από 7 που (λένε ότι) είναι το μέγιστο. Στέλνουν με malaysia και αργεί κάπως η αποστολή, τα ακουστικά έκαναν 30+ εργάσιμες, ενώ η κάμερα 20+.
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 9. Μου είπαν στα παράπονα για την καθυστέρηση των ακουστικών με πολύ ευγενικό τρόπο και καλά αγγλικά να περιμένω λίγες μέρες ακόμα.
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Στα θετικά η πολύ χαμηλή τιμή γρηγορότερου ταχυδρομείου (2 ευρώ πρακτικά) και οι τιμές που θα έλεγα είναι προς τα κάτω όρια του Μ.Ο. σε κάποια προϊόντα, όπως τα ακουστικά, η κάμερα και το bluetooth χειριστήριο της mi. Στα αρνητικά η αργή αποστολή από το κατάστημα, το "κακό" ταχυδρομείο που επιλέγουν (malaysia post) και η μικρή ποικιλία. Κατά βάση είναι ρουχάδικο που προσφέρει ως "κράχτες" σε καλές τιμές κάποια από τα mi προϊόντα - γκάτζετ. Θαρρώ δεν πουλάει καν hardware (κινητά κλπ).
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Lenovo A806
      Ημερομηνία αγοράς: 07/10/2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9 (Καθυστέρηση της PostNL ενώ ο "γλυκούλης" ήταν από την πλευρά του συνεπής).
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 22 ημέρες (PostNL)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί (ευτυχώς) ακόμα
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ο γλυκούλης yeso είναι πολύ γρήγορος στις απαντήσεις του και στην αποστολή του δέματος. Θα τον ξανατιμήσω σίγουρα!
    • Επωνυμία της επιχείρησης: deal extreme
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): dx.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi band
      Ημερομηνία αγοράς: 14/10/2015
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 μέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν το έχω χρειασθεί
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Εδω και χρόνια αγοράζω χωρις κανενα θεμα.

Ατυχώς σήμερα βγήκε το mi band me heart rate που ήθελα...όποτε με βλέπω να παραγγέλνω ξανά στις 11 του μηνά.
    • Διαφήμιση
    • m.banggood.com/Original-Xiaomi-Piston-3-Reddot-Design-Headphones-For-Smartphone-p-971961.html

Παιδιά σορρυ αν δεν είναι σωστό το θέμα. Ξέρετε τι παίζει με αυτό; αν βάλετε και έναν κωδικό xmas06 λέει ότι βγαίνουν 11.22€.είναι όμως αυθεντικά;

Το είδα από γνωστό φόρουμ.