Γενικά Gearbest έχω καιρό να ψωνίσω. Αλλά το ίδιο μου έγινε και στο Banggood αλλά στίς 20 ημέρες με ενημέρωσαν και ήρθε επιστροφή χρημάτων της παραγγελίας, Χάθηκαν τα μεταφορικάΟ/H billphone έγραψε:
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Gearbest
- Διεύθυνσή της (URL) : gearbest.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε : 1 backpack ARCTIC HUNTER, 4 διάφορα μικροπράγματα (μπαταρίες, αντάπτορα φορτιστή κλπ)
- Την ημερομηνία αγοράς : 31/3/2019
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 1
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Ακόμα δεν παρέλαβα!
- Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Ακόμα δεν παρέλαβα!
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 1
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Λοιπόν βασικά η παραγγελία έγινε για το backpack. Χρησιμοποίησα και κάποιους πόντους μου που έληγαν τότε. Μετά από 10 μέρες που δεν κουνήθηκε τίποτα, άνοιξα ticket και ζήτησα εξηγήσεις. Α, μου λένε, αυτό είναι σε έλλειψη. Θα το παραλάβουμε σε ένα μήνα (11 Μαΐου), ενώ την ίδια στιγμή, το προϊόν στο site τους φαίνονταν άμεσα διαθέσιμο!! Αφού φώναξα, διαμαρτυρήθηκα κλπ είπα να περιμένω. 14 Μαΐου στέλνω μήνυμα γιατί δεν έστειλαν τίποτα. Α, μου λένε το προϊόν αυτό δεν θα το ξαναφέρουμε!! Έγινα Τούρκος! Φωνές κακό, τίποτα η υπεύθυνη, δεν καταλαβαίνει μία! Τελικά αποφασίζουν και μου στέλνουν 3 από τα 4 μικροπράγματα της παραγγελίας χωρίς να με ρωτήσουν αν τα θέλω μετά από αυτό το διάστημα. Τώρα είμαστε στις διαπραγματεύσεις για το τι ποσό και τι πόντους θα μου επιστρέψουν! Παλιότερα έβγαζα κάποια άκρη με το after sales support, τώρα μαγκέψανε! Σκέφτομαι να διαγράψω τον λογαριασμό μου από εκεί
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
-
Με το gearbest τα χαλάσαμε από το 2016.
Ενώ είχα κάνει παραγγελίες χιλιάδων € για εμένα και φίλους/πελάτες σε κάτι λάμπες led που κάηκαν στο 3μηνο μου είπαν πως δεν μπορούν να τις αντικαταστήσουν. Επειδή ήταν πολλές οι λάμπες οι οποίες σε 6 μήνες είχαν αποδημήσει όλες τους έριξα μια μουτζα και το γύρισα στο aliexpress.
Από τότε όλα καλά και δεν ξανακοιταξα πίσω.
Even dead i will fight. -
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία σε ένα θεματάκι που έχω με μια παραγγελία . Στις 23-11-2020 έγινε καταχώρηση παραγγελίας ενός τηλεφώνου στο Eglobal Central eu , στις 25/11/2020 είπα να τους ενοχλήσω για το πότε θα σταλεί, μιας και το site έλεγε in stock. Δέχομαι απάντηση ότι δεν υπάρχει απόθεμα και ότι θέλουν 2-3 μέρες να τσεκάρουν τους προμηθευτές τους. Επειδή έχω διαβάσει (εκ των υστέρων) διαφορά για αυτούς είπα μπας και βρεθεί κάποιος στην ίδια θέση με μένα και ενώσουμε τις αγωνίες μας αλλά πιο πολύ να δούμε την έκβαση των υποθέσεων του καθενός.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
ΑΕΚαρα μη τρελαίνεσαι...
Έχω αγοράσει και είναι εντάξει.
Αν δε το έχουν τελικά, ζήτησε τα λεφτά πίσω.
Πως αγόρασες; Ελπίζω με PayPal... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
ΑΕΚαρα μη τρελαίνεσαι...
Έχω αγοράσει και είναι εντάξει.
Αν δε το έχουν τελικά, ζήτησε τα λεφτά πίσω.
Πως αγόρασες; Ελπίζω με PayPal...
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
Κανα χρόνο περίπου.
2 βδομάδες.
Ναι. -
Βασικά μετά από πολλά μεηλ που τους έστειλα,δεν υπήρξε ποτε ουσιαστική επικοινωνία με αυτούς (τους ζαλισα τις μπάλες για το λόγο του ότι μου απαντούσαν με προφιξαρισμενα μηνύματα) μου ακύρωσαν την παραγγελία αφού τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσουν σε κάθε μία από ερωτήσεις μου , θα ακύρωνα την παραγγελία από το PayPal, και έτσι μου την ακύρωσαν από μόνοι τους κ είχα τα λεφτά μου πίσω την ίδια μέρα, γιατί συνήθως περνάνε κάποιες μέρες για να γίνει αυτό. Και σαν κερασάκι μου στέλνουν το κορυφαίο ... "If you have any TOP inquiries, don't hesitate to contact us". LoL. Ένα πράγμα που έμαθα από αυτήν την ιστορία είναι προτού παραγγείλω, θα ρωτώ αν υπάρχει stock κ και μετά θα υποβάλλω την παραγγελία μου. Αυτά.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
Ο/H skepasti21 έγραψε:
προτού παραγγείλω, θα ρωτώ αν υπάρχει stock κ και μετά θα υποβάλλω την παραγγελία μου.
-
παιδιά αποφάσισα να γράψω σε αυτό το νήμα γιατί το θεωρώ σχετικό για την ερώτησή μου. Αποφάσισα να αντικαταστήσω το note 7 και το note 8 της κόρης μου με το poco x3 NFC και το note 10.
Έψαξα πολλά μαγαζιά και στα περισσότερα έλεγε 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος για XIAOMI ενώ έδιναν επίσημες για άλλες εταιρίες! Έπρεπε να δω ακριβά τις συσκευές σε κάποια για να δώσουν εγγύηση αντιπροσωπίας για ένα χρόνο!
Τι συμβαίνει με το θέμα εγγύησης και ποιους πρέπει να εμπιστευτώ; -
Στην Ελλάδα δεν έχουμε αντιπροσωπεία. Και ο επίσημος διανομέας αναλαμβάνει να χειριστεί θέματα εγγύησης για τις συσκευές που έχει εισάγει ο ίδιος μόνο...
Οπότε καταλήγεις να είσαι με την εγγύηση του καταστήματος που το αγόρασες...
Δε βλέπω κάποιο προβλημα όμως με αυτό... -
Βρες ένα αξιόπιστο κατάστημα ώστε να είσαι σίγουρος για την εγγύηση και αγορασετο από εκεί. Βέβαια μπορείς να κάνεις και έξτρα ασφάλεια στο κινητό σου αν επιθυμείς. Υπάρχουν κάποιες ασφαλιστικές για τέτοια ασφάλεια αλλά πρόσεξε καλά τι ασφαλίζουν και τι όχι
Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μόλις παρέλαβα 27 Ιουλίου το mi 11 pro από το κατάστημα Tradingshenzhen η παραγγελία έγινε 5 Ιουλίου και όλα έγιναν όπως μου είπε ο πωλητής στην ...επαφή που είχαμε ήρθε με χαρτί ελέγχου και επιπλέον μου έβαλαν με πρωτοβουλία του προστασία οθόνης που δεν ενοχλεί σε ταχύτητα το αποτύπωμα πολύ καλή συνεργασία έμεινα ευχαριστημένος πολύ..Νικητας!!