Μην μπερδεύεις αυτά που φέρνει επίσημα η infoquest και τα πουλάνε τα puplik, kotsovolos κτλπ. Από την στιγμή που το πήρες από κατάστημα της Ελλάδος έπρεπε να έχει εγγύηση δύο χρόνια ή ένα τουλάχιστον εσένα δεν σε ενδιαφέρει αν είναι παραεισαγωγής. Δεν το λέω εγώ αλλά νόμος του κράτους που εναρμονίστηκε με νόμο της ΕΕ. Δες και εδώ Εγγύηση 1 χρόνος ή 2 χρόνια κινητά/tablet - Tablets - Insomnia.gr
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
-
Καλημέρα, έχουμε εμπειρία από το Tradingshenzhen???? Στο trustpilot έχει 4,7 άρα μάλλον είναι αξιόπιστο. Έχει αρκετή διαφορά στις τιμές από banggood και επίσης μια συσκευή που παραγγειλα από το banggood τέλη Σεπτεμβρίου δεν ήρθε ποτέ. Αυτό που μ ενδιαφέρει είναι με ποια ρομ ήρθε και σε τι κατάσταση βρισκόταν ο bootloader.
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@almichael απο το κατάστημα Tradingshenzhen αγόρασε ο scarbodyman το mi 11 pro όλα κομπλέ παρόλο που το ζήτησε με global(που πήρε πρόσφατα αναβάθμιση)και ήταν ενημέρωση για 5 ημέρες έξτρα καθυστέρηση παρόλα αυτά ήρθε γρήγορα και όλα άψογα και έχοντας πιστοποιητικό για έλεγχο καλής λειτουργίας..!!τώρα εσύ αποφασίζεις..!!Ηλίας
-
Global εννοείς την EU ή την επίσημη????
Την επίσημη που ο κωδικός έχει τα γραμΜάτα ΜΙ και όχι EU..!!Ηλίας
-
OK ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
-
Να σου πω την αλήθεια μπερδεύτηκα λίγο. Είχα την εντύπωση ότι πουλάνε μόνο τις κινέζικες εκδόσεις των συσκευών. Πώς περνάνε official global rom σε Κινέζικη συσκευή με κλειδωμένο bootloader? Ή τον ξεκλειδώνουν? Δεν ασχολούμαι πλέον με φλασαρισματα ρομ και έχω μείνει πίσω.
Κλειδωμένο έρχεται τώρα το σάιτ που λέγαμε ζητάει 5-7 ημέρες έξτρα για αποστολή με global MI νομίζω έχει επιλογή ψαξτο είχε έρθει με την 12.5.3 τώρα είδες έκανε μια αναβάθμιση που ήταν 3.2gb δουλεύει άψογα τώρα πως τι να πω..!!Ηλίας
-
Μια τελευταία ερώτηση, αν γνωρίζεις. Το e-banking δουλεύει μ αυτή τη ρομ?
-
Άψογα. Ευχαριστώ πολύ!
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk