Δεν ξέρω τι έγινε αλλά μια χαρά εξυπηρέτηση έκανε.Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Περίεργο... εγω το δικό μου powerbank που το πήρα απο banggood το στείλανε με NL μαζί και με κατι άλλα πράγμαατα βέβαια χωρίς πρόβλημα...Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521
Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521
Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mitu Simple, Xiaomi 10400mah Power Bank και Xiaomi Piston 3 Earphone Black
Την ημερομηνία αγοράς: 5/01/2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Δείτε σχόλια.
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε.
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Άψογος!! 9/01 με στέλνει email με φωτογραφίες και tracking number και αποστολή με SF express μέσω Ολλανδίας. Μετά από 7 μέρες με στέλνει email και λέει: Dear Tasos Vasileiou Very sorry, the postNL method not accept the power bank. So we change the shipping method. The new tracking number is: RE106842188SE. It already sent out several days ago. Sincerely, yeso521. Όλα γνήσια. Από ότι κατάλαβα όλοι έχουν θέμα με τον τρόπο αποστολής μέσω Ολλανδίας.
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
ΟΙ Μπαταρίες (powerBnaks) κανονικά απαγορεύονται εισαγωγή από τρίτες χώρες, αλλά που να τις ελέγξουν όλες....Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
ΟΙ Μπαταρίες (powerBnaks) κανονικά απαγορεύονται εισαγωγή από τρίτες χώρες
Να το γνωρίζουμε μην την φάμε στο τελωνείο μεσημεριάτικα -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
ΟΙ Μπαταρίες (powerBnaks) κανονικά απαγορεύονται εισαγωγή από τρίτες χώρες
Να το γνωρίζουμε μην την φάμε στο τελωνείο μεσημεριάτικα
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Το δεύτερο Mi Band που αγοράζω για φίλο.
Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
Την Διεύθυνσή της (URL):banggood.com
Tι ακριβώς αγοράσατε: Miband
Την ημερομηνία αγοράς: 31 Δεκ 2015
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 Ημέρες
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Θετικά, παραλαβή μέσα σε λογικά πλαίσια
Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : honorbuy.com
- Την Διεύθυνσή της (URL): honorbuy.com/
- Tι ακριβώς αγοράσατε: honorbuy.com/268-bamboo-back-cover-for-xiaomi-mi-note.html kai honorbuy.com/227-ultra-thin-tpu-for-xiaomi-mi-note.html
- Την ημερομηνία αγοράς: 25/01
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 3 μερες
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):[i]Δεν χρειάστηκε [/i]
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): θετικοτατα! οτι πληρωνεις τελικα αυτο παιρνεις !Ναι εχουν πανακριβα εξοδα αποστολης αλλα στο Europe warehouse.! δεν ηθελα να μπλεξω με Κινεζικες Πρωτοχρονιες κτλ και να παραλαβω μετα απο 50 μερες , οποτε προτιμησα την Ευρωπαικη αποθηκη με το εξτρα κοστος βεβαια!
- ΥΓ1 . εχει γουστο το babmoo back cover αλλα το περιμενα λιιιιγο πιο γυαλιστερο το ξυλο !
- ΥΓ2. μονο το κινητο απομενει να παραλαβω! χαχα
- Την επωνυμία της επιχείρησης : honorbuy.com
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : yeso521
- Την Διεύθυνσή της (URL) : Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~
- Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi redmi note 2 16Gb
- Την ημερομηνία αγοράς : 11/1/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 16 ημέρες (πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με αγορά από Κίνα)
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν έχω χρειαστεί
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Πολύ καλές τιμές, απέστειλε αυθεντικό προϊόν, απάντησε πολύ γρήγορα σε ότι απορία είχα και έστειλε την παραγγελία χωρίς καθυστερήσεις με SF express (δωρεάν μεταφορικά). Το πακέτο ήταν προσεκτικά πακεταρισμένο και τυλιγμένο για να αντέξει τη μεταφορά χωρίς ζημιές. Αν χρειαστεί να ξανα αγοράσω κάτι θα τον προτιμήσω.
- Την επωνυμία της επιχείρησης : yeso521
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: FastCardTech
- Την Διεύθυνσή της (URL):Fastcardtech
- Tι ακριβώς αγοράσατε RedMi Note 2 (110Ευρώ!)
- Την ημερομηνία αγοράς: 08/01/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 μερες 2016-01-25 11:33
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) 10 . Δεν χρειάστηκε ποτέ !
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είναι το αγαπημένο μου μιας και έχω αναπτύξει και καλές σχέσεις με το προσωπικό . Όλα τέλεια μιας που δίνουν και κουπόνια μείωσης 5 Ευρώ παρακαλώ !
-
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
- Την Διεύθυνσή της (URL):Fastcardtech
- Tι ακριβώς αγοράσατε RedMi Note 2 (110Ευρώ!)
- Την ημερομηνία αγοράς: 08/01/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 μερες 2016-01-25 11:33
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) 10 . Δεν χρειάστηκε ποτέ !
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είναι το αγαπημένο μου μιας και έχω αναπτύξει και καλές σχέσεις με το προσωπικό . Όλα τέλεια μιας που δίνουν και κουπόνια μείωσης 5 Ευρώ παρακαλώ !
-
Ο/H vpolixron έγραψε:
Ειναι αξιόπιστο κατάστημα;Τα κινητά είναι γνήσια;Γιατί οι τιμές του είναι πολύ κάτω σε σχέση με άλλους που είχα δει.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Vickmall
- Την Διεύθυνσή της (URL) vickmall.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε : xiaomi redmi note 2 prime
- Την ημερομηνία αγοράς : 07/01/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : ό,τι δώρα μου είχαν υποσχεθεί τα είχαν περιλάβει, το τηλέφωνο ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 22 μέρες από την παραγγελία
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν χρειάστηκε
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : δεν είχα κανένα θέμα αν και ήταν η πρώτη μου αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Αν δεν είχαν και την αναβάθμιση του λογισμικού της SG Post θα το είχα και καμιά βδομάδα νωρίτερα.
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Vickmall
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: gearbest[*]
[*]Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
[*]
[*]Tι ακριβώς αγοράσατε: [b]Original Xiaomi Genuine Leather Wallet,Large Size Original Xiaomi Mouse Pads[/b]
[*]
[*]Την ημερομηνία αγοράς:14/1
[*]
[*]Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
[*]
[*]Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 μερες
[*]
[*]Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειαστηκε
[*]
[*]Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): δεν εχω κανενα παραπονο και ηρθαν σχετικα γρηγοραYou may think you can fly - but you better not try