[Miui 10 8.7.26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Το όνομα του παρόχου δεν εμφανίζεται σε καμία 10.
-
-
-
Όσον αφορά το whyred η xtrv δεν φλασσάρει προς το παρόν το firmware οπότε δεν επηρεάζεται το επίπεδο anti. (για τις άλλες συσκευές που έκανε την εμφάνιση του το arb δεν γνωρίζω να σου πω) Αλλά παρόλαυτά ακόμη και με official που φλασσάρουν firmware και άρα arb και οι δυο rom που αναφέρεις εχουν anti4 οπότε μπορείς να γυρίσεις.
-
Ας εξηγήσει κάποιος τι επιπλέον έχουν οι VIP. Δεν είναι θεμα κόστους καθώς είναι χαμηλό ούτε θέμα γκρίνιας. Αλλά όταν ένας vip βγάζει την ρομ για το Redmi note 5 Pro στους xda με aroma installer δίνοντας το vip link και εμπεριέχει τον ota updater, όλοι οι υπόλοιποι φαινόμαστε μαλακες.
Με συγχωρείτε για την φράση αλλά καταντά κοροϊδία για όσους έχουν πληρώσει έστω αυτό το μικρό αντίτιμο των 10 ευρώ.
Την καλημέρα μου και συγχωρέστε με το αγανακτισμένο ύφος μου. -
Προσωπικά διαφωνώ με το καθεστώς του VIP.
Ναι να μην έχεις διαφημίσεις, ναι να συμμετέχουν σε κληρώσεις μόνοι αυτοί, ναι να μπορούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά κάποια θέματα του foroum, αλλά να χρειάζεται να είσαι VIP για να έχεις πρόσβαση σε open source λογισμικό το βρίσκω άκυρο.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Προσωπικά διαφωνώ με το καθεστώς του VIP.
Ναι να μην έχεις διαφημίσεις, ναι να συμμετέχουν σε κληρώσεις μόνοι αυτοί, ναι να μπορούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά κάποια θέματα του foroum, αλλά να χρειάζεται να είσαι VIP για να έχεις πρόσβαση σε open source λογισμικό το βρίσκω άκυρο.
Πρόσβαση στον aroma installer έχεις οπου εγκαθιστας ή αφαιρεθεί εφαρμογές. Το λογισμικό παραμένει ανοιχτού τύπου. Απλά δίνει επιπλέον έλεγχο παραμετροποίησης στους vip
-
Το ίδιο πράγμα λέμε.
@osalonikios Οχι δε λετε το ίδιο. Οσοι δεν ειναι VIP δεν εχετε πρόσβαση σε ενα χαρακτηριστικό που προσθετουν τα παιδια. Το λογισμικό είναι το ίδιο.
-
Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας.
Ανοιχτό λογισμικό είναι κι ο καθένας μπορεί να προσθέτει και να αφαιρεί. Δεν συμφωνώ πως για να μπορώ να προσθέσω ή να αφαιρέσω χαρακτηριστικά της ROM θα πρέπει να είμαι VIP.
1.5 χρόνο VIP ήμουν έχω κάνει και Donate. Δεν ειναι θέμα κόστους. Θέμα αρχής είναι.
Είμαι στραβόξυλο. Τι να κάνω.
Ο καθένας όπως την βρίσκει.
OffTopic1. Η rom που κυκλοφορεί, είτε για τους vip, είτε για τους απλούς χρήστες, είναι η ίδια και μπορεί ο καθένας να κάνει ΟΤΙ θέλει σε αυτή. Η μόνη διαφορά είναι ότι η πρώτη έχει OTA.
2. Η συνδρομή είναι προαιρετική, εξάλλου μπορεί όποιος θέλει να κατεβάσει τη rom, να την πειράξει και να την εγκαταστήσει, χωρίς να είναι VIP.
3. Οι άνθρωποι που δοκιμάζουν, φτιάχνουν και βελτιώνουν τις rom, το κάνουν ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ, προσφέροντας τις γνώσεις τους και μεγάλο κομμάτι του -πολύτιμου- χρόνου τους.
4. Tα άτομα που κάνουν χρήση της vip συνδρομής βοηθάνε σημαντικά ώστε, πέρα από το 3, να μη χρειάζεται να προσφέρουν και χρήματα για τις λειτουργικές ανάγκες του forum, του server κλπ.
5. Open source και freeware είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο σημαίνει ότι είναι διαθέσιμος ο κώδικας και μπορεί να είναι δωρεάν, μπορεί και όχι, το δεύτερο σημαίνει ότι είναι δωρεάν αλλά μπορεί ο κώδικάς του να είναι ελεύθερος ή όχι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες