[Miui 10 8.7.26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H fanisanagn έγραψε:
Σε mi4c η xtrv δεν μου μπουταρε το κινητο, μονο η 8.7.12 δουλεψε και καμια αλλη, υπαρχουν ιδιαιτερες οδηγιες για την συγκεκριμενη συσκευη? εχω δυο mi4c στο ενα εχω την 10αρα(8.7.12) και στο αλλο την 9αρα και ειναι λιγο ξενερωμα(αφου πηγα να κανω update thn 8.7.12 και εφαγα τα μουτρα μου).. μπηκα twrp εκανα wipe dalvink/cache και μετα εκανα αγκατασταση ,χωρις αποτελεσμα ...λιγη βοηθεια θα την εκτιμουσα.
To αποτέλεσμα είναι αν κάποιος προσπαθήσει να περάσει έστω και 1 επιπλέον MOD ή Root, να μην έχει χώρο για την εγκατάσταση, και να καταλήγει η συσκευή σε No Boot.
Είμαστε στα όρια λοιπόν της διακοπής υποστήριξης της συσκευής αν δεν βρεθεί Source που δίνει μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο στο System.
O ποιο ασφαλής τρόπος να επαναφέρεις την συσκευή σου, είναι να κάνεις Flash μία ROM θα σου δούλευε αφού πρώτα κάνεις Wipe όλα τα διαθέσιμα Partitions.
Βέβαια, όσο είσαι σε TWRP recovery καλό είναι να συνδέσεις την συσκευή σου στο PC, και να μεταφέρεις πρώτα όλα τα προσωπικά σου αρχεία σε PC (φωτογραφίες - μουσική κτλ), για να μην τα χάσεις. -
Ο/H kostas_thess έγραψε:
Μόλις περάστηκε σε whyred,
Επιβεβαιώνω ότι μετά το flashαρισμα της ρομ και έλεγχο του anti επιστρέφει την τιμή 3!
Η gcam δεν λειτουργεί crasharei μολις ανοιχτεί, το adaway δεν το περασε μέσω arwma εγκαταστάθηκε μέσα απο το zip της rom χειροκινήτα και λειτουργεί κανονικά, το Dolby και το magisk περάστηκαν απο arwma και λειτουργούν κανονικά!
Με μια γρήγορη ματιά το πρόβλημα με την μαυρη σκιά στην οθόνη κλειδώματος και το Spotify υπάρχει ακόμα. Τυχαία βρέθηκε μόλις μια "μπακαλίστικη" λύση. Αν έχετε αναπτύξει την μπάρα ειδοποιήσεων ενώ παίζει το Spotify και ύστερα σβήσετε την οθόνη τότε στην οθόνη κλειδώματος το Spotify λειτουργεί κανονικά χωρίς την μαύρη σκιά!
Γενικότερα η απόκριση της συσκευής φένεται πολύ καλή (μετά απο 3-4 reboot βέβαια)
Προς το παρόν αυτά
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!! -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H fanisanagn έγραψε:
Σε mi4c η xtrv δεν μου μπουταρε το κινητο, μονο η 8.7.12 δουλεψε και καμια αλλη, υπαρχουν ιδιαιτερες οδηγιες για την συγκεκριμενη συσκευη? εχω δυο mi4c στο ενα εχω την 10αρα(8.7.12) και στο αλλο την 9αρα και ειναι λιγο ξενερωμα(αφου πηγα να κανω update thn 8.7.12 και εφαγα τα μουτρα μου).. μπηκα twrp εκανα wipe dalvink/cache και μετα εκανα αγκατασταση ,χωρις αποτελεσμα ...λιγη βοηθεια θα την εκτιμουσα.
Είμαστε στα όρια λοιπόν της διακοπής υποστήριξης της συσκευής αν δεν βρεθεί Source που δίνει μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο στο System.
O ποιο ασφαλής τρόπος να επαναφέρεις την συσκευή σου, είναι να κάνεις Flash μία ROM θα σου δούλευε αφού πρώτα κάνεις Wipe όλα τα διαθέσιμα Partitions.
Βέβαια, όσο είσαι σε TWRP recovery καλό είναι να συνδέσεις την συσκευή σου στο PC, και να μεταφέρεις πρώτα όλα τα προσωπικά σου αρχεία σε PC (φωτογραφίες - μουσική κτλ), για να μην τα χάσεις.
-
-
-
-
-
-
-
Ο/H gdy190 έγραψε:
Και εγώ τα ίδια στο redmi pro.
Περιμένουμε συσκευή για διαγνωστικά, ώστε να δούμε τι συμβαίνει και να γίνει Fix.....
H ROM αποσύρεται προς το παρόν.
Αν έχετε να μας στείλετε κάποια Logs από το TWRP ή την AROMA, θα βοηθούσε πολύ στο Debug του προβλήματος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες