[Miui 10 8.7.26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
Ο/H guardian1980 έγραψε:
Ευχαριστούμε για τις γρήγορες απαντήσεις για το Redmi Pro, υπάρχει κάποιο λινκ με την παλιά έκδοση να δοκιμάσω να βάλω γιατί εδώ και 3 ώρες δεν έχω ενεργό κινητό;; ευχαριστώ
Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η τελευταία! -
@dmarccosεδω vince.λοιπον μπαταρια καπως καλυτερα.http://www.mediafire.com/download_r[tabmenu][scallout][/scallout][/tabmenu]epair.php?flag=4&dkey=pelmf1ecdm7&qkey=x4xwf78qwm10451&ip=188.73.248.68&ref=3. Για τα grid βαλε αυτο με το twrp recovery κ εχεις λυση οπως εγω.δουλευει 1000 τα εκατο
-
στο δικο μου mido δουλευει το led κατα τη φορτιση, απλα προσεξα οτι δυο βραδυα (χθες και προχθες) με την 8.7.26, ενω το αφησα ολο το βραδυ να φορτισει με αναμμενο το led, το πρωι ηταν στο ιδιο ποσοστο που το ειχα βαλει το προηγουμενο βραδυ. δεν φορτιζε δηλαδη. θα το δω και σημερα το βραδυ και βλεπουμε.οταν ειναι ενεργοποιημενη η συσκευη, φορτιζει κανονικα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H tassosmer έγραψε:
Ο/H guardian1980 έγραψε:
You'll Never Walk Alone
-
-
-
Ο/H tassosmer έγραψε:
@MIUI_ART εννοείς το copy log που έχει η recovery; Βγάζει ένα recovery.log με πολλά πράγματα μέσα.
-
-
Εγκατέστησα τη ΡΟΜ πάνω απο την τελευταία σε libra χωρίς το fix. Όλα δουλευον μια χαρά έως τώρα. Δεν χρησιμοποιώ ROOT.
Στην καινούργια ρομ τα εικονίδια είναι πολύ μικρά καμιά βοήθεια πως να μεγαλώνουν και χάθηκε και η επιλογή πόσα επί πόσα εικονίδια μπορούμε να βάλουμε στην οθόνη, καταργηθηκε η έχει αλλάξει θέση αυτη οι επιλογη. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες