[Miui 10 8.7.26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H leo έγραψε:
Να το αφήσω όπως είναι?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ξέρει κανείς πότε θα βγει η καινούρια; γιατί με την τωρινή η κατανάλωση είναι πολύ υψηλή..
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Ο/H leo έγραψε:
Να το αφήσω όπως είναι?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Ο/H leo έγραψε:
Στην 9 υπάρχει καμιά πιο καινούρια να περάσω?
getrom.php?r=342&m=yes&app=false
Έχεις την τελευταία... -
Ο/H akisjes έγραψε:
Εδω και 2 εβδομάδες που δώσανε Ρομ σε miui 10 σε mi5splus δεν συνοδεύτηκε και με αλλαγή έκδοσης android.Κοίτα εάν δεν αλλάζεις έκδοση android από μόνη της η μετάβαση από 9 σε miui 10 δεν δημιουργεί θέμα οπότε δεν θέλει format data μόνο με τα wipes και όλα μια χαρά . Εννοείται ότι έχω natrium και έχω την τελευταία αrωma . Κοίτα όμως εγώ βάζω κάθε εβδομάδα και καινούργια Ρομ.Εαν είσαι πολλές Ρομ πίσω ενδεχομένως να χρειάζεται και format data(εάν αλλάζεις έκδοση android είναι επιβεβλημένο)
)μπορείς να μου προτείνεις κάποια που να εισουν ευχαριστημένος;Εγώ με αυτήν που είμαι δεν έχω πρόβλημα αλλά προσπάθησα να βάλω την Google cam hdr+ αλλά δεν μου έμπαινε με τίποτα και όταν την διέγραψα από την στοκ κάμερα κρασαρει κάθε φορά που πάω να βγάλω φωτό με HDR ή με HHT...Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.
-
Ναι αυτήν έχω MIUI Global 9.5 Σταθερή 9.5.19.0(OEIMIFA).
Το πρόβλημα είναι στο επίπεδο φωτεινότητας όταν κλείνω την συσκευή και ανοίγει πηγαίνει τέρμα χαμηλά η όταν πειράζω το κουμπί από αυτόματη σε σταθερή μόλις βαλω ξανά αυτόματη πηγαίνει τελείως χαμηλά -
-
-
Ο/H leo έγραψε:
Το πρόβλημα είναι στο επίπεδο φωτεινότητας όταν κλείνω την συσκευή και ανοίγει πηγαίνει τέρμα χαμηλά η όταν πειράζω το κουμπί από αυτόματη σε σταθερή μόλις βαλω ξανά αυτόματη πηγαίνει τελείως χαμηλά
Μόλις στρώσει το γυρίζεις στο αυτόματο. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H leo έγραψε:
Το πρόβλημα είναι στο επίπεδο φωτεινότητας όταν κλείνω την συσκευή και ανοίγει πηγαίνει τέρμα χαμηλά η όταν πειράζω το κουμπί από αυτόματη σε σταθερή μόλις βαλω ξανά αυτόματη πηγαίνει τελείως χαμηλά
Όποτε το αφήνω το τηλ όπως έχει μέχρι να βγει η 10.
Να κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδ μεσα απο το τηλ? -
Πιθανόν στο μέλλον...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες