Κράτησε backup μέσα στο twrp και πέρασε την. Ποια φοράς τώρα; Αν δεν κάτσει καλά γυρίζεις...
[Miui 10 8.8.2/3] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Κράτησε backup μέσα στο twrp και πέρασε την. Ποια φοράς τώρα; Αν δεν κάτσει καλά γυρίζεις...
-
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…8-7-10-Xiaomi-MI-5/#files
Την 8.7.5 την είχα περάσει και ηταν καλή.
@spideman3 τι προτείνεις; -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H hpourano έγραψε:
Κύριοι έχω το Mi Note 2 (Scorpio). Αυτή τη στιγμή έχει την τελευταία XTRV 9.5.2 (xiaomi-miui-hellas-7.0_scorpio_XTRV_Stable_V9.5.2.0.zip), και πηγαίνει σφαίρα, κανένα πρόβλημα. Αυτό έχει android version 7.0 NRD90M και στο MIUI Version γράφει MIUI by xiaomi-miui.gr 9.5 Stable 9.5.2.0 (NADMIFA).
Ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ίσως έχει κάνει αυτό που θέλω να κάνω. Πάνω από αυτή τη version αν βάλω την xiaomi-miui-hellas-8.0_scorpio_V10_XTRV_8.8.2.zip source, θα παίξει χωρίς προβλήματα? Εννοώ χωρίς να κάνω factory reset, αλλά μόνο clear cache/dalvick cache. Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση, αλλά δεν την παλεύω καθόλου να ξαναστήνω όλες τις εφαρμογές από την αρχή (!!!!!!!!! backup NANDROID, titanium, restore ,κτλ...).
Η ερώτηση μου είναι αν τελικά θα παίξει κατευθείαν, αλλιώς να μήν το κάνω γιατί το κινητάκι είναι super με την 9.5.2.0.
Ευχαριστώ - Ηλίας
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H hpourano έγραψε:
Κύριοι έχω το Mi Note 2 (Scorpio). Αυτή τη στιγμή έχει την τελευταία XTRV 9.5.2 (xiaomi-miui-hellas-7.0_scorpio_XTRV_Stable_V9.5.2.0.zip), και πηγαίνει σφαίρα, κανένα πρόβλημα. Αυτό έχει android version 7.0 NRD90M και στο MIUI Version γράφει MIUI by xiaomi-miui.gr 9.5 Stable 9.5.2.0 (NADMIFA).
Ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ίσως έχει κάνει αυτό που θέλω να κάνω. Πάνω από αυτή τη version αν βάλω την xiaomi-miui-hellas-8.0_scorpio_V10_XTRV_8.8.2.zip source, θα παίξει χωρίς προβλήματα? Εννοώ χωρίς να κάνω factory reset, αλλά μόνο clear cache/dalvick cache. Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση, αλλά δεν την παλεύω καθόλου να ξαναστήνω όλες τις εφαρμογές από την αρχή (!!!!!!!!! backup NANDROID, titanium, restore ,κτλ...).
Η ερώτηση μου είναι αν τελικά θα παίξει κατευθείαν, αλλιώς να μήν το κάνω γιατί το κινητάκι είναι super με την 9.5.2.0.
Ευχαριστώ - Ηλίας
-
-
Καλησπερα παιδια, περασα την 8.8.2 Aroma.. Αλλα οτι επελεξα να μπει δεν μπηκε.. Επισης με format data υποθετικα γινεται unencrypted το τηλεφωνο. Σε εμενα λεει ακομα encrypted..Επισης μετα απο reset που ζηταει να συνδεθει με wifi για να επαληθευσει το id δεν εμφανιζεται το πληκτρολογιο για εισαγωγη κωδικου.
-
Ο/H nicolassp έγραψε:
Επισης μετα απο reset που ζηταει να συνδεθει με wifi για να επαληθευσει το id δεν εμφανιζεται το πληκτρολογιο για εισαγωγη κωδικου.
Για να σου εμφανίσει πληκτρολόγιο βγάλε προσωρινά τη κάρτα σου και bootαρε χωρίς.
Εναλλακτικά πήγαινε να επλαηθευσεις το mi account, γράψε τον κωδικό του wifi στο πεδίο που θα σου βγάλει, γύρνα πίσω και βάλε το στο wifi και συνδέσου. Μετά συνεχίζεις κανονικά χωρίς θέμα. -
-
Περίμενε λίγο, μπορεί και κάνα 20 λεπτό.
-
20 λεπτα απο το 90% στο 100%? Οκ..Αν ειναι φυσιολογικο θα περιμενω..
-
Τι έγινε μπήκες στην Miui?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες