Δεν έχω ιδέα τι κάνουν εκεί στην Κίνα...Ο/H thodorisls έγραψε:
υπάρχει θέμα και δεν έχουν βγάλει καθόλου source της china dev?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν έχω ιδέα τι κάνουν εκεί στην Κίνα...Ο/H thodorisls έγραψε:
υπάρχει θέμα και δεν έχουν βγάλει καθόλου source της china dev?
Το ίδιο το DaxUI όχι δεν ξοδεύει, το service ξοδεύει αλλά είναι της τάξης του...0.1%. Πρέπει να θυμόμαστε ότι το Atmos είναι audio processor mod, κοινώς αν δεν παίζει ήχος και συγκεκριμένα ήχος για media, τότε δεν χρησιμοποιείται καν (notifications, ήχος αφύπνισης και ringtone δεν περνάνε μέσα από το Atmos).Ο/H vayio έγραψε:
Οταν ειναι μόνιμα ανοιχτό δεν ξοδεύει μπαταρία?
Update μετά από πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση στο 100% με την συσκευή κλειστή! ΊδωμενΟ/H anton1z001 έγραψε:
Οκ!!Ο/H BanditGR έγραψε:
Το ιστορικό της μπαταρίας έχεις ξεχάσει στην δεύτερη περίπτωση. Αν πάλι φαίνεται η μπάρα στο "Ενεργό" γεμάτη ακόμα και όταν κλείνεις την οθόνη (που κανονικά το τηλέφωνο πρέπει σιγά σιγά να πέφτει σε κατάσταση deep sleep (Χρήση CPU: 0%), πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχεις όπως και αν το φόρτισες.
Το πιθανότερο είναι να έχεις θέματα. Από Stable σε developer και τούμπαλιν, προτείνεται ανεπιφύλακτα το factory reset. Δυστυχώς...Ο/H hpourano έγραψε:
Κύριοι έχω το Mi Note 2 (Scorpio). Αυτή τη στιγμή έχει την τελευταία XTRV 9.5.2 (xiaomi-miui-hellas-7.0_scorpio_XTRV_Stable_V9.5.2.0.zip), και πηγαίνει σφαίρα, κανένα πρόβλημα. Αυτό έχει android version 7.0 NRD90M και στο MIUI Version γράφει MIUI by xiaomi-miui.gr 9.5 Stable 9.5.2.0 (NADMIFA).
Ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ίσως έχει κάνει αυτό που θέλω να κάνω. Πάνω από αυτή τη version αν βάλω την xiaomi-miui-hellas-8.0_scorpio_V10_XTRV_8.8.2.zip source, θα παίξει χωρίς προβλήματα? Εννοώ χωρίς να κάνω factory reset, αλλά μόνο clear cache/dalvick cache. Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση, αλλά δεν την παλεύω καθόλου να ξαναστήνω όλες τις εφαρμογές από την αρχή (!!!!!!!!! backup NANDROID, titanium, restore ,κτλ...).
Η ερώτηση μου είναι αν τελικά θα παίξει κατευθείαν, αλλιώς να μήν το κάνω γιατί το κινητάκι είναι super με την 9.5.2.0.
Ευχαριστώ - Ηλίας
οδηγιες το πως κανω αυτο με τπ camera 2 api παρακαλω πολυ.Ο/H Vangelis Chatzigeorgiou έγραψε: