[Miui 10 8.8.2/3] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σε mido που την έβαλα παίζει άψογα.
Μάλιστα μου λύθηκαν και προβλήματα που είχα με τις ειδοποιήσεις.
Μπήκε πάνω από 8.5.25 απευθείας (μόνο με wipe τα caches) με τη μία.
Η μπαταρία αν δε χρησιμοποιείς το κινητό δεν τελειώνει, όσο όμως το δουλεύεις (και δεν εννοώ με παιχνίδια) νομίζω πέφτει κάπως γρήγορα.
Η gcam δεν παίζει. Όμως η μαμά κάμερα έχει γίνει πολύ καλύτερη. Βέβαια τη νύχτα μην περιμένετε και θαύματα. Είναι όμως σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη.
Το Dolby Atmos παίζει.
Τα εικονίδια των εφαρμογών έχουν γίνει μικρά (τουλάχιστον για τα γούστα μου).
Η απόκριση του κινητού είναι πολύ γρήγορη.
Αυτά σε γενικές γραμμές οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου.
Γενικά συνιστώ ανεπιφύλακτα την αναβάθμιση σε όποιον δεν την έχει κάνει ακόμα. -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…8-7-10-Xiaomi-MI-5/#files
Την 8.7.5 την είχα περάσει και ηταν καλή.
@spideman3 τι προτείνεις;
-
Δωσανε την 8.8.3 οπότε υπομονή τα τσακάλια εδώ θα κάνουν τ δικά τους.ελπιζω να διόρθωσαν οι Κινέζοι τα διάφορα προβληματα
-
-
παιδια εγω που εχω lineage os μπορω να αλλαξω σε miui10 με system wipe και factory reset? η πρεπει να κανω καποια διαδικασια και αν ναι πια ειναι αυτη
-
-
@amavroudis
Ωραία..αυτα πρέπει να γίνουν να φανταστώ ανεξαρτήτως μοντέλου..
Όταν λες fastboot μέσω miflash εννοεις μια official stable fastboot rom, σωστά;;
Εγώ έχω το whyred. Redmi note 5 (pro)
Και ειμαι με anti 3
Σε ποια fastboot rom πρέπει να πάω και η xtrv ελληνική φλασαρει και firmware μαζί;
Υπάρχει πιθανότητα να μου πάει anti 4;;;;Android flashaholic -
Μπορεί να είναι και official dev. Φρόντισε να βάλεις μια με antirollback 3, όπως είσαι τώρα για να μην ανέβεις.
Edit: Περίμενε να σε ενημερώσει κάποιος που γνωρίζει για τις επιλογές που έχεις... -
Καλημέρα παιδιά,
@gkalen τελικά όντως έχω παραμείνει με anti3. έκανα μια καθαρή εγκατάσταση της 8.8.2 απο την αρχή αλλά τα προβλήματα με την διαχείριση μπαταρίας πάλι τα είχα. Τελικά γύρισα στην 8.7.26 που δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα τρεχουν άψογα. Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας και τις πληροφορίες σας!!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες