Σε λίγο ανεβαίνει στο AndroidFileHost και φεύγουν τα mail των VIP ROM...Ο/H kwstpap έγραψε:
κανα νεο για mi note 3?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣε λίγο ανεβαίνει στο AndroidFileHost και φεύγουν τα mail των VIP ROM...Ο/H kwstpap έγραψε:
κανα νεο για mi note 3?
MIUI ART καλησπερα ξερεις αν σε αυτην την εκδοση δουλευει το hd voice volte που δεν μπορουσαμε να το ενεργοποιησουμε για να το δοκιμασω με wind?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
η wind δεν υποστηρίζει volteΟ/H paulk έγραψε:
παιδια καλησπερα ξερετε αν σε αυτην την εκδοση δουλευει το hd voice volte που δεν μπορουσαμε να το ενεργοποιησουμε για να το δοκιμασω με wind?
Απενεργοποίησε το συγχρονισμό αντιγράφων με το Mi Cloud και προσπάθησε πάλι να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές με καθαρό τρόπο.Ο/H Perarg έγραψε:
Καλημέρα σας, έχω ένα μιιιικρο προβληματαααακι... (Δεν είμαι 100% σίγουρος πως ποστάρω στο σωστό thread).
Πέρασα που λέτε την 8.8.2 σε Mi5 με clean install. Δε φαίνεται κανένα πρόβλημα. Επέλεξα να κάνω επαναφορά από αντίγραφο Mi cloud ώστε να μου επαναφέρει τις εφαρμογές που είχα στην αρχική οθόνη.
1ον) Για πρώτη φορά, το έχω ξανακάνει ουκ ολίγες φορές, αργεί χαρακτηριστικά...
2ον) Αυτό είναι και το ουσιαστικό πρόβλημα, φαίνεται μόλις ολοκληρωθεί η λήψη μιας εφαρμογής να την διαγράφει!!!!! Κι αυτό συμβαίνει και με πολύ κλασικές εφαρμογές όπως viber, facebook κτλ.
Λέτε να έχει να κάνει με Miui 9 --> Miui 10;
Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά με το SU είχα πρόβλημα. Δεν με έβλεπε rooted και μου έβγαζε στον updater , ότι δεν είμαι VIP και ότι η συνδρομή μου έληξε. Εκανα επανεγκατάσταση Aroma με magisk και λύθηκε και το παραπάνω πρόβλημα και το πρόβλημα της εξαφάνισης του Dolby Atmos.Ο/H Mike Bersekeros έγραψε:
Λοιπόν, περάστηκε σε Redmi Note 4 (Nikel), χωρίς factory reset, με επιλογή SU και όχι magisk. Κανένα "λαγκάρισμα" και επίσης κανένα κρασάρισμα sql Java , όπως την προηγούμενη εβδομάδα.Γενική αίσθηση ότι το κινητό πάει σφαίρα και η διαχείριση μπαταρίας ΠΑΡΑ πολύ καλή! Τα εικονίδια φαίνονται μικρότερα και χωρίς άσπρο ή χρωματιστό πλαίσιο γύρω τους. Επίσης εξαφανίστηκε (???) το Dolby Atmos παρόλο που το επέλεξα , πάντα το επιλέγω, για εγκατάσταση!Ο/H varitimos84 έγραψε:
Nikel δοκιμασε κανεις? ολα καλα? μη φαμε καταλαθος καμμια καυτη πατατα
Η γενικότερη εμπειρία και σαν interface με την MIUI 10, είναι πολύ καλή, μου αρέσει πολύ και μιλάμε για πραγματικη βελτίωση, ενώ σε συνδιασμό με την διαχείριση μπαταρίας και την γρήγορη απόκριση με έχουν αφήσει ιδιαίτερα ευχαριστημένο αυτή την εβδομάδα!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά του Forum!